Forum despre NN Asigurari de Viata


anonim111 Joi, 29 Octombrie 2015
Are cinveva informatii despre postul de consilier asigurari? Mediu de lucru, program, salariu, sau alte detalii care ar putea fi utile?
Sunt oare valabile comentariile de la ING Romania ( avand in vedere ca aceasta este noua denumire a acestei firme, din ce am citit) ?
Anonim306 Duminica, 6 Martie 2016

Am fost la interviu la NN pe un post de Customer Care. Tin sa precizez ca la NN intri numai si numai daca te recomanda cineva sau ai pile. In cazul meu m-a recomandat o prietena. Interviul a fost ingrozitor.A fost o tipa care este managera de departament, care si-a batut joc de mine tot interviul. Era imbaracata in training si tenisi si ma studia din cap pana in picioare la cum eram eu imbracata, ma intreba chestii stupide si ma lua peste picior....etc. Una dintre afirmatiile acesteia au fost:" Eu nu cred ca tu la actualul loc de munca ai atatea task-uri, cred ca exagerezi putin"...Va dati seama ca am ramas fara cuvinte,,,,Dupa aproximativ doua ore de chin am plecat . Acest lucru s-a intamplat acum doua luni. Nici pana in ziua de azi nu am primit e-mailul cu raspuns negativ de care mi s-a comunicat ca il voi primi indiferent de raspuns. Va sfatuiesc sa nu va pierdeti timpul cum l-am pierdut eu. Mult succes!

C4m1 Luni, 18 Aprilie 2016
Eu am fost azi la interviu. M-au chemat ei. Cred ca mi-au gasit un CV pe OLX. Depusesem mai multe in ziua aceea. Am zis ca o sa ma sune cineva. Deci nu a fost nevoie de nici o pila ca sa "intru" la NN.
Mie mi-au fost prezentate lucrurile astfel: Ai posibilitatea de a intra in echipa. Nu vei lucra cu contract, iti vei face singur un PFA (pentru partea legata de intocmirea documentatiei te ajuta ei) in ceea ce priveste plata codului RAF (impozitul pentru venitul estimat ca-l vei castiga facand activitatea asta, ti-l platesti singur. Nu te "sustine" NN pentru asta.)
In rest, pare destul de ok daca esti tipul de om doritor sa faca bani din orice.
E bine pentru ca esti "fortat" sa stai pe o platforma invatand fiecare produs, luand la cunostinta informatii noi (apropo trebuie lucrat pe platforma aceea 35 h/saptamana pentru o luna) dupa care trebuie sa sustii un examen.
Activitatea implica atat lucru de la sediu cat si de acasa. Din cate am inteles eu faci ce vrei cand vrei si cat vrei. Partea de prospectare a pietei, cu programarile, o poti face de acasa, intalnirile le poti programa pentru lucrul de la sediu.
Initial ai un "buddy" care te initiaza. Iti spune ce sa faci, ce speech sa folosesti pentru descrierea produsului, il insotesti la munca in teren si "furi" meserie.
Sumele specificate de ei erau tentante (un minim de 2200 lei/ luna daca ai incheiat minim 2 asigurari).
Vezi tu, nu lucrezi cu carte de munca, asa ca nu e un salariu pe care-l primesti de la luna la luna. Il ai doar daca sunt persoane care vor sa-si incheie o asigurare si semneaza implicit contractul. De acolo si acel procent care intra in buzunarul tau.
Ai posibilitatea de a te perfectiona, poti trece la nivelul de broker, poti deveni manager.
Deci inveti, muncesti, avansezi si castigi.
Nu stiu cat de multumiti sunt clientii. (Comentariile si postarile citite de mine nu sunt chiar atat de incurajatoare.)
Personalul intalnit de mine a fost amabil si deschis.
Succes!
Anonim306 Marti, 19 Aprilie 2016
@C4m1 nu doresc sa te critic sau ceva asemanator. Am uitat sa mentionez faptul ca si inainte am incercat pe fortele mele proprii sa obtin un interviu si nu am avut nici o sansa timp de 3 ani de zile. Fara recomandare nu ai sanse sa te cheme la un interviu.
anonim20 Vineri, 22 Aprilie 2016

Am fost chemat la un interviu pentru un post de Developer printr-o firma de recrutare. Am specificat de la inceput asteptarile mele salariale, precum si perioada de preaviz. Interviul cu echipa a decurs ok, atmosfera relaxata, program flexibil; a fost si un mic test tehnic de Java, dar destul de basic. Apoi, m-a sunat HR-ul sa imi comunice ca trebuie sa sustin un test de logica, dar mi-a spus ca trebuie sustinut neaparat in ziua respectiva (in conditiile in care am fost anuntat de test la ora 3). Am trecut si de acest test, iar peste 2 zile ma suna din nou sa imi zica ca trebuie sa sustin inca un test, de personalitate si leadership (tot in ziua respectiva). In cele de urma, am primit oferta, cu rugamintea sa incerc sa imi scurtez perioada de preaviz. La 2 zile, primesc telefon de la firma de recrutare ca sa intamplat ceva la Administrativ, ca nu li s-a aprobat bugetul si ca din pacate nu pot sa imi ofere salariul dorit, ci cu 800 RON mai putin. Am refuzat si le-am spus ca mi se pare total lipsit de profesionalism, imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu ei.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?