Forum despre Microsoft Romania


Melckjoor Luni, 23 Mai 2016
@LaurAndy: short list inseamna ca in max. 2 saptamani te suna ca esti eligibil si iti face oferta. altfel nu e niciun shortlist

@JKman + Nicoleta24: interviuri HR (sunteti prin firma de recrutare?), apoi interviu tehnic la sediu, interviu final
Nicoleta24 Marti, 24 Mai 2016
Da, prin firma.
As fi vrut detalii despre nivelul de limba (pt ca va fi interviu oral + scris) si cel tehnic, cam ce se discuta/ te pune sa faci :-)
Merci
poly74yu Sambata, 13 August 2016
Eu am aplicat pentru un post de Software Developement Engineer [Timisoara] (Computer Science, Applied Mathematics, Artificial Intelligence, Statistics), echipa Bing, insa ei m-au chemat pt programul MACH la interviu. As fi dispus sa intru in programul MACH daca as lucra tot in acea echipa pe machine learning. Imi poate spune cineva daca in cadrul programului MACH se face doar customer support? Imi puteti spune cat este salariul unuia din programul MACH?
SorinC Joi, 9 Martie 2017
Lucrez ca Support Engineer la o firma the finante in Londra si ieri am fost contactat de Microsoft pentru un caz deschs de mine. Spre placuta mea surprindere persoana care ma contactat era romanca si lucra ca Exchange Support pentru Microsoft.
Discutand cu ea mi-a sugerat ca este o continua cautare de angajati pe partea de support la MS Romania si as fi tentat in perspectiva intoarcerii in RO.
Stiu ca poate subiectul e tabu dar sunt curios ce pachete de salarii sunt?
Multumesc
Candidatcss Miercuri, 5 Aprilie 2017
Voi avea în câteva zile un interviu la Microsoft CSS pentru un post de customer service advisor with english. Știți orientativ cam pe unde se învârt salariile pentru acest post? Am deja in job similar unde câștig peste 3000lei net, iar 4000lei net mi s-ar părea rezonabil pt Microsoft, având în vedere și experiența anterioară
Catalink Miercuri, 3 Mai 2017
@Candidatcss pe același post urmează sa merg și eu la interviu. Poți să-mi spui cum a decurs?
candidate2017 Duminica, 7 Mai 2017
@Candidatcss@CatalinkCum au fost interviurile? care sunt asteptarile din punct de vedere al cunostintelor? despre salariu ati aflat ceva?Multumesc :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?