Forum despre Open Mind Group


Costica Miercuri, 16 Aprilie 2014

Un call center in limba italiana, salariu minim pe economie, daca depasesti targhetul poate mai iei 100 lei in plus, daca nu depasesti targhet nu-ti vezi nici macar bonurile care ti se promit oricum la interviu, dar depinde de la luna la luna, Mie nu mi-au platit nici concediul medical de 2 zile, am stat acasa ca aveam o raceala puternica. Specific ca vb italiana fluent, am locuit si am facut scoala inclusiv am muncit prin Iitalia vreo 10 ani. DIn 25 de insi care au trecut cu brio de teste inclusiv facut training si ulterior angajati a ramas doar o colega, restul am rezistat maxim 3 luni.

Ana Marti, 22 Aprilie 2014
Lucrez la Open Mind de ceva timp si pot spune ca promisiunile au fost respectate si mai mult decat atat mi s-a marit salariul constant chiar fara sa cer marire , bonusurile sunt cele mai mari , iar atmosfera de lucru si conditiile sunt super! Cred ca oricine are acces la internet poate vedea imagini care arata conditiile de munca. Am avut mereu suportul si respectul cuvenit si chiar daca am avut alte oferte de munca nu am acceptat tocmai pentru ca este un loc unde poti intr-adevar prin munca ta , chiar si fara experienta sa ai rezultate gratificante la nivel financiar si nu numai! Si pentru a fi mai informati , din cate stiu eu nu exista un test ci doar un interviu iar grupurile nu depasesc un numar de 15 persoane! Cine a fost cu adevarat in Open Mind stie si de ce!
Florin Marti, 22 Aprilie 2014
Si eu lucrez la Open Mind de aproximativ de 2 ani , e un call center foarte stabil , au mereu proiecte noi , idei noi , sunt in continua crestere.
Sunt persoane serioase si bineinteles se asteapta si de la noi sa fim seriosi, punctuali si cu dorinta de a munci, ca orice anagajator de altfel. Am fost mereu ascultatati, respectati, premiati cand a fost cazul . Se organizeaza mereu iesiri in oras cu grupul , firma oranizeaza mereu teambuilding-uri , majoritatea dintre colegi sunt tineri. asadar ambientul e placut,Eu una sper sa continui colaborarea cu ei. :)
tester Miercuri, 28 Mai 2014
cine-mi descrie si mie o zi de lucru al unui angajat Open Mind?
gis Luni, 8 Septembrie 2014
nu este nimeni care ar putea da detalii despre OM Brasov(mediu de lucru, salariu, avansari,interviu, program de lucru)?
Marina Vineri, 9 Ianuarie 2015
Hello, eu am lucrat in OM timp de 5 luni, dupa care am plecat in Italia cu o bursa.Oamenii sunt seriosi, platesc la timp, daca faci targetul iti iei banuti buni. Daca iti faci ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?