Forum despre NoBug Consulting


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 20 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma NoBug Consulting, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de NoBug Consulting.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Lucifer Vineri, 4 Octombrie 2013
Lasciate ogni speranza voi ch'entrate ...
seas Luni, 7 Octombrie 2013
Poti sa dai ceva mai multe detalii? Salarii, interviu, atmosfera...
Jhonny Miercuri, 8 Ianuarie 2014
Nobug, platesc binisor ( cam 2500 Ron la inceput) dar muncesti pe branci. Priimele 6-8 luni te tin in Asa zis training in care inveti singur de te ia zbenga, peste program ca 8 ore nu aJung niciodata. Firma micuta setata pe stors potentiale. E ok probabil in final, dar tot Mai bine e la multinationala.
Marcel Joi, 20 Februarie 2014
Eu lucrez la Nobug de peste 2 ani si pot spune ca sunt multumit. La mine perioada de training a fost de 4 luni si stiu ca exista un termen limita pentru training. Am avut un trainer dedicat, chiar am apreciat acest aspect, fata de multinationale unde esti lasat singur. Am intrat repede intr-un proiect, intre timp am terminat si masterul, m-au inteles cu scoala, a fost in regula.
seas Joi, 17 Aprilie 2014
ti-a crescut mult salariul dupa primul an?? da-ne niste procente te rog Marcel

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?