Forum despre Netop Tech


FlorinaC Vineri, 7 Septembrie 2012
stie cineva cum sunt cei de la netop? mediu, salarii? ms
Marius Vineri, 7 Septembrie 2012
am auzit de Netop dar sincer nu sunt sigur cu ce se ocupa mai exact, ce proiecte au etc.
Marius Vineri, 7 Septembrie 2012
vad aici ceva detalii dar posturi disponibile sau ceva nu-mi dau seama

http://www.bestjobs.ro/firme/netop-tech/2488080/1
turist de ocazie Vineri, 7 Septembrie 2012
fac si vand soft pentru administratie, educatie etc. firma daneza
flicker Miercuri, 12 Decembrie 2012

- firma mica, cu capital danez dar cu atmosfera romaneasca

De bine:
- salarii mari pentru o firma asa mica (cel putin salariile celor mai vechi)
- timp si de "probleme personale"
- lucru pe platforme si cu tehnologii diverse (se poate invata daca esti la inceput si daca te risti)

De rau:
- atmosfera neprietenoasa in general (bisericute, susoteli, glumite proaste, oameni cu atitudine aroganta de zici ca sunt cei mai grozavi - nu toti, dar f. multi)
- salariul regulat... la 2 saptamani dupa incheierea lunii de lucru :)
- sefi fatarnici - aici discutabil daca nu e asa peste tot :)
- fara bonusuri, prime, etc

davis Marti, 5 Martie 2013
stiti cumva daca se poate lucra de acasa?
Karina Marti, 5 Martie 2013
@ flicker: "salarii mari"? Poti da un range pentru diverse pozitii?

Mersi
gigi Duminica, 28 Iulie 2013

Te cheama la interviuri, te poarta prin discutii interminabile, iti promit ca revin cu un raspuns in cateva zile, apoi uita de tine.

psy Joi, 1 August 2013

Nu contest ceea ce spune gigi, insa pentru mine a fost altfel. Am avut un singur interviu, ce-i drept - discutia tehnica a durat destul de mult, dupa care mi-au facut oferta in cateva zile. au zis ceva la interviu ca au avut probleme cu agentii de recrutare care nu trimiteau feedback catre candidati... Acu' daca asta e tot vina lor sau nu- nu ma pronunt.

Eli85 Joi, 8 August 2013
@Psy. buna. am vazut si eu ca cei de la NETOP cauta CUSTOMER SUPPORT SPECIALIST ”“ German speaker. stii cumva daca si pt acesti job o sa fie interviu tehnic? sau doar pt posturile de Developer...etc, cele IT. Mersi frumos
NetopHR Vineri, 9 August 2013
@Eli85 Buna. Da, va avea loc si o discutie tehnica pe elementele mentionate in anunt. Aceasta discutie va fi purtata cu un coleg de la Suport - in limba germana. Daca mai ai intrebari, iti stam la dispozitie pe mail-ul ro-hr@netop.com
Liviu Rau Marti, 10 Decembrie 2013

La CDRator perioada de proba este destul de provocatoare. Nu ascundem asta la interviu, si de aceea nu angajam prea multi oameni care nu sunt dispusi sa depuna efortul necesar realizarii taskurilor zilnice. Dar din cand in cand mai scapa cate unul (2 pana acum, ca sa fiu exact) care crede ca daca dormea la jobul precedent poate sa doarma si la urmatorul. Domnul de mai sus a lucrat intr-un proiect de QA Automation, unde ne asteptam (clarificat la interviu) ca in decurs de 2-3 saptamani de la angajare sa poata lucra cu QFTest (un instrument folosit in automatizarea testelor de GUI Swing based). Fostul nostru coleg nu a reusit sa faca acest lucru in perioada de proba (care de altfel s-a prelungit din cauza unui incendiu la sediul Netop). Cat suport poti oferi cuiva care nu arata nici cel mai mic interes pentru activitatea pe care s-a angajat sa o desfasoare? Sunt angajat aici si in consecita partinitor, dar pentru mine e unul din locurile de munca cele mai faine, si am vazut destule. Atmosfera la noi cred ca e cea mai relaxata din tot Netop-ul, dar asta nu insemana ca avem colegi care nu isi fac treaba. Singura inflexibilitatea a programului de lucru o reperezinta sedintele, pe care nu le ratam pentru ca asa am agreat intre noi, nu pentru ca ne sta in spate un manager. Nu gasesc hibe in atmosfera de la Netop, si am prea putin de-a face cu celelalte echipe de aici.

Interesat Joi, 10 Aprilie 2014
In ce consta testele pentru pozitia de QA/QA Automation? A fost cineva? Stiti ceva de vreun range salarial? Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?