Forum despre OnStartup Development System


anca Vineri, 24 Mai 2013
sunt interesata daca este cineva care are vreo informatie despre aceasta firma.
bbcc;; Joi, 22 August 2013

Singura informatie pe care v-o pot oferi este urmatoarea (acest mail pe care l-am primit din partea managerului de proiecte, asa cum s-a semnat. Personal, nu imi suna bine, insa fiecare are dreptul la propria parere):
OnStartup Development System

C.U.I. 29215946, J 08/1632/2011
Romania - Brasov
Public Phone No.: +40-758908249, +40-752771927

Fax: 0368-816-712
E-mail: office@onstartup-system.eu

*Nota:

Continutul acestui mail este confidential si este adresat exclusiv persoanei dumneavoastra in calitate de destinatar. CV-ul dumneavoastra a fost gasit in baza noastra de date, fie de pe un site public de locuri de munca, fie in adresele altor societati care ne-au trimis ofertele lor sau l-am primit cu ocazia unor intalniri de afaceri.Acesta este un e-mail cu o propunere ferma de colaborare ca urmare a unei noi oportunitati pe piata romaneasca. Discutam depre reforma agrara si despre posibilitatea de a castiga tranzactionand terenuri agricole catre cetateni straini, care din anul 2014 vor avea dreptul sa achizitioneze terenuri agricole in Romania. Puteti colabora in mai multe modalitati ca reprezentant zonal pe zona (judetul) unde dumneavoastra locuiti. Puteti lucra ca angajat sau ca si colaborator/partener reprezentand la nivel local interesele noastre. Castigul este in functie de grila de bonificare pe care o gasiti mai jos. Se pot intermedia terenuri agricole, se pot prospecta aceste terenuri, obtine informatii, va intalniti cu clienti verificand astfel anumite informatii furnizate de acestia ”“ toate aceste demersuri sub coordonarea stricta a noastra si respectand criteriile din Caietul de Sarcini. Daca va intereseaza aceasta colaborare, va rugam sa descarcati Acord Agro-UE aflat pe site-ul www.onstartup-system.eu la sectiunea Produse - Intermedieri - Proiecte de Afaceri, marfuri si servicii, mai exact la pagina: http://www.onstartup-system.eu/produse5.html si sa il trimiteti completat pe e-mail catre noi pentru a putea incepe colaborarea.

Din 2014 orice persoana fizica din Uniunea Europeana va putea cumpara terenuri agricole in Romania. Spre deosebire de Ungaria si Polonia, Romania nu a impus o limita in ceea ce priveste suprafata de teren agricol care poate fi cumparata de un cetatean strain. In momentul de fata, cetatenii straini isi pot cumpara terenuri doar daca isi infiinteaza o societate comerciala in Romania. De la 1 ianuarie 2014 nu va mai exista aceasta obligativitate si oricare cetatean din statele Uniunii Europene va putea cumpara teren agricol in Romania. Tratatul de Aderare pe care Romania l-a semnat in 2005 si care a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2007 spune clar ca, dupa o perioada de tranzitie de 7 ani, trebuie sa fie liberalizata piata funciara. Cu alte cuvinte, daca pana acum, pana la finele acestui an, strainii pot cumpara terenuri in Romania numai prin intermediul societatilor comerciale, de la 1 ianuarie 2014, conform Tratatului de Aderare, o pot face si persoanele fizice. Tratatul de aderare la UE are o clauza - obligatia ca dupa 31 decembrie 2013 Romania va liberaliza piata terenurilor agricole. Deci sansele de a bloca vanzarea terenurilor catre straini dupa 2013 sunt aproape de zero. Acum, suprafata agricola totala a Romaniei este de circa 13,3 milioane de hectare, din care 8,3 milioane de hectare reprezinta teren arabil. Preturile oferite de cetatenii straini pe aceste suprafete agricole sunt si vor fi mai mari, existand o cerere crescanda din acest punct de vedere.

OnStartup-System a dezvoltat in acest sens programul ”Agro-UE” prin care intermediaza si dezvolta anumite proiecte in scopul de a comercializa pentru beneficiarii cu care colaboreaza si lucreaza (persoane fizice si juridice din Uniunea Europeana) suprafete de terenuri agricole care multe in Romania sunt neutilizate si lasate in paragina.In concordanta cu solicitarile acestui grup de persoane de nationalitate straina cu interese din acest punct de vedere a fost elaborat prin intermediul OnStartup-System un ”Caiet de Saricini” pe care persoanele interesate il pot achizitiona, pot aplica si participa la acest proiect si pot tranzactiona (vinde) chiar si ca intermediari suprafete de teren agricol.In Romania exista foarte multe suprafete de teren agricol necultivate, lasate de izbeliste, dumneavoastra probabil cunoasteti asemenea suprafete sau chiar detineti asemenea suprafete sau aveti persoane in familie care detin sau cunosc alte persoane care au terenuri agricole spre vanzare. Va oferim posibilitatea de a intermedia vanzarea unor asemenea tipuri de terenuri (beneficiarii nostri cetateni straini pot oferi preturi de pana la 4-5 ori peste valoarea preturilor practicate in acest moment, daca terenurile corespund criteriilor lor). In Romania nu exista cerere, deoarece nu exista putere financiara de fructificare a potentialului mare al acestor terenuri, insa trebuie sa tinem cont ca hrana este un element important pentru intreaga populatie, astfel ca sunt multe persoane straine interesate de aceste terenuri care pot produce si pot dezvolta un capital bun in viitor. Practic acestia au inca capital si ar fi dispusi sa investeasca in astfel de terenuri. Puteti castiga prin intermedierea acestor vanzari de terenuri un comision de pana la 40% din valoarea comisionului incasat de societatea noastra sau puteti beneficia daca detineti acest tip de terenuri in proprietate prin vanzarea directa la preturi mai competitive pentru dumneavoastra.

Oferim posibilitatea de a colabora alaturi de noi la una dintre cele mai mari oportunitati din ultima perioada, una dintre sansele care nu trebuie ratate.

Mai multe detalii gasiti pe site www.onstartup-system.eu la sectiunea Produse - Intermedieri - Proiecte de Afaceri, marfuri si servicii.

Grila de bonificare:

Mai jos aveti o analiza comparativa a variatiei preturilor terenurilor agricole in Uniunea Europeana si mai aplicat in Romania, precum si oferta noastra pe care le-o oferim potentialilor nostri colaboratori.

Pana in prezent o medie ca pret a terenurilor agricole este de 2000 euro/hectar.

Clientii nostri straini sunt dispusi sa achizitioneze teren agricol la preturi de 5000-6000 euro/hectar, tinand cont de tinta - anul 2014 si de preturile din UE ”“ Olanda = 47.000 euro/ha; Anglia = 24.000 euro/ha; Danemarca = 22.000 de euro /ha; Polonia = 4.500 de euro/ha etc. Pot achizitiona acum prin intermediul nostru sau in viitor platind acum un acont, iar restul in 2014. Sunt mai multe aspecte ce tin de vanzator si de alti factori colaterali.Prin contract daca oferim un pret de cumparare acum de 3000 de euro/ha catre vanzator incasam 5% comision din acest pret obtinut de catre acesta, adica 150 euro/ha La 10 hectare incasam un comision de 1500 euro, la un teren foarte mic, insa cautam terenuri cat mai mari cu suprafete cuprinse intre 100 ”“ 10.000 ha. Acestea sunt preturi minime in contextul a ceea ce am specificat mai sus si pentru un teren de marime mica doar cu titlu de exemplu.

- Un membru cu care colaboram prin ”Caietul de Sarcini” (aceasta este procedura aleasa de catre acesti clienti sa achizitioneze acest tip de terenuri dupa cum am mai precizat) va incasa din acesta suma 40%.

- Practic la o tranzactie numai prin faptul ca ati recomandat un posibil vanzator in momentul in care acesta a vandut acel teren catre clientii nostri, dumneavoastra incasati 600 euro la o tranzactie relativ mica.

- Am prezentat pe site la sectiunea Intermedieri - Proiecte de Afaceri, marfuri si servicii mai multe detalii referitoare la procedura de colaborare si procedura de achizitionare, precum si alte aspecte ce tin de o viitoare colaborare ca si colaborator sau chiar ca si client.

In speranta unei colaborari cat mai productive, asteptam raspunsul dumneavoastra pentru a va comunica toate detaliile despre implicarea in acest proiect, contractele cu care vom lucra si alte aspecte importante.

Cu respect
 

dorina ionita Sambata, 24 August 2013
as dori sa descarc acord agro-ue
nume Joi, 29 August 2013

Din mesajul primit de bbcc;; reiese ca acest "loc de munca" consta in contributia ta in vanzarea tarii (bucata cu bucata de teren). Terenuri care odata cumparate, nici ca le mai vedem inapoi, dat fiind faptul ca orice strain care le-ar cumpara, nu ar avea interesul de a face profit contribuind la economia tarii.

fakeandgay Sambata, 31 August 2013
E plina firma asta de manageri,in mesajul lui bbcc;
si conform site-ului :
http://top.cnipmmr.ro/detalii-firma-ONSTARTUP-DEVELOPMENT-SYSTEM-SRL-193757.html
are un salariat.

Uite aici ditamai email-ul :

OnStartup Development System

C.U.I. 29215946, J 08/1632/2011
Romania - Brasov
Public Phone No.: +40-758908249, +40-752771927

Fax: 0368-816-712
E-mail: office@onstartup-system.eu

*Nota:

Continutul acestui mail este confidential si este adresat exclusiv persoanei dumneavoastra in calitate de destinatar. CV-ul dumneavoastra a fost gasit in baza noastra de date, fie de pe un site public de locuri de munca, fie in adresele altor societati care ne-au trimis ofertele lor sau l-am primit cu ocazia unor intalniri de afaceri.


Mesajul va este trimis deoarece in urma analizei CV-ului am considerat ca indepliniti conditiile pentru a deveni membru-colaborator in cadrul OnStartup-System.

OnStartup-System este un proiect marca OnStartup Development System menit sa ofere informare si consiliere in domeniul fondurilor structurale, pe o piata cu cererea din ce in ce mai acut manifestata in acest sens. Lucram cu cei mai buni specialisti pentru popularizarea, gestionarea si pregatirea programelor co-finantate din Fonduri Europene.
Echipa OnStartup-System are experienta in programele finantate din fonduri structurale si de coeziune derulate in Romania .
OnStartup Development System este un grup de companii si profesionisti ce are ca obiectiv sustinerea autoritatilor publice locale, regionale si nationale, precum si a sectorului de afaceri din Romania, prin asistenta tehnica si consultanta in accesarea si implementarea Fondurilor Structurale si de Coeziune din perspectiva dezvoltarii sustenabile prin proiecte. Insa nu suntem doar simpli coordonatori in materie de fonduri europene, suntem un grup de firme si de resurse umane care poate sustine un proces in sensul pornirii de la zero a unei afaceri sau chiar dezvoltarea uneia deja existente pornind de la mentinerea acesteia la un nivel satisfacator pana la dezvoltarea ei la un nivel superior. Alaturi de dumneavoastra incercam sa dezvoltam un sistem adus din strainatate, sa ajutam in general clasa mijlocie si nu numai din Romania sa se dezvolte alaturi de noi si impreuna.

Programul OnStartup-System angajeaza pe proiecte, part-time in prima faza, apoi full-time, depinde de proiect si de gradul de implicare a dumneavoastra si de nivelul cunostintelor dumneavoastra. Dorim ca prin dumneavoastra sa avem reprezentare la nivel local, sa putem asigura clientilor informatiile necesare si aveti rolul de a le oferi aceste informatii, lucrand sub egida unui manager de proiect care va va indruma si se va deplasa in teritoriu atunci cand situatia o impune. Veti lucra in zona unde aveti resedinta. Se poate lucra pe partea de realizare si scriere a proiectului pe anumite domenii in echipa, fiecare membru ocupandu-se pe domeniul sau de o sarcina anume in cadrul acelui proiect. Se poate incepe de jos, invata si trece prin toate fazele consultantei, pana la partea de implementare efectiva a proiectului unde veti activa pe un post anume.Pe langa partea de consultanta proiecte de afaceri, grupul nostru se ocupa si de partea de mediere pentru persoane fizice si juridice. Este un domeniu nou si inedit. Incepand cu anul 2013, conform legii 115 din 2012, orice persoana juridica sau fizica intr-un litigiu trebuie sa se adreseze inainte de a merge in instanta unui mediator.

Poate sa fie mediator absolut orice persoana care a absolvit o facultate, deci nu trebuie neaparat sa aveti studii de drept sau juridice. Pentru a deveni mediator trebuie sa aveti o vechime ca si experienta de minim 3 ani intr-un domeniu pe care o puteti obtine si colaborand cu grupul nostru, apoi puteti deveni mediator autorizat facand un curs in prealabil. In acest sens cautam persoane pe diverse specializari: economie, inginerie, contabilitate, agricultura, sociologie etc. pentru a colabora si a oferi servicii de mediere. Se poate lucra in echipa si puteti incepe de jos si incet incet sa avansati. Oferim in acest sens training si consiliere.De asemenea, putem colabora si pe alte segmente de business.

Puteti incepe prin a lucra in cadrul unui proiect conform expertizei dumneavoastra si in timp puteti ajunge chiar trainer sau manager de proiect zonal.

Inainte de toate este necesar sa va insusiti anumite detalii esentiale despre aceste domenii.
In urma selectarii dumneavoastra, va rugam sa studiati si - daca sunteti da acord cu clauzele - sa completati Regulamentul care poate fi downloadat de la sectiunea Contact pe site-ul www.onstartup-system.eu denumit Regulament de Functionare a OnStartup-System, devenind astfel Membru-Colaborator al OnStartup-System.

Acest Regulament de Functionare a OnStartup-System este in regula sa il completati pe calculator si sa il trimiteti la adresa de e-mail oficiala: office@onstartup-system.eu

Mai multe detalii gasiti pe site-ul sistemului - care este si metoda de legatura si de informare a tuturor membrilor colaboratori: www.onstartup-system.eu..

Cu respect,P.S.

In vederea unei bune receptionari a intregii corespondente electronice, va rugam sa verificati si folderul ”spam”, deoarece este posibil ca unele mailuri sa intre si acolo.
coco Sambata, 31 August 2013
Am avut si eu o tentativa de colaborare cu baietii astia "europeni". In primul rand te "sfatuiesc" sa le cumperi ghidul lor de informare despre proiectele ...
anda Vineri, 27 Septembrie 2013
am primit si eu mail pentru colaborare..stie cineva ceva sigur?!!...colaborare pentru proiecte eruopene...
Ani Joi, 10 Octombrie 2013
Si eu am primit acest e-mail, care nu-mi miroase a seriozitate. Iar pe asa numitul site nu se gaseste o adresa a unui sediu, nimic.
ADIK Joi, 31 Octombrie 2013
Si eu am primit e-mail-ul: "Mesajul va este trimis deoarece in urma analizei CV-ului am considerat ca indepliniti conditiile pentru a deveni membru-colaborator in cadrul ...
fondu' structural Joi, 21 Noiembrie 2013
Bai fratilor, firma asta OnStartup Development System: 1. s-a infiintat in 2011 iar in decembrie 2012 raporteaza un singur angajat si o cifra de afaceri de 28071 lei 2. Are ca ...
Diana Marti, 14 Ianuarie 2014
Buna! Am primit si eu azi un email de la ei si eram curioasa daca a mai aflat cineva ceva nou despre ei?
july Miercuri, 29 Ianuarie 2014
buna, si eu am primit ieri un mail identic cu cele de mai sus..insa da si mie mi se pare dubios in primul rand ca nu scrie de cine este reprezentata compania... ok, da am vazut ...
dana Sambata, 1 Februarie 2014
si eu am primit zilele acestea un mail de la ei...si chiar as vrea sa stiu cate ceva despre firma asta,nu as vrea sa pierd vremea degeaba...daca stie cineva ceva despre aceasta ...
ciufulici Marti, 25 Februarie 2014
buna si eu am primit un mail identic cu cel de mai sus, a lucrat/colaborat totusi cineva cu ei?
vio Luni, 3 Martie 2014
Angajati: 10-49 Domeniul: Management Localitate: BrasovAdresa: Aurel Vlaicu nr 66 eu am gasit informatiile astea despre ei. am mai primit si niste formulare pe mail, ...
VV Marti, 4 Martie 2014
Buna ziua,Am primit si eu mail de la ei si nu sunt prea sigur ce sa fac. Sa aplic sau nu. Teoretic nu ma obliga la nici o cheltuiala la inceput, iar "contractual lor de ...
Camy Miercuri, 5 Martie 2014
Si eu am primit un mesaj. La prima vedere neprofesionist, prea multe info si un site mediocru.Astept sa vad ca zice Vio, dupa ce completeaza datele. Mie nu imi place acel ...
yoyo Joi, 3 Aprilie 2014
Cred ca toata tara primeste mesaje inclusiv eu! Numai bineeee!
vio Marti, 29 Aprilie 2014
Este cineva implicat in toata povestea asta si poate sa dea un sfat daca e bine sa inchei o colaborare cu ei?
R Luni, 5 Mai 2014
Buna,Si eu am primit un astfel de mail, insa nu stiu daca pot avea incredere... Neaparat, cineva care a colaborat cu ei sa ne dea si noua un feedback...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?