Forum despre Olotels (Elohim Net SRL)


Maus Joi, 27 Decembrie 2012
Am fost la ei la interviu acum 6 luni, in zona Dorobanti, pentru invoice operator, ceva de genu' AP/AR. m-a luat in engleza.
Nu m-au chemat mai departe.
nnnnnnn Sambata, 29 Decembrie 2012
Eu am lucrat la ei...salariu e bun, dar multa munca!
Pinky Vineri, 8 Februarie 2013
Eu am lucrat la ei pentru o perioada destul de indelungata. Pe scurt, salariu mai mult decat acceptabil la inceput si mediul ok. programul de lucru este in 2 ture, tura de seara fiind pana la 12:00 noaptea (pe perioada verii se poate prelungi pana la 1:00). se lucreaza sambata si duminica program de 8 ore, se lucreaza si sarbatorile legale (1 mai, 25 dec, 31 dec, 1 ian). Trainingul este de slab si periodic esti testat si penalizat pentru necunoasterea unor proceduri. Cam asta este Olotels.
elena Luni, 11 Februarie 2013
salariile cum sunt?
kokos Miercuri, 20 Februarie 2013
Poate sa zica cineva cum sunt tratati cei din departamentul customer service? e atmosfera de munca placuta? salariile sunt oferite la timp, conform contractului?
mersi...
Geo Miercuri, 6 Martie 2013
Si pe mine m-ar interesa sa aflu. Mai am sa trec de ultimul interviu, si mai am inca o oferta de job si nu vreau sa o pierd pe aceea daca nu o sa imi placa aici :(
pfiu Joi, 7 Martie 2013
presiune la lucru, ritm de munca ft rapid... target, ture de zi si de noapte...
Geo Joi, 7 Martie 2013
Mai detaliat nu se poate?
davis Vineri, 8 Martie 2013
am vazut si eu anuntul pentru customer service germana/franceza. cum e atmosfera in acest departament? merita sa aplic? in perioada de training trebuie sa lucrezi in weekend? este stres in acest depart? va mutumesc
Theo Miercuri, 13 Martie 2013
@Denis

Si eu am aplicat pentru acelasi post. M-au sunat ieri pentru un interviu telefonic care n-a mai avut loc... Nu stiu daca sa-i sun inapoi ori nu. Altfel si pe mine m-ar interesa cu se desfasoara activitatea pe partea de costumer service :), program de lucru, trainning si desigur salariu. In descrierea jobului scrie despre decontarea transportului, un salariu net de 500 euro :)) si altele. Poate cineva sa confirme?
Theo Miercuri, 13 Martie 2013
Davis, scuze
arina Miercuri, 13 Martie 2013
Nu va duceti.
Alex Luni, 18 Martie 2013
@arina ai lucrat la ei? poti da mai multe detalii?
julya Joi, 21 Martie 2013
Mai oameni draguti. Salariul e bunicel, dar, extrem de multe apeluri, si putini oameni. Poti sa ai si 2 sau 3 apeluri in accelasi timp. Lucrati de Craciun, Revelion si 1 ianuarie.
Geo Miercuri, 27 Martie 2013
@julya cat timp ai lucrat la ei?
Maria Miercuri, 27 Martie 2013
A fost cineva la interviul pe postul Japanese Customer Service? Va rog mult sa imi raspundeti.
fost angajat Sambata, 30 Martie 2013
Deci haideti sa va spunem cum stau treburile la Olotels. Am lucrat o perioada buna dar am plecat caci era suficient pentru mine. In primul rand managerul francez nu are nicio treaba cu compania, el e pus acolo de facon. Ella directoarea taie si spanzura. La sedintele periodice, este un fel de monolog, se tipa, se ameninta cu dat afara, parca a ajuns un stereotip etc. Salariul este bunicel dar pentru banii aia o sa trageti oameni buni.
1.se lucreaza in 2 ture de la 08-la 16, 16-24, dar NU se deconteaza taxiul pentru tura de noapte.
2.se lucreaza in TOATE absolut TOATE sarbatorile legale ( 1 mai, 25 decembrie, 26 decembrie, 1 ianuarie, 2 ianuarie) FARA a fii platit dublu + a avea libere in cursul lunii urmatoare.
3.o sa aveti surpriza sa fiti penalizati pentru tot felul de greseli minore si sa fiti taxati la orice...daca ii iesi din gratii lui Madam X, fie iti dai tu demisia , fie pun ei presuni astfel incat tot acolo se ajunge.
4.multe foarte multe proceduri, va trebuie ceva timp sa le invatati pe toate...!
Decat sa lucrati aici mai bine sa asteptati un timp pana va gasiti in alta parte...e strict parerea mea care am lucrat o perioada buna la ei !
Mihai Sambata, 30 Martie 2013

fost angajat: stii cum e, de zis poti sa zici orice dar dovezi sunt? de ex ca nu se deconteaza taxiul (apropo sunt obligati legal?), esti obligat sa lucrezi sarbatorile legale sau e in ture. ai vreo dovada ca nu esti platit dublu? as fi interesat de asta, asa macar stim cum cine si ce firma avem de a face. de salarii ce stii?

fost angajat@mihai Sambata, 30 Martie 2013
da mihaita am dovezi :

1.pentru taxiul nedecontat, ne strangeam 5 persoane si faceam cheta sa platim cursa. nu sunt obligati sa plateasca taxiul , dar asa ar fii politicos fata de angajat , ca angajatul nu are 5000E salariu ca directorul francez sau 3500 ca directoarea romanca + ca la ora 24 cand iesi nu mai ai autobuze, nu mai ai metrou!

2.lucrezi taticule de 1 mai, de 1 ianuarie, 25 decembrie...codul muncii spune ca in zilele alea trebuie sa fii platit dublu + zile libere in cursul lunii, dar aici pauza !!!

3.salariile depinde de limbile straine pe care esti : incep de la 1700 roni pana la 2500 roni.

4.atmosfera ok la prima vedere dar daca ai iesit din gratiile lui X, sau Y esti mancat ! La sedinte ti-am spus amenintari, chestii..odata o colega care era supervizoare a iesit plangand de acolo, asa ca imagineaza-ti si tu...!

Alte intrebari sunt la dispozitie !
jiji Duminica, 31 Martie 2013
mihai sau michelle?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?