Forum despre Monoprix SRL - Bella Italia


ADMIN - undelucram.ro Marti, 26 Noiembrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Monoprix SRL - Bella Italia, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Monoprix SRL - Bella Italia.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
si eu Miercuri, 11 Decembrie 2013
intr-adevar vorba multa, promisiuni desarte, lipsa unei strategii. nu se tine de nimic din ceea ce garanteaza. adora monologurile in timpul seintelor lungi si dese. un spirit usor comunist . are viziune pana la un punct dar apoi se detaseaza de realitate si pornesc fanteziile materiale. nu plateste la timp. cauta metode de a scoate din bani pe unele necesitati la locul de munca. nu se ofera cursuri sau traininguri. dezamagire totala. administratie si manageri demni de bancurile de pe net.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?