Forum despre Nova Distribution International (Mediazoo)


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 22 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Nova Distribution International, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Nova Distribution International.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

remus Duminica, 23 Februarie 2014
Am fost chemate 8 persoane la interviu la aceeasi ora si lasati sa mai asteptam, fara nici o explicatie sau scuza, inca aproximativ 30 de minute (ulterior ne-am dat seama ca era vorba de fapt de un preinterviu) , iar jobul mentionat in anunt nu era cel real (ex: intre gestionar depozit -cum suna anuntul - si lucrator depozit - postul real - consider ca exista o diferenta majora de responsabilitati ,dar si de salarizare.

Postul oferit era o struto-camila (manipulant marfa cu gestiune si garantie oprita din salariu) pe o leafa de 1000 de lei in situatia in care se efectua si un inventar lunar in urma caruia se stabileau eventualele daune de plata.
Tinand cont de dovezile de lipsa de respect elementar dar si de conditiile lamentabile oferite , am renuntat a mai accepta vreun viitor interviu sau oferta de munca din partea acestei firme.
abc Miercuri, 2 Aprilie 2014
Nu recomand colaborarea cu aceasta firma. Conditii de munca mizere, atmosfera toxica, management mediocru si isteric, lipsa organizarii, salarii foarte foarte mici, lipsa fluxului de informatie (cu exceptia barfelor).
biana Sambata, 31 Mai 2014
am fost si eu la ei la firma pentru postul de contabil. Nu au vrut sa imi spuna salariul, doar ce vor ei sa stii, mi s-a parut plictisita individa cu care am sustinut interviul, nici nu prea avea chef sa ii spun ce stiu, ce am facut....Stie cineva salariul pe care il ofera?
Iulia Sambata, 9 August 2014
Eu am lucrat la magazinul lor. Lipsa totala de management : cand au deschis magazinul nu au facut un stoc real al produselor, nu aprovizionau magazinul cum trebuie, raspundeau la telefon doar de luni pana vineri intre orele 8-17. Ori sunt depasiti de situatie ori nu le pasa de afacere.
Management romanesc condus de femei.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?