Forum despre NKO Jobs International


dassom Marti, 8 Aprilie 2014

Citeste bine pe internet ,documenteaza-te si o sa vezi ca nu te mai indoiesti de nimic. nu vine atata lumea sa publice lucruri aiurea ,daca nu ar fi adevarate. Despre casele de expeditii serioase si cu renume, de ce nu spune nimeni nimic? Pentru ca nu au ce!!!!

Cutareasca' Marti, 8 Aprilie 2014
Mariana Apostol - am uitat sa specific...la interviu mi s-a spus ca batem palma pentru 1500 lei dar ca se poate ajunge si la dublu in "lunile bune" , ulterior in mail mi s-a comunicat "oferta" de 1300 lei salariu fix si pe contract minimul de economie, cu posibilitatea maririi salariului in cazul in care comisioanele operationale depasesc 4000 euro.
baaaaaaaaa Miercuri, 9 Aprilie 2014
Va vaitati ca niste babe. Atata timp cat pamantul e plin de prosti ca voi, de ce sa nu se profite daca se poate. Duceti-va si vaitati-va si de hotii din tara asta care ne fura zi de zi prin impozite si taxe de te ia ameteala. Crdeti ca vilele si conturile din strainatate ale parlamentarilor sunt facute cu munca cinstita? In tara asta cine poate oase roade, cine nu....face ce faceti voi.
moro Miercuri, 9 Aprilie 2014
Baaaaa te simti atacat? Sau esti prieten cu analfabetii aia?
cos Miercuri, 9 Aprilie 2014
Trebuie sa fi un nesimtit sa vrei sa rozi oase pe banii unora care muncesc.pt ca ei se distreaza si platesc salarii unor femei de 2 lei care mai mult se prostitueaza acolo.
Stelu ' Marti, 15 Aprilie 2014
mai functioneaza bordeiul/coliba de expeditii ?ca aia nu este companie ...
dassom Marti, 15 Aprilie 2014
Daca functioneaza? sunt "sedii " fara sigla, fara indicatii...la Bucuresti / Deva / Piatra Neamt...
danezu Marti, 15 Aprilie 2014
Si-au schimbat sediul sunt la Obor acum.aveti mare grija, cred ca vor sa plece din tara.cine are speranta ca isi mai recupereaza banii, este naiv.
danezu Marti, 15 Aprilie 2014

Si kft art din oradea tot al lor este.

dassom Miercuri, 16 Aprilie 2014

Si cand te gandesti ca au angajati care spera sa castige cat le-a fost promis...si ei se muta cu cortul ca sa nu vina lumea peste ei sa isi ceara banii. persoanele noi care muncesc de cateva saptamani la ei...treziti-va!

bob Joi, 17 Aprilie 2014

Deci am fost acum cateva luni la ei.am stat in birou la una sa invat meserie cica.asa ca am fost atenta la ea sa vad ce face.habar are expeditii nu stie decat sa minta si sa ii vrajeasca.nimic profesionist la ea.cad aparea patronul in birou ii sclipeau ochii si nu stia cum sa il alinte mai mult.cand sunau transportatorii ii mintea fara rusine despre plata.asta era atmosfera nko.pacat de fetele ok care sunt pe acolo si nu stiu in ce s-au bagat.

Sinu Alina Marti, 22 Aprilie 2014
am fost chemata la un interviu pentru un post de agent transport, dupa ce am aplicat un CV la ei .
dupa cate am citit aici , situatia nu este roz deloc . chiar asa sa fie atmosfera urata si tepari...si se fumeaza in birou si femeile de acolo au legaturi cu patronul , nu as crede ! dara de curiozitate o sa onorez invitatia si apoi ma decid.
nico Miercuri, 23 Aprilie 2014
Alina inteleg ca esti curioasa.dar daca toti au aceeasi parere proasta inseamna ca e adevarat.mult succes o sa ai nevoie de el.mai ales daca esti o fata draguta.sa nu te mire faptul ca vei fi agatata pe skype.te rog spune-ne parerea ta dupa ce te vei duce.
ex Joi, 24 Aprilie 2014
Am rezistat la ei doar cateva zile. Cand am plecat nu am vazut nici un ban pe ce am lucrat, dar am fost fericit ca am scapat de acolo. Incidente pe bursa, nu plateau transportatorii etc. Se fumeaza in toate birourile, atmosfera de birt, personaje dubioase care se perindau pe acolo. Nko jobs international era o firma care a ridicat multe semne de intrebare de la inceput, administratorul era o "colega" care abia implinise 18 ani, iar cel care taia si?panzura nu era trecut in acte sau altundeva. Ca angajat trebuia sa semnezi tu facturi. Problema cea mai mare la aceasta companie e sa nu te bage pe tine ca angajat in probleme cu ministerele statului roman. Cui ii place adrenalina, nervii si dezamagire sa dea curs ofertei de angajare.
Fresh Story Beat Joi, 24 Aprilie 2014

sincer , m-as angaja si eu la ei , dar problema este ca ne cunoastem si sigur imi refuza colaborarea :) !

cum este posibil sa "lucrezi" la niste ... ?
de firmele din Germania , a marait careva ceva ...acolo este groasa treaba... ma rog , sunt firme vechi dar fara activitati , deoarece , nu au avut timp .Una din firme se numeste ARA Forwardings GmbH , cealalta , nu mai stiu cum se numeste .
daca tot va luati tzepe , si nu sunteti siguri de salariul care urmeaza sa-l "primiti"....de ce nu luati fax-ul , imprimanta sau vre-un PC de pe acolo , asa cum au facut-o fostii angajati de la Faraon Location SRL? Ei au fost putin mai deshtepti si s-au ales cu cate ceva .
pe cale legala , nu o sa faceti mari valuri , oricum dosarele si declaratiile administratorilor si actionarilor sunt groase si se afla la sediul DNA , si tot degeaba. luati un var , un prieten o ruda ceva , si prezentati-i biroul , sa vedeti cum primiti salariile.


va urez bafta , si am rugamintea la administrator si la moderatori , sa lase mesajul sa-l vada si cei pagubiti , sa poata oamenii sa merga peste ei si sa-si recupereze macar ce s-o putea, ca nu se merita sa faci munca voluntara pentru astfel de "mamifere"....

radu Marti, 29 Aprilie 2014
Nu este un loc decent de munca
Fresh Story Beat Miercuri, 30 Aprilie 2014
Radu , m-ar interesa care este locul unde isi desfasoara aceasta societate activitatea .
Vreau sa le facem o vizita , eu niste fosti angajati , cativa prieteni , cativa transportatori si vreo 2-3 "arbitrii" .

adminitratia , va rog nu modificati mesajul , si daca se poate sa-l lasati asa cum este scris.

multumesc.
manu Miercuri, 30 Aprilie 2014
Sunt in spatele pietei Obor vis a vis de banca Bcr.e o poarta mare in fata cladirii.ei sunt la etajul unu.acolo am fost eu la interviu.
dd Luni, 5 Mai 2014
Sunt total neprofersionisti, cica vor sa faca logistica.....fara ca macar sa stie ce inseamna asta.........program de 10 ore pe zi....din care jumatate ti-l petreci ascultand la telefon insultele transportatorilor neplatiti....cam asta inseamna NKO... Au deschis si la Oradea sub numele de KFT ART
transportator Joi, 3 Iulie 2014

Unde este marea firma pe care o laudati ? are peste 20 de incidente de plata pe bursa !!! Si zeci de mii de euro de dat la transportatori.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?