Forum despre Nedcon Maritime


anca Duminica, 20 Ianuarie 2013
profund dezamagita de aceasta companie, am crezut ca sunt seriosi, procesul de recrutare este unul foarte amanuntit, chiar ma gandeam ca in sfarsit si in Constanta un angajator care isi da interesul sa recruteze personal pe criterii strict legate de job. asadar am ajuns la interviul final, totul ok, am primit propunerea sa fac parte din echipa la un salariu foarte aproape de ceea ce am solicitat si am acceptat. la o zi distanta, mai precis sambata dimineata la ora 10.30 am fost sunata si anuntata ca s-au razgandit si ca nu mai vor sa lucrez pentru ei, ca s-au gandit mai bine, etc....am ramas blocata, nu stiu daca am auzit pe cineva pana acum sa treaca prin asa experienta, lipsa de profesionalism clara din partea lor.
Giana Marti, 22 Ianuarie 2013
Ce salariu solicitasei???
anca Marti, 22 Ianuarie 2013
2000 ron pentru postul de economist
Giana Marti, 22 Ianuarie 2013
Si ei ce ti-au oferit? Si eu ma duc maine la interviu la ei pt acelasi post :))
Giana Marti, 22 Ianuarie 2013
Ai idee care era programul de lucru??? Ms!
anca Joi, 24 Ianuarie 2013
cred ca lucreaza si sambata, nu am intrebat, oricum 09-17, nu am vazut intrebarea ta la timp, a fost ok?
Giana Vineri, 25 Ianuarie 2013
Doar mi-a luat cv-ul o dna... mi-a pus 3 intrebari si mi-a zis ca dupa 5 febr urmeaza interviul cu directorii, in engleza... daca voi fi sunata. La tine cum a fost la interviul in engleza??? Nu ti se pare dubios ca de vreo 2 ani fac angajari an de an??? :)
anca Vineri, 25 Ianuarie 2013
am trecut si eu prin etapa asta, dupa care am fost sunata a doua zi sa ma prezint la interviu, am ajuns si eram 5 fete pe diverse posturi, am dat interviul in limba romana desi imi spusese si mie de limba engleza. este clar ca nu stiu ce vor oricum. nu este normal sa zica ceva si sa faca altceva din start, daca vor profesionisti trebuie sa fie si ei profesionisti.
Giana Sambata, 26 Ianuarie 2013
Probabil pentru ca..la fel... nu erau marii "directori"... Mie mi s-a mai spus ca inainte participa si un profesor de engleza, da' totusi mi se pare dubios ca de ceva ani fac angajari incontinuu... e clar ca nu le sta lumea... :D
anca Duminica, 27 Ianuarie 2013
la interviul final au fost 4 persoane inclusiv Dl CEO
Andreea Luni, 28 Ianuarie 2013
Buna ziua ,
Am fost chemata la un interviu pentru Call Center Operator. Are cineva idee cam care este salariul ? Multumesc.
Giana Luni, 28 Ianuarie 2013
Buna, Andreea! Din pacate nu stiu... Insa ar fi fost interesant sa aflam din interior care e atmosfera acolo si de ce tot angajeaza de ceva timp... Cat despre experienta ta, Anca...mi se pare strigator la cer... :(
Giana Luni, 28 Ianuarie 2013
Anca, nu mi-ai zis cat ti-au oferit ei... :) Ctr era pe perioada determinata/ne? :)
Andreea Luni, 28 Ianuarie 2013
Eu nu sunt momentan in Cta si ma gandeam daca merita sa fac drumul ca sa merg la interviu. Am incercat sa obtin informatii de la doamna/domnisoara care m-a sunat despre program si salarii , dar nu a parut dispusa sa-mi ofere nicio informatie pana la concurs.
anca Marti, 29 Ianuarie 2013
era perioada nedeterminata, si au fost 2000 ron dar compusi din bani si bonuri, nu am pus la punct toate detaliile pentru ca era vineri si pleca dl CEO, s-au grabit sa imi spuna ca sunt angajata urmand ca la intoarcerea directorului sa ne vedem si sa punem la punct toate detaliile, regret ca nu le-am cerut in scris oferta lor. in principiu, orice angajator serios trebuie sa aiba o oferta clara si detalii pentru postul pentru care angajeaza pe care sa le prezinte in scris. mi s-a parut ciudat ca tineau interviurile pentru toate posturile la gramada si desi fiecare aplicase pe site pentru un anumit post ei nu stiau exact cine si unde, le-am zis eu unde voiam. cred ca au nevoie de persoane bune la toate.
Giana Marti, 29 Ianuarie 2013
Este intr-adevar extrem de ciudat...Mai ales ca multa lume o stie ca pe o firma serioasa si ce a rezistat pe piata... De asta nu pot sa inteleg ce este cu lipsa asta de profesionalism la angajare... Si mai ales... de ce tot angajeaza... Ca am vazut ca acolo birourile erau ocupate, iar despre o posibila extindere nu am auzit nimic... Daca ajung la urmatorul interviu va tin la curent... Pt ca eu chiar voi intreba... Mai ales ca am si o alta alternativa, deci nu pierd nimic :))
anca Miercuri, 30 Ianuarie 2013
sa nu pomenesti despre alte alternative
Giana Miercuri, 30 Ianuarie 2013
:)) Sunt curioasa totusi daca mai suna cineva dupa data de 5 febr...cum a zis dna aceea... Andreea, ai fost la interviu? Era vba de primul sau de cel de al doilea?
AnaIos Joi, 31 Ianuarie 2013

Buna, Ma bucur ca am descoperit acest forum. :) Eu am fost la ei la interviu in prima saptamana a lunii ianuarie, totul a decurs foarte frumos si intr-un mod placut. Am stat de vorba mai intai cu o tipa si mai apoi cu CEO sau ce o fi... :) La final, mi s-a spus ca ne vom vedea in saptamana ce urmeaza la un interviu mai "detaliat". De atunci au trecut multe saptamani, iar eu nu am primit nici macar un telefon sau e-mail, cum e si corect sa se intample.

adi Marti, 14 Mai 2013
Buna~ Am aplicat si eu pentru un post de Jr. Crewing Operator mai demult, mi s-a spus ca e ok daca nu am experienta, desi pun pariu ca pana la urma au ales tot pe cineva cu experienta (asta se intampla in mai multe locuri de fapt, as prefera sa stiu din start ca nu are rost sa vin la interviu daca nu am experienta). Tin minte ca am aplicat de vreo 2-3 ori, o data pe la inceputul anului trecut, 2012, si apoi in toamna, prin septembrie. De fiecare data aplicasem pentru acelasi post, si de fiecare data cand m-au sunat, ma programau la interviu in urmatoarea ora, ceea ce mie mi s-a parut o dovada de neseriozitate din partea lor - nu mi se pare normal sa te sune la ora 16.00 pt un interviu la 17.00 spre exemplu. Cand am incercat sa 'mut' putin data interviului (pentru ca de fiecare data, ma prinsesera ocupata cu ceva), prima oara imi aduc aminte ca mi s-a spus ca nu se poate, ei nu programeaza interviurile dupa cum pot aplicantii (mentionez ca nici nu am pretentia ca mie, aplicantului, sa mi se ofere luxul de a-mi stabili ziua si ora interviului, dar atunci chiar nu puteam ajunge in ziua aceea asa ca am incercat sa mut pe a doua zi).
In fine, intr-un final, la ultima aplicare (peste cateva luni), am ajuns si la interviu (dupa ce am dat un scurt interviu in engleza la telefon). Am dat interviul face to face, care a parut sa decurga ok, profesionalist. Nu am luat slujba dar sincera sa fiu, faptul ca ei fac angajari in mod continuu, mi-a fost de ajuns sa nu mai am pretentii la vreun post in cadrul firmei.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?