Forum despre Nowy Styl Group - Art Enter SRL


fost_angajat Joi, 4 Decembrie 2014

Am lucrat la Nowy Styl Office Variery, pozitia suport vanzari, angajarea s-a facut pe ArtEnter.
PRO - Sediul este in Pantelimon, au masini care te preiau pana la sediul lor din mai mult puncte de intalnire.
Daca esti incepator ai ce sa inveti.
CONTRA - Salariu in contract - minim pe economie, in realitate mai mare depinde cum negociezi, dar te pun sa semnezi o fituica de act aditional cu rol de contract de confidentialitate, prin care te obligi ca in situatii de nepastrarea "secretului de la NS" sa platesti 10.000 euro.
Pentru ca salariu se plateste numerar, in ziua de salariu trebuiea sa stai peste program ca sa iti primesti banii.
Fluctuatia de personal este mare.
Nu au alte facilitati pentru angajati, de genul abonamente medicale sau sala de mese. Desi sunt destul de multi angajati si locatia este departe de orice magazin nu au si nici nu intentionau sa amenajeze o sala de mese. Daca comanzi mancare gatita nu agreaza faptul ca miroase a mancare in spatiul de lucru, asa ca descurajeaza acest aspect. Preferabil in pauza de masa sa lucrezi. Daca depasesti pauza de masa ti se atrage atentia.
Nu au sala de sedinte. Orice discutie delicata poate fi auzita de toata lumea.

unknown1 Marti, 5 Iulie 2016

Sunt printre “norocosii” care s-au angajat la Nowy Styl pozitia back office vanzari pe firma NS Office Variety cu intreg salariul pe cartea de munca pentru ca nu am permis altfel..spun asta pentru ca foarte multi colegi primeau in ziua de salariu si un plic cu un “bonus”. Am avut “onoarea” sa lucrez la showroom-ul din piata Alba Iulia unde mi s-a comunicat ca este un privilegiu faptul ca se poate manca in bucatarie deoarece pana in urma cu cateva luni se manca pe o bancuta in fata frmei, nefiind permisa utilizarea mobilierului expus in bucatarie, in plus, s-ar fi facut miros de mancare in firma..Mi s-a facut un contract pe o perioada de 3 luni de proba sa vad daca imi place ceea ce fac.. Pe parcursul celor 3 luni mi s-a intarziat salariul de 3 ori, auzind in fiecare zi cat de prost o ducem financiar si cat de mult se investeste in firma, dar mi s-au oferit de fiecare data asigurari ca nu s-a mai intamplat acest lucru niciodata si ca ne vom reveni in curand.
Cu 14 zile inainte de terminarea contractului de proba, m-am gandit sa intreb ce se va intampla mai depare cu contractul meu, daca se va mai semna sau nu, sa stiu ce am de facut in continuare. Dupa reale insistente, m-au anuntat cu o zi ininte de terminarea lunii faptul ca, din pacate, problemele financiare ale companiei nu le permit sa resemneze contractul si mi s-a spus de maine sa nu mai vin si am primit o notificare pe care sa o semnez.
Nu mai are rost sa zic cu ce gust amar am ramas in urma experientei la Nowy Styl si faptul ca sub nicio forma nu recomand nimanui sa se angajeze la ei.
-o totala lipsa de interes pentru angajat este pe ordinea de zi
-fara posibilitatea de avansare
-neseriozitate
-nu exista program de bonusare nici pentru departamentul de vanzari.
-fara bonuri de masa sau alte beneficii (asigurari medicale, etc)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?