Forum despre Mogyi Romania


ADMIN - undelucram.ro Marti, 9 Octombrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Mogyi Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Mogyi.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Unu oarecare Vineri, 11 Octombrie 2013
Lucreaza cineva la ei?Care sunt conditiile de munca?Salariul?
Adrian Vineri, 15 Noiembrie 2013
Are cineva informatii despre Mogyi?
costi 2 Joi, 20 Februarie 2014
Am fost chemat la interviu la mogyi.are cineva informatii despre ei?
mihai @ Marti, 25 Februarie 2014
Stie cineva ,ceva despre mogyi-salariu,conditii de munca?
nu recomand Marti, 11 Martie 2014
Momentan lucrez la ei dar sper sa plec cat mai repede. Situatia difera de la o zona la alta in functie de MZ, cat de mult se implica si cat de mult ajuta agentii. Problema mare e la sefii mari care au doar pretentii de multe ori nerealiste dar nu ajuta cu nimic, dau cu biciul si cu penalizari si subordonatii trebuie sa execute. (In concluzie sunt oameni nepregatiti pentru posturile pe care le ocupa). Programul de lucru in contract e de 8 ore, in realitate media este de 10 ore. (trebuie sa fi la ora 9 la primul client si la 17 la ultimul de pe ruta, adica timpul necesar deplasarii nu se ia in considerare chiar daca tu faci mai bine de o ora pana pe ruta). Sanse de promovare nu prea sunt doar daca ai o relatie la cel mai inalt nivel, decat sa promoveze din interior mai bine isi aduc oamenii lor. Masina nu se poate folosii in scop personal decat in cazuri exceptionale, cu aprobare de la directori, contracost. Exista un salariu de baza plus bonus din incasari si target valoric. Bonusurole se iau in functie de nivelul atins: 80%, 85%, 90%, 100%, iar primele nivele nu sunt cine stie ce. Ca sa iei un salariu bun trebuie sa faci peste 90%, ceea ce e foarte greu, de multe ori imposibil(dai o luna tunuri si 1 astepti sa se vanda marfa). Imi pare rau ca nu pot spune mai multe pentru ca in contract exista o clauza de confidentialitate, dar oricum nu e cea mai buna firma de distributie, probabil nici cea mai rea.
In concluzie, daca vrei sa muncesti in medie 10 ore pe zi in stres continuu fara sa fi prea mult apreciat, cam pe 1300-1400 Lei (in medie) poti sa vi cu incredere la Mogyi.
Viorel Vineri, 23 Mai 2014
Salut, am fost chemat la interviu la Mogyi , ceva informatii recente ?
eu Vineri, 8 August 2014

am fost la ei la interviu ( de fapt la mai multe!) iar la ultimul mi s-a spus ca o sa ma sune ,dar 99 % sunt cel ales ,iar dupa 3 luni nu am primit niciun raspuns. probabil nu s-au hotarat

taz Joi, 13 Noiembrie 2014

am lucrat la ei ....ce pot sa spun ...multa munca si stres pe bani putini ...daca nu esti preferatul sefilor nu ai sanse sa castigi bani sau sa avansezi ...uni sefi din conducere nu au o treaba cu vanzarile.

Ovi Luni, 17 Noiembrie 2014

Firma mica cu pretentii mari. Salariul unui agent este 900lei, dar pentru banii astia iti ies ochii. In conducere sunt oameni care toata ziua vorbesc de reducerea cheltuielilor iar ei cheltuie fara numar. Produsele sunt foarte scumpe in raport cu piata si nu cred ca o sa mai mearga prea mult.

ditto Marti, 26 Ianuarie 2016
O. Da .Mogyi Romania a devenit o"MARE COMPANIE". S-a debarasat de oamenii care incercau sa faca ceva ptr. companie. Acum au ramas in cea mai mare parte oameni care stiu sa linguseasca, sa-si rotunjeasca veniturile pe cai neortodoxe si care au devenit mari manageri peste noapte calcand peste cadavre. Au uitat cand plangeau odata pe la usi ptr. a nu fi dati afara sau penalizati ptr. incompetenta sau insusiri de foloase necuvenite.Din pacate aud ca si in continuare se practica politica "pumnului in gura" prin care orice incercare de exprimare libera din partea "iobagilor" este inabusita. Din pacate inca conducerea nu a auzit de "brainstorming", o metoda de a aduce ideile tuturor in discutie privind bunul mers al companiei fara a fi judecati. Din pacate nu pot sa recomand nici macar in procent de 1% aceasta companie atata timp cat exista aceasta conducere si politica de personal pe care o practica. Ei n-au auzit , chiar daca sunt in sec.21, ca cea mai importanta resursa a unei companii sunt OAMENII. Fluctuatia foarte mare de personal(care poate fi verificata) nu duce decat la declinul unei companii ceea ce nu o recomanda ca fiind un viitor in aceasta firma. Puteti sa va angajati daca vreti sa aveti un job de tranzit in care sa invatati ce este obedienta pe bani putini, promisiuni mincinoase si munca multa.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?