Forum despre Omniasig


TheSecret Joi, 23 August 2012

Eu am lucrat la ei pe contract de colaborare (fara concedii,bonuri) si luam 11 mil net. M-am inteles bine cu colegii,colectiv tanar, erau si multi pupincuristi ca peste tot. Eu eram in back-office adica tot ce tinea de contracte,acte, excel-uri etc. Programul de la 8:30 sau 9 la 5 cei angajati stateau bineinteles peste program o ora-doua eu ''rupeam usa'' cum zicea seful meu..Daca esti angajat ai sanse de promovare daca nu, ca in cazul meu nu reusesti nici dupa 1 an. Referendzii aveau salariu cam 12 mil ( parca 14 cu bonuri de masa) Insepectorii (intre 14 si 18 mil) si sefii de sectii si directorii peste 30 mil si mai mult. Cand nu aveai treaba puteai sa stai pe internet, sa iesi in fiecare ora la o tigara, aveam toate conditiile..jumatate de ora pauza de masa la pranz., expresor..bucatarie,microunde,frigider. Atmosfera misto unde am nimerit eu, fiecare isi sarbatorea ziua acolo la gramada ,luam cadouri etc.

Nelu Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Este ok la Omniasig
Am lucrat o periaoda scurta si mi-a placut
Pinky Joi, 8 Ianuarie 2015
Am lucrat la ei aproximativ 2 ani, pe mai multe proiecte, si am dat numai de oameni ok. Din punctul meu de vedere, cel mai lejer job de pana acum.
Salariile sunt o problema, dar cu ffff multa rabdare, reusesti sa avansezi, si automat sa creasca si salariul.
bogdan23 Joi, 4 August 2016
De evitat departamentul procesare polite la aceasta companie! Salariul este de 1060 lei, se fac ore suplimentare neplatite, bineinteles. In ultima saptamana din luna se lucreaza peste program cate 2 ore pe zi. Lumea pleaca din cauza sefului de departamanet care nu stie sa comunice cu angajatii, si din cauza directoarei. Evitati Omniasig!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?