Forum despre On Vogue Management - On Vogue Casting


ADMIN - undelucram.ro Joi, 30 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma On Vogue Management - On Vogue Casting, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de On Vogue.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
anna Joi, 30 Mai 2013
am fost sunata pt un prim interviu la ei, nu mi-au spus ca este vb de un interviu de grup, ca se dau si niste teste legate de activitatea lor, trebuie sa stii niste lucruri din domeniu, are grija an dr ee a "sefa" sa-ti transmita pe mail, mi s-a parut total neprofesionist ca nu au anuntat .....
antonia Joi, 30 Mai 2013
da, asa e , tipic mioritic, asa zisa patroana nu anunta ca la primul interviu dai teste, si ca este un interviu de grup, mai mult iti da mail sa inveti despre ei niste lucruri, iar la al doilea interviu, iti da sa inveti: In primul rand iti multumesc pentru prezenta ta la interviu !
Doresc sa te informez ca esti pe lista persoanelor selectate pentru interviul nr 2 , interviu individual. Acesta va avea loc saptamana viitoare deoarece ai foarte multe informatii de citit, de acumulat si 3 documente de realizat. Te rog foarte mult sa te pregatesti corespunzator ! De tine depinde daca te angajam pe tine, de seriozitatea si de capacitatea ta de a te prezenta corespunzator ! Salariul se va discuta la interviu, in functie de cat de bine te prezinti precum si pregatirea si experienta ta.

In cadrul interviului individual ma intereseaza si o sa punctez 2 aspecte:

1. Cat de bine cunosti/ai citit despre Domeniul in care noi activam precum si serviciile oferite de noi
cat de bine iti acoperi minusurile/intrebarile la care nu ai raspuns corect la primul interviu- de aici rezulta implicarea ta, cat de mult esti dispusa sa inveti si cat de repede acumulezi informatii-asta pentru a verifica daca se aplica fraza standard folosita la interviuri:”Nu stiu dar pot invata repede ”
Ca viitoare angajata a firmei noastre trebuie neaprat sa cunosti:

descrierea agentiei noastre ”“ cu ce ne ocupam, ce inseamna casting ”“ prezentarea pdf si textul din primul mail transmis de mine
cate divizii avem si care sunt cerintele pt fetele care doresc sa se inscrie in baza de date, cerinte in functie de fiecare divizie. trebuie sa le poti informa pe fetele noi venite in agentie despre fiecare job, ce implica, ce au voie si ce nu au voie sa faca daca vor sa lucreze in acest domeniu http://blog.onvogue.ro/?p=855
care sunt cerintele pt fiecare job in parte, diferentele dintre modele, hostesse, promoteri, actori si figuranti. Care este diferenta dintre figuratie simpla si figuratie speciala?
ce sunt pozele de tip polaroids, pt cine sunt facute, scopul lor, la ce le folosim http://blog.onvogue.ro/?p=867
cum trebuie sa se prezinte fetele la un casting? http://blog.onvogue.ro/?p=838
ce servicii oferim clientilor, inclusiv enumerarea serviciilor adiacente pt fiecare Divizie in parte, ex : make up, hair styling, obtinerea autorizatiilor pt promotii samd - le gasesti in prezentraea pdf transmisa in primul mail
portofoliul de clienti: cu ce tip de clienti lucram
ce inseamna FMCG ? de ce ne-ar interesa pe noi aceasta industrie? Te rog sa te documentezi !
ce inseamna BTL? dar ATL?
ce crezi ca ar treb sa includa un raport de promotie, facut de superviserul/TL promoterilor
de cate tipuri sunt agentiile de publicitate ? sa cunosti exemple din fiecare categorie ”“ vezi site urile date de mine mai jos plus google- foloseste l cu incredere :)
care dintre aceste ag de publicitate crezi ca prezinta interes pt agentia noastra si de ce
care este diferenta dintre o agentie de casting si o agentie de publicitate? dar de modeling? cum colaboreaza aacestea intre ele ?
sa cunosti outlook, vei scrie un mail care trebuie sa fie formatat, spatii si semne de punctuatie, sa ii pui semnatura ta, sa il trimiti unor persoane in cc si altora in bcc, primesti in agentie detaliile


2 . Cat de bine te poti descurca pe anumite task uri precise, de aceea ai de realizat 3 documente pana la interviul nr 2 care va fi saptamana viitoare. Te rugam sa le acorzi atentie maxima ! Sunt luate in calcul la evaluarea finala.
Daca nu intelegi ceva sau intampini dificultati in realizarea documentelor, poti cere ajutorul, ma poti contacta pe email sau telefonic.

calendarul de evenimnete pentru luna iulie si august 2013 - vezi ex de document asemnator realizat pentru luna aprilie in atasament
xls cu info despre companii FMCG ”“ vezi docum atasat si instructiunile necesare in el
xls cu date de contact, nume persoane si info despre agentii de publicitate- vezi xls atasat si info necesare in el

O parte dintre informatiile necesare le gasesti pe siteul si blogul agentiei noastre : www.onvogue.ro www.blog.onvogue.ro sau pe pagina noastra oficiala de FCB : http://www.facebook.com/pages/On-Vogue/201473877484. Restul pe site urile de specialitate, ale agentiilor de publicitate sau dedicate acestora, de exemplu : www.adplayers.ro www.iqads.ro.. Te rog sa accesezi toate link urile de mai sus si sa te familiarizezi cu ele.


Astept raspunsul tau pt a te programa saptamana viitoare la interviu.
O seara frumoasa!

Multumesc,

Andreea Nicolescu
antonia Joi, 30 Mai 2013
adica sa faci munca in avans, neplatita, ca daca nu stai, macar ei sa aiba treburile lor rezolvate prin fraere ca noi

PS: erau la interviu fete care aveau si master,......... am ajuns sa ne umilim pt o functie de secretara, am ajuns sa terminam master-ul, ca sa te faci secretara???? nu e posibil asa ceva ...
aida Joi, 30 Mai 2013
da, ai dreptate, am rams is eu cu gust amar, am fost azi la intreviul nr. 2, is vreau sa-ti zic ca-mi pare rau ca am picat in cursa lor, si le-am completat tabelele cu datele pt 2 luni, si patroana voia sa stiu toata lista aia de mai sus a ta ....... bataie de joc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?