Forum despre Netex Consulting


Bianca Joi, 6 Februarie 2014
Salut.
Am fost la Netex Consulting in Timisoara, la un interviu pentru un post de psiholog, cu o doamna blonda (2 schimburi). Interviul a fost decent, s-au laudat ca ma suna intr-o zi de marti sa imi dea rezultatul. Au trecut saptamani de atunci si nici un telefon/email din partea lor. In ceea ce priveste acest aspect sunt N E S E R I O S I !
cancan Duminica, 9 Martie 2014
salariile sunt foarte mici ... 800 lei in mana la o firma mi se pare penibil, pana si o vanzatoare la magazin ia mai mult si nu sunt pretentii ca la ei.
plus programul care e oribil. desi sunt 8 ore de lucru, sunt 2 schimburi si primul incepe de la 6.30 dimineata!!!!!
mirela Vineri, 5 Septembrie 2014

Eu am lucrat aproape 6 luni si mi-a ajuns, nu mergeti la call center, e bataie de joc, trag mult de pe voi plus schimburile de 2 sau 3 ture ca sa fim la cheremul strainilor. Aici salariul a fost de 800 in mana si plus bonusuri, care m-au asigurat inainte sa vin ca sunt mari, adica 10 centi pe apel iar la sf lunii maxim 1050 sau 1100 de lei si un stres maxim. Toate colegele cu care am lucrat si care au cam venit in acelasi timp cu mine au plecat, in jur de 7 la numar, iar altii cau plecat dupa doar o luna, atata dureaza trainingul, pentru ca pur si simplu nu faceau fata la atatea telefoane si la istericalele strainilor. Asa ca 1000 de lei si doua limbi straine e o bataie de joc, mai bine mergeti vanzator, si in plus asta nu e o mesrie care sa te ajute sa cresti profesional, nu iti ofera absolut nimic.

ella Marti, 7 Octombrie 2014
Am lucrat putin la Netex si e adevarat ca am plecat pt. ca am fost ofertata cu mai mult in alta parte. Dincolo de acest aspect, mi-a placut enorm preocuparea pentru pregatirea noilor angajati. In plus, daca esti serios, in mod sigur te evidentiezi. Despre posibilitatea de a putea exersa o limba straina pe care altfel o dai uitarii, nu mai vorbesc! Recomand aceasta companie cu caldura celor care sunt la inceput de drum. Experienta la Netex este revelatoare. Avand in vedere cat de greu se gaseste de lucru, mai inchidem putin ochii referitor la salariu... Dragi studenti, nu va ucideti tineretea si entuziasmul lucrand in fast-food-uri, mergeti undeva unde puteti creste!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?