Forum despre Nei Guard


ADMIN - undelucram.ro Luni, 11 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Nei Guard, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Nei Guard.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
daniel Luni, 18 Februarie 2013
doresc sa ma informez despre salariile d-tra
Adela Marti, 12 Martie 2013
salariile sunt de 2 lei,800 ron pe ctr de munca pt unul cu studii superioare,adica cel cu studii superioare si cu experienta de 10-12 ani este incadrat ca un muncitor necalificat(studii medii sau scoala profesionala).Cifra de afaceri este de cateva milioane de euro,peste 2000 de angajati,firmei ai merge bine pe seama la fraieri.nu plateste taxe prea mari la stat,adica face evaziune fiscala,in societate este un haos organizat.
aceasta oferta de 800 ron pe ctr de munca i-a fost facuta unei persoane cu studii superioare la interviu si care cunostea ceva contabilitate,fara absolut nici o jena, si au avut foarte multe pretentii,dar oferta lor a fost fff slaba din toate punctele de vedere.
sper ca te-am informat suficient.
EU Marti, 7 Mai 2013
Intarzieri la plata salarilor , opresc din echipament cu toate ca zic ca e gratuit ... conteaza pe NEI GUARD
moi Vineri, 31 Mai 2013
adela # de unde stii cifra de afaceri ?
adela Duminica, 2 Iunie 2013
de pe site-ul ministerului de finante,situatiile financiare ale companiilor sunt publice de cativa ani pe site-ul mfinante.ro,vezi cifra de afaceri anuala pe fiecare exercitiu ...
# Miercuri, 25 Septembrie 2013
Din punctul meu de vedere este o companie care isi respecta angajatii si plateste salariile la timp. Daca iti faci treaba cu responsabilitate, nu ai probleme.
fost angajat Miercuri, 8 Ianuarie 2014
eu am lucrat la ei. 700lei in contractul de munca. mare grija ce semnati!!! ne-au promis 900lei pe 180 ore/luna. teapa! 800 ne dadeau dar cat de cat la timp..Feriti-va de Vali ...
Paznicul Miercuri, 8 Ianuarie 2014
Eu am observat ca majoritatea paznicilor sunt ingamfati si imfatuati , si cand te gandesti ca ei iau 700 ron :)) barosani ce sa mai zici
anonim_bv Duminica, 2 Februarie 2014
si eu am luat la paza si 440 ron si 390 ron la lisdet security si rombusiness group,firme care sau desfintat si care dadeau banii odata la 5 luni
** Sambata, 25 Octombrie 2014
La ora actuala salariul este de 4.20 ron/ora ,,,parerea mea ca este platit destul de bine in comparatie cu altele de 3,3ron/ora,sau 3,8ron/ora,,,ma refer in serviciul de paza...!
alex Luni, 24 Noiembrie 2014
si cand bagi 240 h lunar pe 700 lei, sa vezi ce "grozav" e
Crhris Sambata, 26 Septembrie 2015
Cei de la juridic ce salarii primesc?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?