Forum despre Neusoft Mobile Solutions


un angajat Sambata, 30 Martie 2013
stiti cumva ce salarii sunt ca tester pe germana sau pe engleza ?
IM Marti, 25 Februarie 2014
Mie una imi place foarte mult. Oameni faini, spirit de echipa, ai posibilitatea sa inveti multe si sa te integrezi intr-un colectiv de oameni unul si unul - asta daca iti doresti. Pentru mine e cel mai satisfacator job pe care l-am avut pana acum. Intr-adevar, am auzit ca in alte firme se plateste mai mult, dar in Neusoft chiar se investeste in angajati si ai posibilitatea sa avansezi profesional, sa faci traininguri, sa primesti noi atributii etc. Acum depinde de prioritatile si personalitatea fiecaruia. Eu una n-am niciun motiv sa ma plang si lucrez de ceva vreme aici.
Hristos Marti, 6 Mai 2014
Si mie imi place..acum depinde si pe ce proiect esti si cine iti tine de urat dar in general oamenii sunt faini in Neusoft si de la unii chiar ai de invatat. Oamenii pe care nu i-am avut la inima niciodata si-au cam luat talpasita de mult.Le multumesc pe aceasta cale.Culmea, sunt in aceeasi firma toti (sau erau):))

In rest , ca in orice firma : se mai si pleaca se mai si vine. Salariile nu sunt extraordinare dar decente. Acuma parerile pot sa difere pentru ca pe rroman nu-l satura nici cristos si pentru 50-100-200 euro in plus ,de-un iaurt s-un corn, schimba urgent firma.

Un plus de la mine.
some Joi, 22 Mai 2014
hey. cat e salariul unui test engineer? multumesc
ionut Joi, 3 Iulie 2014
sal ...ca si tester incepi cu 1500ron ...dupa un an 1800 ..asta in cazu in care nu ai studii in domeniu.Daca ai studii in domeniu 1700ron la inceput si 2000ron dupa 1 an.Se fac multe traininguri si atmosfera e ok.Ca si junior sa te angajezi la ei e perfect pentru ca faci experienta si inveti chestii.
ficior Duminica, 6 Iulie 2014
buna, imi puteti spune daca se plateste pe carte de munca sau pfa? multumesc
ionut Marti, 8 Iulie 2014
carte de munca.Atmosfera e ok ,programu e flexibil ,in general pentru un junior tester e cam cea mai ok firma din CJ.
Marius Joi, 10 Iulie 2014
Cam ce trebuie sa stie un junior daca ar vrea sa se angajeze developer pe Java ? Sa zicem ,un student ,anul 2 ,3 de la Calculatoare.
Mirel Marti, 26 August 2014
Java
Marius Marti, 26 August 2014
Java e lunga si lata , pe ce se pune accentul la interviu , care sunt cerintele minime sa te accepte , chestii de genul daca as vrea sa stiu.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?