Forum despre National Instruments Romania


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 8 Decembrie 2012

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma National Instruments Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de National Instruments.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Mike Sambata, 6 Septembrie 2014
Ca sa dai interviu trebuie sa te duci la sediul lor in Cluj. Nu accepta interviu prin Skype.
prettygreeneyes Joi, 18 Septembrie 2014
Am fost recent pt un interviu de QA.
Ti se spune ca nu esti ascultat din programare doar chestii logice si de testare, nu tineti cont de ce se spune.
Prima proba:
- sa vada daca stii engleza
- sa testezi ceva exemplu un mouse
- vin 3 problemute: una dintre ele este o diagrama de state-uri iar 2 problemute sunt de cod, deci nu scapati de programare
Mentionez ca fiecare dintre probe este eliminatorie.
Intrebrile sunt foarte sacaitoare nu este suficient sa dai raspunsul final CORECT esti invartit in jurul cozii ca sa te pierzi + trebuie sa gandesti cu voce TARE
Per total ca difilcutate as merge pe Medium spre High
adelina Vineri, 3 Octombrie 2014
Buna, as vrea sa intreb cum este sa lucrezi pt/in aceasta companie la Cluj-Napoca? Am citit stiri despre situatia internationala si sunt vesti bune, ma intereseaza aici la Cluj cum este? Cum este programul, mediul de lucru, managementul, oportunitatile de cariera, colegii, daca este stresant tare sa lucrezi acolo... m-ar ajuta mult cateva detalii, multumesc
costel Luni, 3 Noiembrie 2014
Programul de lucru este flexibil, mediul de lucru este placut. Interactiunea este posibila cu oricare dintre colegi, chiar si cu manageri (toata lumea este "per tu"). Majoritatea managerilor sunt oameni care au facut sau mai fac programare, ceea ce e tare ca inteleg ce se intampla in proiecte.
Proiectele au durate de aproximativ 1 an - etapele de dezvoltare se intind pe mai multe luni -> stresul este moderat (fara du-te - vino din cauza clientilor). Este interactiune pe proiecte si local si cu cei din State pentru ca se lucreaza la acelasi nivel.
Firma creste din 2005 de cand s-a deschis in Cluj asa ca oportunitatile de cariera exista cel putin din aceasta cauza.
Acum o sa fie si mai acesibila locatia pentru ca se vor muta in curand la The Office Cluj.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?