Forum despre Multibrands International Ltd


anonim Vineri, 10 Octombrie 2014
Am fost la un interviu la aceasta companie, au sediul pe Blvd. Gearge Cosbuc, putin mai sus de piata de flori, deci va puteti da seama dupa locatie cat de "tare" este compania.
Biroul lor arata ca o camera mai mare, 10mp x 10mp, in care deja erau 8-9 angajati. Biroul reprezinta o masa de 1m lungime, telefon, calculator, si cam atat. In total sala e prevazuta pentru 20-25angajati, va dati seama ce imbulzeala o sa existe acolo.
Eu am fost pentru un post de Foreign Sales Executive, suna pompos, dar nu este decat un Telesales (agent vanzari), gasesti clienti pe net, ii suni si le propui produsele companiei (periute de dinti, pasta de dinti, super glue, condoms, pixuri, etc). Ei pretind ca vand marfa high level, nu stiu cat de adevarat este asta: Compania este din UK, vanzatorii sunt prin tari din astea unde poti da salarii mici, fabricile sunt in China si vinzi all around the world.
Inca nu am primit o oferta de la ei, cum primesc revin si cu info vis a vis de salarii.
CelNou Miercuri, 25 Martie 2015
Salut,
Am programat un interviu luni la aceasta companie. Jobul pentru care am aplicat "Foreign Sales Executive". Orice feedback as primi de la voi, ma voi duce la interviu pentru a putea prezenta la randul meu intreaga experienta.
M-ar interesa daca a mai aplicat cineva intre timp pe acest post sau alte posturi din companie si...ce experienta a avut. Ca sa stiu la ce sa ma astept:
-salariu;
-conditii de munca;
-posibilitate de a promova...etc.
Oricum sunt putin indoit pentru ca utilizatorul de mai sus a spus ca este vorba de un post de telesales care nu este absolut deloc interesant pentru mine, dar...in fine, vedem ce o iesi.
Multumesc!
puffus Duminica, 29 Martie 2015
Buna,
Am fost la interviu pt acest post "Export Sales Executive", anonimul de sus are dreptate in tot ce spune, telesales, cauti clienti, ii suni , incerci sa le vinzi, ai targhet (nu am mai avut rabdare sa aflu cat ar fi) .
Avea o lista lunga si plina, si cat timp am sustinut acest interviu, a mai venit un candidat
-Salariul nu stiu cum este considerat ...500 eur/ luna net si comision, acum poate voua va fac alta oferta ( BAFTA!),dar daca nu indeplinesti target-ul...
-Conditii de munca...exact locatia descrisa de anonim
-Sanse de promovare...poate sunt,eu nu am intrevazut.
Bafta multa, si sa ne spui cum a fost
CelNou Luni, 30 Martie 2015

Salut,
Revin cu feedback. Mie unul nu mi-a placut absolut deloc experienta. Ce-i drept, eram si montat imoptriva...nu caut job care implica telesales. Nu mai stiu cum au "catalogat" ei jobul, dar astea sunt "entry-level". Deci, recomand celor care sunt "la inceput de drum".
Locatia, colectivul si jobul sunt exact ca cele prezentate de anonim si puffus.
Jobul imlica prospectare de piata si vanzare telefonica. Vorbesti numai in engleza(deci...automat trebuie sa o stapanesti la nivel mediu cel putin). Salariul oferit de ei era de 2000 lei net + bonuri + comision din vanzari(daca atingi targetul, normal) + nu mai stiu ce nebunii iti promiteau. Din moment ce nu stiu cat de realizabil este targetul(eu unul nu am auzit niciodata de aceste produse), nu ma pot pronunta cat de usor este de atins.
Sanse de promovare...eu unul nu prea vad unde...oricum nu pare genul de companie care sa te propulseze in vreo cariera decat daca esti pasionat de telesales.
Pentru mine a fost o pierdere de vreme.
Spor!

Albert Joi, 23 Aprilie 2015
Am avut un interviu pe skype cu cineva de la aceasta contanie din Anglia pentru pozitia de "Export Sales Executive", o denumire pompoasa pentru agent vanzari tele-sales.....
Inteleg ca pentru pozitii de agent vanzari tele-sales, nu candideaza oameni cu experienta, dar in cazul in care o ai, interviul este o lipsa de respect pentru timpul tau...

Stimati reprezentanti ai Multibrands International Ltd in Romania, NU se face asa!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?