Forum despre MT&T Property Management


cata Joi, 21 Februarie 2013
ca mediu de lucru sunt ok, salarii mici(se invart in jurul a 1600-2500) pe un post de inginer mentenanta, avand in vedere ca firma lucreaza cu proiecte de mentenanta jobul nu poate fi considerat stabil.
la lucru in echipa mai au mult de lucrat la asta.
Lucian Duminica, 31 August 2014
Un feedback negativ din partea mea atat pentru procesul de recrutare cat si pentru seriozitate si promptitudine pe intregul proces de recrutare. Acesti oameni nu cauta ingineri, primul pas il reprezinta un interviu face to face cu un angajat foarte tanar, este in mare parte un interviu de cunoastere, pasul doi interviul se desfasoara in jurul unui test economic care nu are nici cea mai mica legatura cu cunostintele, aptitudinile si experienta pe care o detine respectivul candidat. Daca ai terminat inginerie si nu ai cunostinte de baza despre marketing&managemnt nu ai cum sa il promovezi. Programul este foarte foarte flexibil, cu toate ca ai un orar esti sunat peste program, nu prea ai timp pentru tine, esti solicitat in timpul liber la orice ora. Nu recomand aceasta firma unui tanar care a terminat facultatea si doreste un entry level.
Di Miercuri, 10 Septembrie 2014
Lucian,
Poti da mai multe detalii despre testul economic? Ce presupune mai exact?
Mersi!
Alexandra Miercuri, 10 Septembrie 2014
Salut! Imi poate da cineva mai multe informatii despre test?
Sunduri Luni, 22 Februarie 2016
Feedback mai mult decat negativ. Din pacate au fost cei mai lipsiti de profesionalism din ce am intalnit in ultimile 2 saptamani de interviuri. Si am fost la destule. Dupa convorbirea telefonica, vineri la 3:45 pm am primit mailul de invitatie la interviu, iar luni la ora 10:00 am fost informata ca pozitia s-a ocupat, dar ca au o alta disponibila. Postul pentru care aplicasem suna foarte serios, cu o descriere detaliata de jumatate de pagina in ceea ce priveste atributiile. Vin de pe pozitie manageriala si caut ceva asemanator. In schimb mi s-a propus un post "mult mai usor", pentru care trebuia sa inva doar 3 softuri, dar erau "din Suedia"si sa trimit cateva mailuri in engleza ("Banuiesc ca ai mai trimis mailuri in engleza"a fost comentariul domnului - Banuiesc ca daca mi-ar fi citit CV-ul ar fi observat ca am un master in limba si cultura engleza). Aaa, si am mai primit o explicatie funny de la domnisoara si ea prezenta la intalnire. Site-ul pe care am aplicat, nu stiu daca am voie sa ii dau numele, dar este unul dintre cele mai utilizate de toata lumea, a actualizat "automat si fara costuri" postul respectiv, care nu mai e, dar a uitat sa il publice pe acesta. In fine, concluzie, nota 0. Nu stiu cum e mediul de lucru si nici nu o sa aflu pentru ca le-am multumit frumos pentru cele 5 minute de povesti si mi-am vazut de drum.
Cata87 Joi, 2 Februarie 2017
Grija mare pentru cei care aplica pentru un post in cadrul acestei companii, spun asta pentru ca nu se merita. Sunt niste oameni lipsiti de profesionalism si ma refer in special ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?