Forum despre New Job Divers Consulting


ADMIN - undelucram.ro Luni, 12 Noiembrie 2012

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma New Job Divers Consulting, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de New Job Divers Consulting.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

somer Joi, 15 Noiembrie 2012
mi se pare ca nu sunt seriosi. de-o luna ne promit ca plecam azi-miine, si nimic.
soryna Marti, 20 Noiembrie 2012

sunt niste neseriosi !!! 4 luni l-au amanat pe sotul cu plecarea si am mai platit comision 150 euro si acum nu mai putem sa-i recuperam , tot amanare !!!!

marian Marti, 20 Noiembrie 2012

NEW-JOB CONSULTING din Nicolae Balcescu 32-34, am platit 100 ron taxa de dosar, si 250 euro cand mi-au spus ca in 2 zile trebuie sa plec. 2 luni m-au amanat cu plecarea . Nici bani nu mai pot sa ii recuperez pentru ca ma amana la fel.

coleg Miercuri, 21 Noiembrie 2012

dati-va numele fratilor daca cele spuse de voi sunt reale ,eu muncesc pe santier in germania plasat de firma asta si sunt foarte multumit ca sunt platit pentru cat muncesc,cazarile sunt ca pe santier unele mai curate altele mai murdare depinde de fiecare cum vrea sa traiasca.

soryna Luni, 26 Noiembrie 2012

coleg( frumos nume ) eu nu ma plang de conditii , ca nici macar nu mi-au gasit de lucru , tocmai asta e problema 4 luni m-au amanat si acum nici comisionul nu vor sa m-l dea inapoi
nici macar nu stiu unde sa apelez , la politie , la protectia consumatorului .. nu stiu acum au zis ca pe 29 sa vad daca nu cred ca ma duc si fac un scandal la firma asta pt aia 150 de euro.

sa vedem ce se intampla pe 29

Grigore Daniel Miercuri, 5 Decembrie 2012

5.12.2012 am fost la interviu.am completat un formular dupa care intram in alt birou la o persoana si incepe sa vorbeasca. ca are un cartier de case de vacante.ca cel mai slab meseriasi ia cel putin 1400 de euro ca are oameni care castiga si 2500 de euro.noi am ramas putini pe ganduri dupa care ce a zis stai sa schimb subiectul. scuzati-ma putin tre sa sun in germania si incepe sa vb la telefon ca da cum sa nu daca imi ti santierul iti dau 3000 de euro cum sa nu iti fac si contract te cazez la pensiune sigur ca da si ca esti baiat finut tie iti dau o camera numai a ta ca tu esti bebe sau nush cum ii zicea lu ala la telefon. nu am apucat sa dau nici un ban.am tacut am plecat acasa si am intrat pe site aici si am vazut reclamatii de la voi plus ca acel coleg care se da drept coleg ca ii merge bine e de la interviu pentru ca am analizat putin cuvintele de mai sus ce a zis cu ce mi-a zis ia mie la interviu. mii de euro 1. 2 romanii nostrii....

ionut. Vineri, 14 Decembrie 2012

Si eu le-am dat 250 de euro, si acum nu vor sa mi dea inapoi. ei au infiintat firma asta de curand.

badea Vineri, 11 Ianuarie 2013

mai baieti de unde atata rautate, uite ca noi cei ce am asteptat receptia si am tras si la bine si la rau ne-am luat banii si am fost platiti fiecare dupa rapoartele de lucrari, rehnunguri asa cum se spune aici acum asteptam sa intram in celalalt santier si sa dea dumnezeu sa nu ne trimeata acasa ca s-au saturat de romanii care s-au perindat pe aici in speranta ca freaca menta si neamtu plateste.

sorina Vineri, 11 Ianuarie 2013

da de cei care nu au mai plecat ca tot i-au amanat si nu au mai primit banii inapoi ce zici?

ionut Duminica, 13 Ianuarie 2013

si eu am dat cei 250 de euro in luna octombrie 2012 spunand ca firma a probat contractele si ca se pleca in 2 3 saptamani, ok. de buna credinta am platit cei 250 de euro si asteptand marea plecare. ba a fost 30 octombrie, ba ca se pleaca pe 15 nov, ba ca e sigur la finalul lunii nov si uite ca suntem la jumatea lunii ianuarie si nici o veste.

Sofer Duminica, 13 Ianuarie 2013
Sunt curios D.na Sorina.....in comentariile dumneavoastra spuneati ca pe 29 va dau banii,ce s-a intamplat?....nu de alta ina vreau sa stiu cat trebuie sa astept pana imi dau banii,asta daca or sa mi-i dea!
soryna Luni, 14 Ianuarie 2013
mi-a zis ca nu au trecut 90 de zile de la reziliere si m-au amanat ... zielele astea ar fi 90 de zile sa vedem
adrian Duminica, 20 Ianuarie 2013

si eu am dat la o firma bani sa mi ocup locul cu sase luni inainte asa ca fratilor trebuie sa intelegeti fluxul de lucru al firmelor de recrutare si plasare depind si ei de contracte si de cerinta angajatorului ei au dreptul sa te consilieze cu cel putin 6 luni inainte sa pleci.

alina Marti, 22 Ianuarie 2013

oricine poate zice orice dar daca nu va faceti norma normal ca nu va plateste vreti sa va dea bani pt ca stati si asteptati sa treaca orele nu trebuie sa munciti continuu peste tot este la fel nimeni nu da bani pe stat ci pe norma daca nu munciti va trimit acasa si voi spuneti ca firma nu este buna nu ca voi sunteti puturosi.

mihalache ionut Marti, 22 Ianuarie 2013
vreau sa stiu si eu ceva despre firma asta e in regula daca plec cu ei ca sofer ?
sofer Miercuri, 23 Ianuarie 2013

Si eu am plecat ca sofer de la firma new job divers am 4 luni sunt in MUNCHEN sunt bine.

Daniel Joi, 24 Ianuarie 2013
Vreau si eu detalii concrete despre firma :) Astazi am fost la interviu si mi-au cerut un comision de 150euro si vreau sa stiu daca este bine sa merg mai departe.
sorina Luni, 28 Ianuarie 2013

eu tot nu mi-am recuperat banii ... au trecut si cele 90 de zile de contract de reziliere iar acum nu-mi mai raps la tel daca ii sun de pe alt number imi inchide tel!!!

ess Joi, 31 Ianuarie 2013

Si eu am apelat la dansi si am optat la niste oferte oare fac bine?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?