Forum despre Microsoft Romania


sysadmin Miercuri, 4 Septembrie 2013
mie nu mi-au spus nimic de un al 4 lea interviu, doar asta cu feedback ul in 2 saptamani in care stai ca pe ace.

@Dragos: ai intrebat cumva daca au setat un start date, ca eu am uitat sa intreb?

BR
Mihai Miercuri, 4 Septembrie 2013
Daca va uitati pe best jobs o sa vedeti ca sunt vreo 6 anunturi pt diferite posturi.
Unele vor doar o anumita limba deci presupun ca e vorba de o echipa deja existenta. Pe AD am vazut ca se cauta doar spaniola, deci probabil dupa interviul cu HR se selecteaza in fuctie de cate locuri au candidati cu cel mai bun raport valoare/salariu cerut.

Eu pentru pozitia de Exchange escalation inca nu am primit nici un feedback dupa al doilea interviu tehnic. A primit careva un raspuns pozitiv sau negativ pana acum?
Dragos Miercuri, 4 Septembrie 2013
sysadmin - da, a fost printre primele intrebari pe care le-am pus. Au raspuns textual "ieri" :)

Deci e ceva graba pentru acoperirea postului (sau posturilor). Cele doua saptamani (spun ele ca) sunt pentru terminarea proceselor de selectie, avand mai multi candidati.

Naiba ii stie, astept feeback-ul, desi nu pricep de ce 2 saptamani. Am avut primele 3 interviuri in 2 saptamani. E foarte stupid sistemul asta de recrutare in Romania.

In Spania stii dinainte in majoritatea cazurilor ce salariu se ofera (sau afli la prima sesiune telefonica), dai interviul tehnic si la ultimul interviu, cel cu HR se discuta pur si simplu chestiuni administrative, fiind deja admis pe job.

Nu pot pricepe ce mai conteaza ce parere are domnisoara de la HR, din moment ce lucrurile importante (limba straina si ceea ce stii sa faci) sunt deja acoperite si promovate. E absurd.

La fel si cu banii. Pai zi frate cati bani oferi pentru pozitia asta, eu iti zic daca sunt multumit, negociem eventual 5 minute si cu asta basta.
sysadmin Miercuri, 4 Septembrie 2013
eu ma astept sa inceapa cu feedback urile pe saptamana care vine, cred ca asta este ultima saptamana in care mai fac interviuri.
referitor la bani ei vor sa vada cam ce asteptari ai, esti in rage esti okay, nu esti in range nu te mai suna pt oferta iti iei feedback negativ cel putin asa cred din experienta cu alte companii.
partea buna e ca sunt mai multe pozitii open se face echipa noua mi-e asa mi-au spus deci e loc pt toata lumea.
oricum avand in vedere ca ai trecut prin toate etapele sunt sanse mari sa prinzi, am mai citit pe aici ca sunt persoane care nu au primit feedback de la tehnic de nu stiu cate saptamani m-as mira sa mai fie in carti.
si eu astept cu nerabdare feedback si oferta.
Dragos Luni, 9 Septembrie 2013
sysadmin, cand afli ceva, fie pozitiv sau negativ, posteaza aici, sa stim. Asa voi face si eu.
sysadmin Luni, 9 Septembrie 2013
si eu astept dar pana acuma nimic, probabil mai dupaamiaza sau maine
marius Marti, 10 Septembrie 2013
Salut baieti,Eu am avut interviul pe AD spanish, am primit raspunsul la interviul tehnic dupa 5 saptamani, acesta fiind negativ. Pe parcursul saptamanilor respective am mai sunat ...
Dragos Marti, 10 Septembrie 2013
Marius, Imi pare super rau sa aud ca nu ai fost acceptat. Ar fi fost ok sa fim colegi si sa schimbam o vorba doua despre experienta si viata in Spania.Eu am primit raspunsul la ...
sysadmin Miercuri, 11 Septembrie 2013
tot nimic deocamdata, vad ca nu se incadreaza cu feedback ul in cele "maxim 2 saptamani" de la ultimul interviu, nu stiu daca e bine sau de rau. la fel nu stiu daca ar ...
Dragos Miercuri, 11 Septembrie 2013
Nici eu nu stiu nimic. Dar eu am avut interviul de HR exact acum o saptamana...
Dragos Miercuri, 11 Septembrie 2013
Ah, mi-au zis ca ma contacteaza chiar daca e negativ. Ma bazez pe cuvantul lor.
Mihai Joi, 12 Septembrie 2013
Mie mi-au zis ca voi primi un raspuns in 2 saptamani dupa interviul tehnic, maine fiind ultima zi. Jobul de exchange excalation mai are 6 zile si expira postarea de pe Bestjobs. ...
Dragos Joi, 12 Septembrie 2013
Microsoft (RINF probabil ca ne vor plati salariile, dar procesul de recrutare se face cu cei pentru care lucrezi). Mie mi-au dat feedback-ul la o saptamana dupa tehnic.
Mihai Joi, 12 Septembrie 2013
Ai avut noroc atunci daca sa ocupat de tine HR Microsoft direct.Mai sunt insa si persoane de HR de la Rinf . La inceput au fost f promti dar se lasa asteptati cu feedbackul promis.
sysadmin Joi, 12 Septembrie 2013
saptamana asta nu mai primim nimic, cred ca deja la cativa s-au depasit cele 2 saptamani.Ma gandesc ca pe saptamana care vine. Asta confirma start date-ul "ieri" :))) ce ...
Dragos Joi, 12 Septembrie 2013
Eu am doar o saptamana si o zi dar i-am trimis un email Claudiei, azi dimineata. Nu mi-a raspuns :) obviously.
sysadmin Joi, 12 Septembrie 2013
:) poate te suna, normal un raspuns ma gandesc ca o sa primesti de genul ca mai trebuie sa astepti ca bla bla.
Dragos Joi, 12 Septembrie 2013
Da, pai au tendinta sa astepte, nici nu e foarte profesional sa tot palavrageasca cu tine atata timp cat procesul de selectie nu este finalizat. Daca au zis maxim doua saptamani, ...
Dragos Joi, 12 Septembrie 2013
Sunt sigur ca fiecare are problemele lui, dar in cazul meu chiar mi-as dori sa imi raspunda mai repede, ca in caz pozitiv sa vad daca ofera ceva pachet de relocare, bani, etc. Nu ...
sysadmin Joi, 12 Septembrie 2013
nu cred ca se pune problema de respins inca, daca se trece de 3 saptamani atunci e cu ",". din ce am vazut pe aici multi au fost la interviuri cu cel putin o saptamana ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?