Forum despre Musette Group


ank_love_18 Vineri, 12 Iunie 2015
Buna sunt din Braila si am depus cv la o firma mussete exim , am fost chemata la interviu acum doua saptamani si nui m-am dus am avut o intuitie , apoi am fost chemata iarasi astazi am vrut sa ma duc dar dupa ce am citit pe acest site nu m-am mai dus deoarece m-am infricosat ce se zice .cred ca am procedat bine ,este vb tot despre o firma de incaltaminte si genti .cred ca si in Braila este aceeasi firma Si la fel mi-a spus si randul trecut ca daca totul va fi bine , daca ve-ti trece testul si astazi la fel , tocmai ma miram ce test apoi am vazut pe forum.Cred ca nu am gresit ca am refuzat interviul prin neprezentare .
georgiana1992 Sambata, 7 Mai 2016

Buna !

Am lucrat 1 si 6 luni in aceasta firma ca si lucrator comercial .Dupa tot acest timp m-am ales doar cu o gastrita , picioare distruse si nervi intinsi la maxim. Am stat asa mult doar pentru salariu care intr-adevar este destul de bun. Programul este infiorator, 12 ore de stat in picioare, nu ai voie sa vorbesti nu ai voie sa te misti, nu ai voie sa faci nimic. Ore suplimentare la greu pentru ca in permanenta nu au personal . Sa nu mai vorbesc de management care este unul dezastruos. Au pretentii exagerat de mari. Nu va recomand.

larisa23 Miercuri, 15 Iunie 2016
buna @georgiana! ce salariu ofereau ? multumesc
DianaCovaci Vineri, 17 Iunie 2016
Buna ziua,

Si eu as avea astazi un interviu pe pozitia de Procurement Manager dar voi lua in considerare feedbackul vostru si nu voi merge. Le voi scrie un mail in care le voi explica exact motivul pentru care anulez interviul.
Consider acest site foarte util poate asa isi vor da seama si angajatorii ca daca nu schimba ceva vor ramane fara angajati iar media ne este de mare ajutor in aceasta privinta. :)

Zi frumoasa!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?