Forum despre Microsoft Romania


ionutz Joi, 14 Iunie 2012
microsoft angajeaza pe germana si franceza. engleza by default.
geo Duminica, 24 Iunie 2012
recomand Microsoft, o firma de top in Romania. am trecut prin accenture, am trecut prin genpact, am avut de ales intre Dell, Oracle si Microsoft, am ales pe ultima si nu regret. salarii bune.
Piros Joi, 19 Iulie 2012
M-au sunat de la Microsoft ptr Suport Tehnic pe Olandeza. Momentan lucrez la Oracle ca business analyst si am un salariu de aprox 1300 Euro si e foarte greu ce decizia sa iau. Poate sa-imi spune cineva cati bani pot sa cer maxim ptr acest pozitia si un pip despre atmosfera, flexibilitatea, stilul de management, colegi (majoritate IT gigs sau si oameni sociabili si de calitate?)
Mishu Joi, 19 Iulie 2012
Piros, depinde mult de echipa unde ajungi. eu nu mai sunt acum in Microsoft, dar erau doaua echipe de germana, una era fun aveai ce sa inveti, management ok, cealalta no comment. de olandeza chiar nu stiu nimic, dar in ce stadiu esti cu interviurile?
Piros Joi, 19 Iulie 2012
M-au sunat de la Microsoft ptr Suport Tehnic pe Olandeza pe VBA sau Office. Momentan lucrez la Oracle ca business analyst si am un salariu de aprox 1300 Euro, manager in US, libertate la maxim, calatoresc mult peste toate lumea. De aia e foarte greu ce decizia sa iau ca mi a zis fata de la HR ca salariu o sa fie mai mare de ce am acum. Poate sa-imi spune cineva cati bani pot sa cer maxim ptr acest pozitia si un pic despre atmosfera, flexibilitatea, stilul de management, colegi (majoritate IT gigs sau si oameni sociabili si de calitate?)
Mishu Joi, 19 Iulie 2012
ok, un lucru ti-l zic sigur. Libertatea de care zici tu in Oracle nu se gaseste in Microsoft. totusi, in Microsoft inveti o gramada din punct de vedere tehnic.
Piros Joi, 19 Iulie 2012
@Mishu: Am trecut de test de limba si o sa urmeaza primul interviu, dar sunt destul de confident ca o sa trec mai departe, ptr ca stiu foarte bine VBA si Olandeza si am mai avut ...
Mishu Joi, 19 Iulie 2012
pai 2000 de euro are un manager :D
Piros Joi, 19 Iulie 2012
deci cam maxim va fi 1700 sau ceva pbabil. Multumesc de informatia :)
cristi Miercuri, 8 August 2012
Salut, stie cinve cu ce contractori mai lucreaza Microsoft? Anul trecut erau cu Rinf.
Alina Miercuri, 8 August 2012
Eu am fost la interviu la Microsft in 2009... nici pana in ziua de azi nu am primit nici un raspuns, dupa ce mi s-a zis " te vom anunta, indiferent de rezultat " :)))... ...
Crina Luni, 27 August 2012
Cum sunt interviurile tehnice pe partea de support?
meme Marti, 28 August 2012
eu am dat cu HR-ul primul interviu la microsoft acum aproape doua luni si nu am inca raspuns. cat sa mai astept?
robb Luni, 3 Septembrie 2012
asta e culmea ce aud. microsoft sa nu dea raspuns, fie el si negativ. ai incercat sa-i contactezi tu (@meme)? ;)
dr. dre Marti, 4 Septembrie 2012
o data intrati in microsoft nu mai iesiti. e ultima fitza pe scara corporatistilor.daca e cineva care sa ma contrazica s-o faca, dar va spun eu, nu e ;)
carumare Miercuri, 12 Septembrie 2012
intri in microsoft doar daca esti piesa din puzzle de care au ei nevoie la momentul respectiv. nu din alte motive hai sa fim seriosi!
rui Vineri, 14 Septembrie 2012
ceva liber la ei?
jans Vineri, 14 Septembrie 2012
da, au pe limba germana si pe limba franceza. vezi pe ejobs, bestjobs
Deea Duminica, 23 Septembrie 2012
Ca sa te angajezi pe bune la MS trebuie in primul rand sa nu aiba fetele de la HR pe cineva de bagat(familie, prieteni etc), sa nu ai un profil ciudat pe retelele de ...
Alin Duminica, 23 Septembrie 2012
faza cu prieteniile o stiam, nu stiam de faza cu facebook (bine de stiut acum). si da, trebuie sa cunosti pe cine trebuie le HR sau sa ai o cunostiinta in microsoft care sa fie ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?