Forum despre OnStartup Development System


zb Miercuri, 28 Mai 2014

Pe strada AurelVlaicu nr 66 este un salon de coafura : Terranova..... Vezi cu Google street view.

Raul Sambata, 31 Mai 2014

Eu colaborez cu acesta firma si este in regula.La adresa respectiva exista mai multe companii cel cu Google Street view poate se deplaseza ar fi mai bine si mai corect.In rest sa auzim numai de bine pra multe pareri bazate pe nimic doar pe simple pareri si presupuneri.Ceea ce nu inteleg eu unde este problema de unde provine problema sa nu inchei un contract ca sa nu faca ce?Ce anume este rau ca nu vad nimic concret numai ca nu e bine?De ce?De unde provine cei care fac astfel de afirmatii ne pot si preciza acest lucru?Banuiesc ca nu .....astept niste detalii.

george-radu Duminica, 1 Iunie 2014
Salut Raul, pe ce domeniu anume colaborezi mai exact?
Pe mediere sau ce anume, am vazut ca esti singurul care are o parere pro,de asta intreb,daca ai inceput vreun proiect cu ei, pe ce domeniu?
Multumesc!
Raul Luni, 2 Iunie 2014
Pe partea de granturi comunitare,pentru mai multe proiecte.Sunt mai fezabile si mai usor de implementat pentru unele afaceri din Romania.Au si acesta nisa dezvoltata.
Laura Marti, 3 Iunie 2014
Si eu lucrez cu ei pe un proiect pe zona Constanta.
dani Vineri, 13 Iunie 2014
Salut , ati aflat ceva concret despre ei ?
Elisabeta Miercuri, 16 Iulie 2014
Este cineva din Brasov care a primit oferta de colaborare ?
miki Duminica, 20 Iulie 2014
Nu stiu ce sa fac, chiar nu exista un colaborator care sa ne spuna ceva de bine?
Radu Sambata, 2 August 2014
Astia care intreaba daca exista un partener care sa ne zica ceva de bine, oare nu stiu sa citeasca sau ce au?
Sau e o simpla polemica generata artificial sau ce se intimpla sau sufera de un retard mintal?
MarianaL Vineri, 13 Ianuarie 2017
Eu am pus cvul pe net la ei pentru o colaborare. Imi trimit un mesaj pompos cum ca ei fac o gramada de lucruri pe fonduri europene etc. Ma uit si la ei pe site, nu vad o sectie de proiecte finalizate sa vad in ce domenii lucreaza etc. Dubios. Imi trimite apoi PMul lor (daca or fi mai multi) niste documente si un contract de colaborare pe 90 de zile. Le completez si le trimit pe mail. Apoi ma suna nenea de la Brasov. Dupa o conversatie de cam 20 de minute am inteles printre rinduri asa:
1) Compania vinde cursuri si documentatii/proiecte/ghiduri pentru accesare fonduri UE pe diferite programe, documentatii pe care le gasesti pe gratis pe internet. Daca vrei sa lucrezi la un proiect, vezi doamne, trebuie mai intai sa faci un curs la ei ca si cum altfel ai fi o proasta si nu stii ce sa faci, degeaba ai mai lucrat tu cu fonduri UE etc.
2) Ei cica te pun pe un proiect, beneficiarul acela cica te va plati, iar ei iau un comision daca am inteles bine 60% (?), iar tu incasezi 40% din munca pe care o prestezi?
3) L-am intrebat ce proiecte are in acest moment si a dat-o cotita ca proiectele sunt confidentiale. Si dupa ce am semnat contractul cu ei unde spunea de mentinerea confidentialitatii tot nu mi-a spus nimic.
Dupa aceasta discutie neserioasa ii trimit un email in care il intreb clar: ce proiecte are, cit o sa cistig pe luna etc.
La care omu` o tine una si buna ca trebuie sa fac cursurile acelea pe bani, ca asa are el o procedura si ca altfel beneficiarii nu te primesc pe proiecte (LOL). Ca tre` sa fiu in subordinea unui PM de al lor cand din cvul meu se vede clar ca eu am lucrat mult ca PM si nu am nevoie sa fiu in subordinea nimanui caci stiu ce am de facut. Interesant este ca omul nu prea a fost coerent si nu mi-a raspuns direct la nici una din intrebarile mele.
In concluzie este de evitat aceasta companie caci este o teapa sigura.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?