Forum despre BANDAI NAMCO Entertainment Romania SRL


Shadow. Marti, 4 Martie 2014
Ce salariu se da la Namco ca si Game Tester ? Si ce program de lucru au ? Nimeni, nimic ?
testern Vineri, 7 Martie 2014

Ca si idee, cand te duci la primul interviu (mai e si al doilea, insa daca esti norocos sa te cheme) ti se da un Ipod ori tableta daca e cazul si te pune sa joci un joc timp de o ora si sa scrii pe foaie detaliat unde apare bug-urile si sa-l explici cu lux de amanunte. Apoi te pune sa faci un "review" al unui joc preferat in care sa scrii cam o jumatate de pagina. Tin sa mentionez ca firma e centrata doar pe "mobile" .

George Marti, 18 Martie 2014

Tipul care mi-a luat interviul a inceput cu intrebari de ce vrei sa pleci de la actuala firma? nu cumva ai facut tu ceva acolo? daca ma interesez eu? si faze de genu', ma intreaba de expectantele salariale, ii zic 1200 ron se uita cu niste ochii la mine de parca ii cerusem luna de pe cer. Traiti voi frate cu 800 de ron pe luna dupa ce te mai si chiorasti toata ziua in mobile.

Belgianu Marti, 17 Iunie 2014

Eu am lucrat la firma asta acum ceva timp...este o firma in cel mai pur stil romanesc (sau balcanic daca vreti). Aprecierea pe partea umana este aproape nula pe sectorul testare (acest departament fiind carne de tun). Ce pot spune este ca acum sunt programator la o firma din Belgia la care am inceput ca tester. Nici nu pot fi comparate cele doua companii. Functia de tester de la Namco Bandai ex. Vivendi Games Mobile Romania este muuuult prea departe de ce ar trebui sa fie. Intr-adevar nu se diferentiaza de alte companii de la Romania pentru ca toate functioneaza pe principiul sclaviei. Cantitate de lucru imensa pe un salariu redus (indiferent de pozitia ocupata in departamentul de testare). O ultima mentiune: atmosfera din firma s-a dus si mai mult in jos de cand au plecat de acolo QA Managerul si Managerul General. O sa ma opresc aici sfatuind pe potentialii candidati sa isi incerce norocul dar sa nu aiba nici un fel de asteptari sau dorinta de a ramane o perioada indelungata...

Loco Marti, 7 Octombrie 2014

Belgianu si toti care sunteti frustrati...nu cred ca ne cunoastem si nici nu cred ca mi-as dori sa va cunosc vreodata. Si eu am lucrat la Namco o perioada buna de timp si am auzit rareori povesti si glume pe seama celor "dinainte" din care am dedus ca existau conceptii de "Dorel" si multi veneau la acest job ca sa aiba de unde pleca...de cei ca voi este plina tara... si compania probabil acum ani buni era asa cum o catalogati tocmai din cauza voastra. Tin sa va anunt ca atat timp cat am lucrat eu acolo nu am intampinat cele descrise de voi. Intr-adevar nu sunt salarii mari, dar s-a pus accent pe oameni, mi s-au facut evaluari corecte, au existat promovari ale unor oameni foarte experimentati, salariul nu mi-a ramas niciodata inghetat si am primit bonusuri in fiecare an.. asa ca probabil cei ca voi si vechea conducere de care pomeniti au plecat cu un scop ;) v-ati gandit la asta? Think about it! :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?