Forum despre MORE Group


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 23 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in MORE Group, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de MORE Group.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Mihaela Luni, 22 Aprilie 2013
Impresie proasta...nu dau feedback inapoi....
simona Marti, 30 Iulie 2013
aroganti rau de tot, nici nu se mai deranjeaza sa-ti dea un replay, bun sau nu
bataie de joc sincer
Radu Vineri, 2 August 2013
Am aplicat de curand la ei pentru postul de New Media Editor, si dupa ce am rezolvat doua teste primite prin e-mail, in loc sa fiu invitat la un interviu, asa cum imi scrisese domnisoara Andreea Gugiuman, nu am mai auzit nimic de la ea sau oricine altcineva din aceasta companie. Sfatul meu este sa nu va pierdeti timpul cu astfel de oferte, daca primiti teste pe e-mail intrebati intai cat este salariul, pentru ca altfel ei se folosesc de ceea ce faceti si nu mai auziti nimic de la ei. Am mai patit o data asa, cu firma AMC Pixel Factory, o firma de grafica computerizata, si m-am lamurit ca asta fac. Din pacate o mare parte din posturile care exista pe site-urile de recrutare din Romania sunt chiar pacaleli.I-as reclama la ITM, insa am lucrat mai bine de cinci ani in presa online si stiu ca nu patesc nimic.Se rezolva cu spaga imediat.
simona Marti, 6 August 2013
@ radu, eu am sunat la ei, am vorbit cu Andreea fata de care zici si tu, si i-am zis, daca tot au basini in cap de mega profesionali, cat de greu era sa trimita un feedback cat de mic ? mi-am pierdut jumate de zi aiurea sa stau sa completez toate kkturile alea de intrebari iar pe ei ii doaren cur, nici nu cred ca au deschis mailu macar, oricum tipa foarte aroganta, mi-a dat cu flit instant si a inchis, tot pentru media editor aplicasem si eu, acum imi dau seama ce teapa mi-am luat
cookie Marti, 27 August 2013
Si eu am patit la fel, ba chiar am dat un e-mail sa ii intreb cat mai dureaza, daca au luat vreo decizie, si nimic. Foarte urat din partea lor. Mai ales ca nu am completat doar partea cu chestionare, ci am si tradus + conspectat un articol din domeniu, un interviu de 30 minute!! Am pierdut ceva timp cu el, dar nu ar fi fost nicio problema daca mi-ar fi zis macar "Multumim, dar nu ati trecut mai departe".
Ana Joi, 31 Octombrie 2013
Nu sunt nici primii si nici ultimii care nu dau feedback. De obicei cel care face recrutarea te contacteaza numai in cazul in care te-ai calificat pentru post, sau pentru urmatoarea etapa de interviu. Am participat si eu la interviu la ei, insa tipa respectiva nu a afisat o atitudine aroganta, dimpotriva. E adevarat ca discutia in sine nu a fost intocmai una tovaraseasca, dar nici nu ma asteptam sa fie, ca pana la urma urmei cauta un angajat, nu un prieten pentru mici si gratar. Nu am fost selectata, desi mi-as fi dorit foarte tare. Nici nu ma asteptam sa fiu selectata avand in vedere ca aveau foarte multe aplicatii pt. postul respectiv, iar experienta mea in domeniu ...lasa de dorit.
Radu Vineri, 1 Noiembrie 2013
@Ana: daca pe tine nu te-au selectat pentru ca nu ai experienta, inseamna ca pe mine nu m-au mai contactat pentru ca eram "supra-calificat", avand o experienta de peste 5 ani la unul din cele mai mari site-uri de stiri din Romania(asta dupa ce le-am tradus in limba engleza o buna parte a unui interviu cu Comisarul UE Dacian Ciolos, plus o sinteza a interviului acordat de acesta celor de la hotnews.ro). Haide sa fim seriosi, a fost un post aruncat la plesneala pe piata, ca 70-80 % din cele care sunt pe site-urile de recrutare( ganditi-va ca somajul se duce spre 8%, deci mult mai putine posturi in realitate).Trebuie sa se conformeze legislatiei si desfinteaza unele posturi prin reorganizare, iar asta presupune sa scoata alt post la concurs, pentru a nu lasa impresia ca ii muncesc pe cei ramasi ca pe niste sclavi, pe salarii de maxim 300-400 de euro, cand ar trebuie sa le dea dublu.Uitati-va pe site-ul lor si veti vedea ca nu exista nico schimbare in continutul site-ului din punct de vedere editorial( ultima stire este din iulie 2012).Am mai observat asta la alte firme la care am fost la interviu si pentru administrator site sau graphic designer: nu angajeaza pe nimeni, daca te uiti peste cateva luni pe site arata identic, nimic imbunatatit cum spun ei la interviu(nici pe partea de functionalitate, nici pe partea de design, arata si funcioneaza la fel de prost).Altii folosesc doar e-mailul aplicantilor pentru newsletter:asa m-am trezit cu newslettere de la firme pe ale caror site-uri nu intrasem decat atunci cand am aplicat pentru un post,in scopul documentarii despre firma sau pentru a vedea cum le arata site-ul.

Concluzie: sectorul privat din Romania e la fel ca cel de stat, de aceea suntem unde suntem.
Ana Vineri, 1 Noiembrie 2013
Eu am aplicat la ei la recomandarea unui fost coleg de facultate care lucreaza, culmea, in acelasi domeniu, la competitie. Tot el imi povestea de o campanie ampla pe care au dezvoltat-o astia in urma cu cativa ani, si asta a fost motivul pentru care am aplicat. O saptamana de zile inainte de interviul face to face am tot strans date despre ei, si am vazut ca au un feed back pozitiv pe piata, si e o companie sigura. Nu am analizat in detaliu asa cum ai facut-o tu. Eu m-am ghidat dupa faptul ca are un blog destul de mistocel, posteaza pe hotnews”¦mie imi plac oamenii care nu se tem sa fie vizibili. Despre salarii nu stiu prea multe”¦nu am apucat sa intreb. In fine, eu zic ca trebuie sa fim in stare sa acceptam si un raspuns negativ. Pana la urma urmei, alegerea e a lor, si nu are rost sa ne enervam degeaba. Trebuie sa perseveram..nu avem alternativa din pacate. :(
xxx Vineri, 18 Iulie 2014

bine ca n-ati luat interviul....eu am lucrat cateva luni pt ei..pff, doar dureri de ficat si stres perpetuu; nu pleci acasa cand se termina programul, ci cand doreste bossu;

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?