Forum despre Nobel Telecom


Maria - Reprezentant oficial Marti, 6 Septembrie 2016
Buna,

Daca vei lucra la Nobel, vei avea un pachet salarial competitiv format din salariu, bonus de performanţă şi alte beneficii. Bonusul de performanta este o prima de performanta cu character permanent, reprezinta in medie 1/3 din totalul compensatiei lunare si se acorda pe baza rezultatelor tale evaluate lunar cu ajutorul unei scale de evaluare de la 1 la 5. Procentele de evaluare variaza intre 70% si 100%, 85% reprezinta o performata medie buna. Ne ghidăm după o filosofie de angajator ce livrează programe de compensaţii transparente, corecte şi simple.

Daca vrei sa stii mai multe despre compensatii si beneficii, gasesti pe site-ul nostru de recrutare: http://www.nobel.ro/ro/despre-nobel/.

Mult success!
coreboy Marti, 6 Septembrie 2016
Am inteles, vă mulțumesc frumos pentru răspunsul prompt!
Maddie1408 Joi, 8 Decembrie 2016
Știe cineva cam cat se câștigă pe postul de customer service cu limba japoneza? Mersi!
Maria - Reprezentant oficial
Marti, 20 Decembrie 2016
Buna Maddie,

Asteptam cu drag cv- ul tau la adresa de pe site – ul nostru si tot aici poti afla mai multe detalii despre politica de compensatii si beneficii: http://www.nobel.ro/ro/despre-nobel/. In ceea ce priveste incadrarea salariala poti afla mai multe informatii pe parcursul procesului de recrutare, in momentul prezentarii ofertei salariale.

Mult success!


La_Vie_en_Rose Marti, 14 Februarie 2017
Buna ziua
Am avut astazi si eu un interviu la ei pentru functia de "Customer Service Representative with English Language" adica tradus in romaneste Reprezentant Serviciu Clienti cu Limba Engleza dar suna mai pompos in Romania pentru ca multi dintre noi nu prea le avem cu Shakespeare si Geoffrey Chaucer.

Interviul a constat in mai multe parti si a durat ceva....trebuie sa aveti rabdare aste e CLAR

Daca ai studiat engleza ca mine din gradinita sau clasa I pana in clasa a XII-a o sa ti se para usor cu conditia sa iti placa limba asta si sa fi o studiat cum trebuie temeinic.
Un eseu la alegere pe una din temele prezentate pe foaia de test si un test grila pe probleme de gramatica si de asemenea partea proasta cu un test stupid de asa zisa masurare a inteligentei RAVEN pe care recunosc ca nu l-am mai cunoscut pana acum si mi s-a parut cel putin aiurea si total nepotrivit...
Nu cred in validitatea acestor teste superficiale si in niciun caz unul singur mai ales cand nu stii cum sa ataci problema si cum se abordeaza acele exercitii ciudate....

Ramane sa primesc raspunsul lor si sa vedem
Cred ca exista o intrebuintare mai rafinata si adecvata pentru limba engleza decat acest fel de a lucru dar pentru inceput e cam greu de gasit altceva in tara aceasta.
Oferte apar in fiecare zi noi asa ca exista sansa de ceva mai bun
Maria - Reprezentant oficial Vineri, 3 Martie 2017
Buna,

Apreciem faptul ca ti-ai exprimat opinia in legatura cu experienta pe care ai avut – o la noi. Ne dorim sa stim cat mai multe despre cum simtiti si vedeti voi tot procesul de recrutare si selectie la care participati si de aici, sa imbunatatim procesele pentru a va oferi o experienta cat mai placuta si de ce nu, in cele din urma sa devenim colegi. Asa cum ai descris in cele de mai sus, intr-adevar aplicam unele teste care, in functie de candidat, acestea sunt tratate si percepute diferit insa nu ne rezumam doar la acestea, interviul fata in fata avand un rol foarte important in evaluarea finala.

Timpul si implicarea ta in scrierea acestei evaluari sunt apreciate si iti dorim succes in viitoarele tale proiecte!
SamWite Sambata, 18 Martie 2017

Grija mare, multe din reviews sunt scrise de angajati de la HR sau de trainees care abia au 2-3 saptamani doar in training,sunt pusi de catre HR sa scrie aici ca sa atraga oameni. Abia dupa 2-3 luni vezi adevarata fata a oamenilor de acolo si scorul real ar fi intre 2.5 si 3. Inca un avertizment, daca decizi sa vii la Nobel, are o clauza care este la muchie ilegala in care te forteaza sa ramai un an in firma.

Maria - Reprezentant oficial Miercuri, 5 Aprilie 2017

Buna,

Iti multumim pentru parerile exprimate cu privire la compania Nobel si iti garantam ca le apreciem in aceeasi masura in care le apreciem pe cele venite de la angajati din cadrul departamentului HR, de la trainers care au abia 2-3 saptamani sau de la oricare alt salariat care a intrat in contact cu societatea noastra. Incercam ca pe baza acestor opinii sa imbunatatim atmosfera de lucru din cadrul companie si sa creem un mediu de lucru pentru desfasurarea activitatilor in conditii cat mai bune.

Pentru a nu exista confuzii si a nu lasa loc de interpretari eronate facem precizarea ca acea clauza pe care o consideri la muchie ilegala este de fapt perfect legala. Redam in cele ce urmeaza dispozitiile legale din Codul muncii pe care se bazeaza clauza respectiva:


Art. 198
(1)Salariaţii care au beneficiat de un curs sau un stagiu de formare profesională, în condiţiile art. 197 alin. (1), nu pot avea iniţiativa încetării contractului individual de muncă pentru o perioadă stabilită prin act adiţional.


Or, in conditiile in care salariatul a beneficiat de un stagiu de formare profesionala ale carui costuri au fost suportate integral de societate, in conditiile in care pe toata durata stagiului de formare profesionala salariatul nu a prestat nicio activitate in folosul societatii insa a fost remunerat conform contractului de munca, consideram ca este normal ca salariatul sa ramana in cadrul societatii macar 12 luni si sa presteze activitati etaland cunostintele dobandite in cadrul stagiului de formare profesionala.

Mai mult decat atat, aceasta prevedere este adusa la cunostinta viitorului salariat inca de la momentul prezentarii ofertei de munca, iar salariatul semneaza contrctul individual de munca in deplina cunostinta de cauza.

Speram ca te-am ajutat cu aceste clarificari. Mult succes!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?