Forum despre Mr Bricolage - Brico Expert SA


ADMIN - undelucram.ro Marti, 29 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Mr Bricolage - Brico Expert SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Mr Bricolage - Brico Expert SA.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
bricolaj Joi, 2 Mai 2013
Totul a fost ok pana la aparitia crizei .Din pacate nu au manageri care sa inteleaga ce anume trebuie facut ,nu inteleg ,,fenomenul'' numit retail .
bricostore Sambata, 11 Mai 2013
Vor sa ne puna sa semnam contracte de gestionar desi lucram in magazin de retail;sa platim tot ce se fura dupa ce au redus paza.Daca nu semnam incep cu amenintarile ca ne dau afara.Abia astept sa ii dau in judecata.
dorel Duminica, 19 Mai 2013
La nivel de management ne ard cu 40 % din salariu daca faci nu stiu ce target pus in asa fel sa nu fie facut.Culmea ca ne opresc abuziv acesti bani de vreo 2 ani cu toate ca prin contractul de munca nu pot face acest lucru.
Furnizorii plang dupa bani,noi plangem dupa furnizori si incercam sa-i prostim sa ne livreze in continuare ca vor vedea banii............
Cheltuieli taiate,daca se poate sa venim si cu bani de acasa.
dila Joi, 23 Mai 2013
Despre ce salariu net se vorbeste in entry level ? Este suspect faptul ca oamenii de bun simt pleaca rapid din sistem. De promovare cred ca nici nu poate fi vorba decat daca esti ... copilul lui tata.
dorel Marti, 28 Mai 2013
Nu inteleg povestea cu copilul lui tata
lol Sambata, 21 Decembrie 2013
Pai nu stiu ce nu intelegi dorele... relatiile, de orice natura dau bine la buzunarul celor cu stea in frunte, in cazul acestei organizatii ... Salarii de mizerie pe magazine ... ...
ovidiu Marti, 2 Decembrie 2014
Am participat la un interviu la Pitesti. S-a terminat fff repede, cand mi-au spus ca salariul este de 600 si ceva...??? si ca nema bonuri, ca nu se face target...Cu respect pt. ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?