Forum despre Motivi Romania


gina Marti, 13 Noiembrie 2012
Stie cineva ce salarii sunt in magazinele motivi?
vero Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Lucreaza cineva sau a lucrat la ei sa ne dea cateva informatii? despre program, salariu, mediul de lucru? multumesc.
nikol Miercuri, 29 Mai 2013
ce salariu se da la acest magazin
bika Miercuri, 26 Februarie 2014
850 + bonuri pentru asistent vanzari
sandra Sambata, 8 Martie 2014
Urmeaza sa merg la un interviu pentru lucrator comercial.
Ce parere aveti despre interviu ?
Se poate mai multe informatii legate de salariu,program,concediu?
Corina Sambata, 8 Martie 2014
In ce consta interviul ?
je Duminica, 9 Martie 2014
wow acum doi ani salariul era de 11 mil......
Cristinaaa Joi, 27 Martie 2014
Maine am interviu la ei,o sa revin cu pareri. O zi buna!
Gina Vineri, 28 Martie 2014
Cristina astept pareri !
Sandra Vineri, 28 Martie 2014
Primul interviu a fost in Afi.Am vorbit putin despre unde am mai lucrat.Apoi am pregatit o tinuta de seara.Mereu se lucreaza vineri,sambata si duminica.Liber ai luni sau marti.Urmeaza sa ma duc la interviu in Baneasa.
Cristina Duminica, 6 Aprilie 2014
Si eu am fst la Afi, mi a zis sa imi aleg o tinuta care ma reprezinta, am mai vb una alta,dupa care urmeaza alte 2 interviuri..unul in Baneasa, unde o sa fie o simulare de vanzare ..programul este de 9 h...de salariu nu a vrut sa imi zica nimic, dar mi a dat de inteles k ar fi unul in jur de 15-17 cu toate bonusurile...akm cine stie... Nush daca o sa continuui cu interviurile, vreau ceva concret , nu imi place sa o lalai
Iulia Marti, 8 Aprilie 2014
@ Cristina in cazul in care ai fost si la urmatoarele interviuri te rog sa ne dai informatii.
geo2612 Luni, 14 Aprilie 2014
eu am fost la ei la 2 interviuri. primul la afi, a fost destul de simplu, atmosfera degajata. apoi la al doilea in baneasa, dupa ce mi-a pus cateva intrebari despre activitatea mea profesionala, mi-a dat raspunsul pozitiv, si mi-a enumerat conditiile lor:
-salariul pentru postul de shop assistent este de 1000 lei plus bonusuri din vanzari ( daca se atinge targetul pe magazin si targetul individual poti sa ajungi la 1600) plus bonuri de masa
-programul este de 9 ore, cu 1 ora pauza de masa, care este obligatorie. se lucreaza in ture de la 9, 11, 13
-tinuta trebuie sa fie cumparata de tine obligatoriu de la ei, cu o reducere de 50%
-nu se poate face schimb de ture, programul se face cu o saptamana inainte, astfel incat daca ai o problema nu ai ce sa faci, trebuie sa mergi la munca. week-end liber ai o data pe luna sau la doua luni, depinde cati angajati sunt in magazin
-concediile iti sunt dictate de ei
-pauza de masa tine o ora si e obligatorie, si atat. nu mai exista pauza de 5 minute sau de tigara
totul in magazin trebuie sa il faci tu: incepand de la aranjarea hainelor si vitrinelor, pana la primirea marfii si facutul de stocuri si inventare, etc.
Pentru mine nu a fost o oferta buna, asa ca i-am refuzat.
Sper sa va fie de folos aceste informatii. Multa bafta!
eu Duminica, 14 Decembrie 2014
Eu am lucrat la ei 1 an jumate. Am plecat cu program de 6 ore si 800 de lei plus bonus din target dar am promovat la 8 ore cu 10000 ron in mana plus bonusuri. Ii drept ca programul nu e super ok dar eu am pus suflet si mi.a placut foarte mult..am avut multe de invatat si mi.am dobandit un simt estetic. Referitor datei de 01.05.2014 inca eram angajata acolo dar eram libera in ziua respectiva. Am o vaga idee care dintre colege a facut abordarea si nu am ce comenta dar a fost doar un caz nefericit..preturile sunt mari dar pt jeans si jachere merita pretul, plus pulovarele de casmir, in rest.. ca la Zara. Daca vrea cineva un job la ei are multe de invatat . Succes.
Valentina33 Miercuri, 3 Iunie 2015
Pe mine m-au chemat la interviu si cand am ajuns ma intreaba daca-s studenta si-mi spune ca ei nu vor studenti.....Ma intreb de ce nu citesc CV-urile inainte, te mai cheama si degeaba.
Mariuca Joi, 11 Iunie 2015
Buna, stie cineva cam cat este salariul, mediul de lucru, targhetul se atinge?
Alicia Joi, 11 Iunie 2015
La Bacau magazinul Motivi si-a schimbat denumirea.
Ce se intampla?
A dat firma faliment? A fost cumparata de o alta firma?
Vad ca posteaza anuntul de angajare luna de luna...nu reusesc sa angajeze oameni?
lidia00 Luni, 25 Ianuarie 2016

Buna, in Bacau au introdus mai multe firme in magazin pe langa Motivi, de aceea s-a schimbat numele, dar din 2 februarie 2016 revine numele Motivi si cu hainele motivi. Eu am fost la interviu pentru fashion adviser si programul este: 5 zile pe sapt lucrezi, 9 ore pe zi din care o ora este pauza. Weekend liber prinzi o data cam la 5 sapt. Salar 900 lei, + bonus din vanzari daca depasesti targhetul. La interviu nu e stres, te intreaba despre tine si cam atat. La al doilea interviu nu am vrut sa merg deoarece nu imi convine programul si nici salarul.

minion Miercuri, 11 Mai 2016
Buna! Stie cineva daca lucrurile s-au mai schimbat intre timp? Am vazut ca majoritatea comentariilor sunt negative...Urmeaza sa merg si eu la interviu la ei si vreau sa stiu daca merita osteneala. Merci!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?