Forum despre Mondelez Romania


izaflower Vineri, 7 Aprilie 2017

Mondelez este fostul Kraft. Dupa preluare, Mondelez a implementat procedurile corporative de peste granita. Au promovat diferite persoane din randul agentilor de vanzari din divizia Milka&Co si i-au pus in functii de conducere, cu instructiuni agresive. Mai pe scurt, hipnotizati de functia noua si de salariu, au inceput sa puna biciul pe colegii de sub ei, cu taskuri penibile. Consecinta a fost ca unii dintre ei au hotarat sa demisioneze dar chiar in momentele critice precum sarbatorile, de ex Craciunul, atunci cand e volum mare de munca si vanzarile cele mai mari.

Orele lucrate suplimentar in aceste perioade pline, plus zilele lucrate in plus, sunt recuperate sub forma de zile libere in ianuarie sau alte perioade lejere, nicidecum platite in bani.

Subjugarea a devenit atat de mare sub conducerea Mondelez in divizia Food (Milka&Co) incat foarte multi s-au repartizat la divizia cafea Jacobs, scapand de stres, amenintari si rapoarte inutile.

Plus ca cei de la Mondelez sunt neprofesionisti cand sunt disperati: daca sunt lasati cu fundul in balta de demisionarea unor colegi in monente critice, angajeaza pe oricine numai sa fie acoperit locul respectiv pana gasesc pe cineva potrivit. Pana o pleca si acea persoana la randul ei ori se muta la Jacobs daca sunt pozitii libere.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?