Forum despre Olotels (Elohim Net SRL)


morgan Miercuri, 29 Mai 2013
Incompetenta mare la astia . Training de mantuiala, directoare cu aere de mari doamna si cu limbaj de usa cortului, care are pretentia sa i se supuna toata lumea si toti sa o stie de frica, supervizori depasiti numeric, procedee greoaie si daca le-ai gresit ala esti. Plus : taxi nedecontat pentru turele de seara, plansete pe platou, linguseala mare. Singurul avantaj este un salariu care sa fim seriosi este doar cu 200-300 de roni peste medie atat, dar nu se merita sa fii un iobag pentru banii aia .

Supervizorii sunt cat de cat mai ok (unii dintre ei) , dar altii lasa rau de dorit. Atata timp cat sotia directorului e supervizor va dati si voi seama ce e acolo.

Am mai tinut legatura cu fostii colegi, din formarea mea, din aprox 19 au mai ramas 4 persoane, asta in decurs de 6 luni, deci va dati seama, plus ca au mai fost alte trainguri la ei, (cel putin 7) din cate mi-au spus fostii colegi, dar acolo vine lumea si tot asa repede pleaca.

Imi pare rau pentru cei ramasi ca trebuie sa indure atatea pentru un ban in plus....!
1 Marti, 2 Iulie 2013
am inteles ca s-a mutat sediul in Pipera acum...oare cum este?
XYZ Vineri, 5 Iulie 2013
Am fost azi la interviu la ei in Pipera. Noul sediu este in cladirea cu Hotel Alexander. De la metrou Aviatorilor luati autobuzul 112 pana la capat. Sunt vreo 3 statii. De acolo peste calea ferata pe jos pana la sediu. Cam vreo 5 minute de mers.
Destul de departe avand in vedere ca la tura de noapte deconteaza doar 10 lei din costul taxiului.
Salariu de 500 euro. Teste de aptitudini, verificare limbi straine oral...nu stiu ce altceva as mai putea adauga.
Din ce am citit mai sus...nu cred ca as mai vrea sa lucrez acolo :)).
momo Vineri, 5 Iulie 2013
am fost la interviu la noul sediu in pipera, arata ok. Mi s-a spus ca pt tura de noapte exista un autobuz pus la dispozitia angajatilor- pt lucrul in zilele de sarbatori legale se plateste dublu. o data pe luna se lucreaza in weekend, urmand sa primesti 2 zile libere. Poate anagajatii ce lucreaza la acest sediu in prezent sa ne dea mai multe detalii legate de viata la olotels.
momo Vineri, 5 Iulie 2013
Stie cineva ce se discuta la interviul telefonic ? multumesc
anca p Duminica, 7 Iulie 2013
Am fost si eu la interviu, mi s-au parut foarte profesionisti. O doamna foarte draguta mi-a explicat foarte bine ce implica si mi-a raspuns la toate intrebarile. Sediul este cam departe din perspectiva turei de noapte, dar nu cred ca ar fi o problema. Sper sa primesc un raspuns afirmativ, mi-as dori sa lucrez la ei
Danuta Luni, 8 Iulie 2013
La interviu am dat test de atentie (trebuia sa corectez niste fraze), un test in care faceai un puzzle cu cifre si un test de MATEMATICA.....care m-a surprins, tinand cont ca nu mai tineam minte sa aduc la acelasi numitor si lucruri banale de acest gen.
A urmat un interviu telefonic in limba straina pt care aplicasem cu intrebari de genul de unde am invatat limba, ce stiu despre companie, unde am mai lucrat.
pt Anca p Marti, 9 Iulie 2013
Anca nu te duce :)) . Nici nu termini bine trainingul si incep sa te ameninte ca te dau afara. E teapa. Cred ca ei in general sunt teapa. Nu ti se pare ciudat ca daca dai search dupa ei pe net nu gasesti nici un nr de contact? Gasesti pe ala a lui nu stiu care de la HR care este inchis. De evitat.
alu Miercuri, 10 Iulie 2013
Buna,

eu am fost sunata pentru postul de Account Payable, ma puteti ajuta cu informatii, va rog frumos? imi dau seama ca nu este call center, stiti cum este mediul, salariu? multumesc mult si numai bine tuturor!
treaz Miercuri, 10 Iulie 2013
nu este call-center ? dar ce este, BPO? hai, ma lasi?
alu Miercuri, 10 Iulie 2013
pentru treaz : eu chiar asta intreb, daca stiti ce presupune , chiar te rog sa ma ajuti cu info ....pentru ca obiectivele postului sunt :

The job holder has the role to control and ensure the necessary due payments to external contractors and providers/international tour operators, as per company”™s commercial agreements. Also s/he has the role to generate regularly accurate overviews/reports on actual and future related data, identifying issues and trends, by analyzing all incoming data and proposing solutions. This would involve recording, processing, validating and paying of invoices, as per existent contracts, with the existent computer system and as per payment policy and objectives.

in asta se intelege call center ?? eu nu inteleg asta.
multumesc
alu Miercuri, 10 Iulie 2013
si in plus ...nu se spune nimic de ture .
le multumesc celor care ma pot ajuta cu informatii pentru ca nu face drumul degeaba sapt viitoare pana la ei si mai ales pentru a nu-mi consuma degeaba o zi de concediu .
alte comentarii ..chiar nu imi folosesc, gen critici la ceea ce am intrebat :)
alu Miercuri, 10 Iulie 2013
cred ca este post este Call center :

Customer Service Representatives with German/French/Spanish /Russian/Japanese/Chinese/Italian

nu Account Payable
Dan Miercuri, 10 Iulie 2013
@ ALU Dupa cum spune fisa postului jobul e mai mult pe parte de facturare si plati.
Alu Miercuri, 10 Iulie 2013
Da Dan, asa este. Vroiam sa ii arat lui treaz despre ce este vorba sa nu creada ca totul se rezuma la call center.
Stiu ceva de acest post?
alu Luni, 15 Iulie 2013
nu am mai fost la interviu .
z0B Luni, 15 Iulie 2013
am fost si eu la al 15-lea interviu la care am fost chemat + testare online , acum la sediul nou si au spus ca ma suna si nu au mai sunat... cei care au fost respinsi au fost contactati pe mail sau altfel?
eu Luni, 15 Iulie 2013
Eu am fost la interviu dupa care am primit mail ca nu am fost selectat, la 2 zile. Tu pt ce job ai fost?
cristi2 Marti, 16 Iulie 2013
hello people

sunt si eu fost angajat , as fi dorit sa stiu cum est acum in noul sediu? cine este acum supervisor? lucrurile sunt la fel? cati angajati sunt acum in dep de vanzari? tot asa se poarta sefii? care este sal pe care ti l ofera? si programul? cum se mai poarta cu angajatii?
z0B Marti, 16 Iulie 2013
@ "EU" Assistant Manager CEO....tu ?
ai fost la interviu la sediul din pipera?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?