Forum despre Obiettivo Lavoro Romania


anda Joi, 23 Mai 2013
ce stiti despre Obiettivo Lavoro Romania SRL?
Georgiana Vineri, 31 Mai 2013

Stiu ca am aplicat la un anunt de italiana + engleza ca sa descopar ca in acelasi site myjob.ro aveau acelasi anunt cei care probabil i-au subcontractat, un call center Global Remote Services.

Uite anuntul lor

http://www.myjob.ro/locuri-munca-bucuresti/back-up-office-limba-italiana-1007910.html

si anuntul call-centerului

http://www.myjob.ro/locuri-munca-bucuresti/agent-call-center-italiana-engleza-1007824.html

Am trimis desigur cv-ul direct la call-center.

cristi Vineri, 5 Iulie 2013
Obiettivo Lavoro Slatina
O cunostinta a sustinut un interviu pentru la ei pentru Pirelli Slatina, totul a fost ok, a primit raspuns ca a trecut de primul interviu si urmeaza sa fie evaluat de cei de la Pirelli. Respectiva persoana a asteptat 2 sau 3 luni sa fie contactat dar degeaba. A reusit sa ia legatura cu cei de la hr Pirelli si acolo a avut o SURPRIZA nu primisera CV-ul sau o informatie referitoare la candidat. Dupa o zi a fost sunat de la Obiettivo sa intrebe de ce i-a contactat direct si ca este asteptat cu un buchet de flori pentru ca a fost acceptat si de hr Pirelli
claus Miercuri, 7 August 2013

mi se par dezorganizati .. de curand am decis sa imi schimb locul de munca, si am inceput sa aplic - inclusiv la ei, pt o pozitie de Back Office Spaniola Engleza. Intru pe Ejobs la aplicatiile mele si acolo vad ca ei imi respinsesera cv-ul. Ff ciudat.
Din fericire pt mine, vineri m-a sunat o firma cu care fusesem in recrutare si m-au acceptat la ei pt un post de hr, asa ca pe cei de la Obbietivo i-am refuzat invitatia la intevriu, dar ... mi s-au parut dezorganizati.

max Luni, 9 Septembrie 2013
m-au sunat pt suport clienti in germana si engleza, urmeaza testul scris de limba, ofera intre 2000-2400 ron net, dupa 9 luni iti dau si bonuri de masa, ofera si un bonus lunar de pana la 100 eur in functie de performante. Lucreaza cineva la ei?ms
simo Joi, 17 Octombrie 2013
si eu am fost la interviu la obietivo, mi s-au parut foarte ok.vreau sa va anunt oameni buni ca ei sunt firma de recrutare, e normal sa aiba anunturi postate pentru clientii lor.
si mie mi s-a respins cv-ul de "n" ori la foarte multe companii, nu mi se pare nimic ciudat, pentru ca in mod sigur nu ma potrivesc cu fiecare cerinta a fiecarui post.
cum spuneam, am fost la ei la interviu, procesul a decurs foarte bine, si dupa doua interviuri am ajuns in final la interviul cu firma angajatoare(NU OBIETIVO, ei sunt doar firma de hr) si fiindca interviurile au decurs foarte bine, am si semnat contractul.
eu Vineri, 13 Decembrie 2013

Am sustinut si eu videointerviu si inca astept raspunsul promis indiferent de natura lui ... au trecut 3 ani de atunci :))

Laurab Vineri, 20 Februarie 2015
O echipa, cu adevarat, de incredere! Am apelat la aceasta firma de recrutare pentru un job, m-au contactat imediat cu detalii si sugestii! Profilul a fost creat dupa o scurta convorbire telefonica, recrutierul mi-a inspirat incredere, sinceritate si mi-a transmis o stare detasata, libera. Am putut vb deschis despre ce anume caut, motivatii si motive! Primul interviu cu angajatorul l-am avut dupa numai 3 zile, pe skype(miercuri). Urmatoarea zi am fost chemata la sediul companiei si in cea de-a3a zi am primit si semnat oferta. Not bad at all :) Thank you Obiettivo Lavoro Romania si Andra !
unom Marti, 4 August 2015
Am fost contactata de un recruiter de-al lor pe LinkedIn. Dupa un schimb de mailuri am stabilit un interviu telefonic de o ora, Recruiterul in cauza stia ca am un program foarte incarcat si ca am reusit cu greu sa gasesc o ora disponibila. Apoi, in ziua programata, nu a mai sunat. Am trimis un mail intreband ce anume s-a intamplat, au trecut 2 saptamani si niciun raspuns. Neseriozitate acuta pt o companie de recrutare ce ar trebui sa stie ca astfel de gafe nu se permit in lumea de business. Nu e loc de dubii, daca reprezentanti oficiali ai firmei doresc, pot forwarda mail threadul doveditor, desi presimt la fel de multa delasare ca si angajata in cauza.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?