Forum despre Optima Solutions Services SRL


fdhjfjf Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Buna! stie cineva ce proiecte au si care este salariu?
user Joi, 25 Aprilie 2013
Deschisa in noiembrie 2010, 25-50 de angajati, angajatii raman maxim 4 luni in firma, de ce?? detalii mediu de lucru,colegi,sefi, salariu si posibilitati ramanere in firma pls !
oarecumm Miercuri, 8 Mai 2013
Sunt proeicte pe vodafone, romtelecom(prost platite), citibank, millenium, etc
Salariu 1000+bonuri
Target realizabil pt 40% din oameni (cei vechi de obicei)
Nu prea mai fac prelungiri pe nedeterminat
Eu si cu mine Joi, 16 Mai 2013
Au contracte cu perioada determinata de trei luni. De aia nu se prea sta. Salariul este acelasi cu cel oferit de alte call centere pe proiecte de vanzari dar pretentiile sunt pana la cer. Este o "multinationala" de garsoniera. Aere multe si substanta putina.
reply_pt eu si cu mine Vineri, 17 Mai 2013
sta cine poate face fata, conditiile sunt muuuuuult mai decente fata de alte call centere. hai sa nu exageram totusi
foarte oarecum Vineri, 17 Mai 2013
Pt reply_pt eu si cu mine???? Nu cred ce spui! Ai citit ce ai tatstat?
kyky Vineri, 17 Mai 2013
... pai 1000 lei + bonuri.. e OK.. pt call center..eu am fost in altul unde primeam 700 fara bonuri..si nu primeam nici comision... cu toate ca asa mi-au promis..
Alina Miercuri, 22 Mai 2013
kyky # daca chestia cu bonusurile era in contract si tu nu le-ai primit desi indeplineai conditiile poti foarte bine sa-i reclami. In locul tau as cauta alt job insa. Nu in "call centere decente" cum scria cel de sus :)
ko Miercuri, 30 Octombrie 2013
Alte detalii ? 1000 + bonuri mi se pare foarte putin... La Consultant vanzari prin telefon engleza atat se da?
@kyky Miercuri, 30 Octombrie 2013
Cum puteai ma sa stai pe 700 de ron? Pai nu iti ajung nici pt abonament la metrou :)) Incetati sa va mai vindeti pe nimic, ce dreaq acusi ne dau 50 de euro pe luna daca tot mai acceptati sa lucrati pe firmiturile de sub masa.
just eu Luni, 2 Decembrie 2013

am inteles ca e foarte bine vazut acest call center. am auzit ca sunt angajati care castiga pe langa salariu chiar si 700-800 de lei din comision. 1000 de lei pentru inceput nu cred ca e sub nivelul pietei.

pacatosu' Joi, 13 Februarie 2014

ca fost angajat pot spune urmatoarele: intr-adevar sunt conditii ceva mai decente decat in alte BPO-uri, DAR acolo exista anumite persoanje ce iti pot strica buna dispozitie oricand. Salariul este de 1300 lei plus bonuri si comisioane ce chiar se incaseaza...daca nu faci ceva indisciplinar si superi "Sf Treime" mai sus mentionata. Per total...recomand un job aici pentru entry-level.

Dde Marti, 18 Martie 2014
Buna,

Student anul I. M-am angajat PT la ei. Salariu 600 ron, comisioane in fct. De target + bonuri.
Colegii sunt ok, tl la fel, in prima luna n-am luat comision dar a doua luna da. Recomand pt entry level.
kyky Miercuri, 19 Martie 2014
Stie cineva la cine pot apela sa trimit si eu un cv...m-ar interesa un job pe casca pe romana... si din cate vad pare a fi OK , fata de alte call centere unde se pare ca este jale ( cel putin ce apare pe site-uri)...multu'
dde Miercuri, 2 Aprilie 2014
Poti sa trimiti pe adresa lor de jobs. Sau vezi ca au posturi si pe best.

Spor!
fix Joi, 22 Mai 2014
Este un call center cu o atmsofera foarte buna, atitudine profi, iar daca iti faci treaba vei fi recompensat pe masura (am luat comision din prima luna). Recomand cu incredere!
hahaha Duminica, 13 Iulie 2014

Decenta exista probabil in ani precedenti, cand am ajuns eu acolo decena exista in aspectul locului si atat. Cine se ganeste sa se angajeze acolo pe un proiect vodafone trebuie sa ia in calcul urmatoarele lucruri:
1. Daca vi se spune ca trebuie sa stati 3 luni de zile altfel veti inapoia 500 RON pentru training, sa nu cadeti in plasa. In primul rand nu este legal, in al doilea rand OPTIMA incaseaza bani pentru trainuirea voastra, timp de 6 luni, din partea Vodafone.
2. Venitul este compus din: 1000 RON + bonuri de masa + comision din vanzari. In spatele acestui venit exista un mare DAR pe care nu il spune nimeni la angajare. Salariul il luati fara probleme, la timp. Cand vine vorba de bonuri si comisioane e alta poveste. Ca sa intelegeti, comisioanele se dau pe baza unui REVENUE. Ce reprezinta acest revenue? Oficial ce impune Vodafone, neoficial, in spatele sau stau urmatoarele cheltuieli: chiria, curentul, cafeaua, ceaiul, apa care este pusa la dispozitia angajatilor, cheltuieli cu salariile, etc. Pe scurt, lasa impresia ca lucreaza pe datorie pentru Vodafone. Bonurile de masa sunt conditionate de un revenue minim de 700 de euro, comisioanele de un revenue de 900-1000 euro, dar comisioanele mai au o conditie mare de tot! Se ia doar daca echipa isi face targetul. Ce inseamna asta? Tu om silitor ai facut revenue de 1000 de euro sa spunem, te incadrezi la comision, dar echipa nu a ajuns la 100% target, drept urmare la salariu devii victima colaterala si incasezi 1000 de lei plus bonuri! Fantastic nu?
3. Oamenii sunt ok... o parte din ei... restul? Gata sa dea in cap pentru 100 de lei. Oamenii din conducere decenti, cu bun simt pot fi numarati pe degete.
4. Sloganul firmei? Munciti, sunati, daca se poate nu respirati intre apeluri. Ce este mai grav este faptul ca mare parte din team leaderi pot fi comparati cu gardieni.
5. Comisionul se ia in a 3-a luna, deoarece nu sunt dispusi sa isi asume eventualele pierderi. In mod normal banii la toti ceilalti parteneri vodafone se dau de la o luna la alta.

Concluzia? Regret timpul pierdut acolo pe deoparte, pe de alta parte acolo am cunoscut si oameni chiar ok, care mi-au castigat respectul.

loree Miercuri, 16 Iulie 2014
Buna, am si eu un interviu vineri la ei si voiam sa stiu cum va decurge (ce intrebari vor fi). Va fi si un test practic? Ceva pe calculator? Multumesc!!
loredana Miercuri, 16 Iulie 2014
Buna! Am un interviu vineri la ei si voiam sa imi spuneti si mie ce cuprinde acel chestionar online pe care il trimit ei pe e-mail si care trebuie completat pana la interviu si cum va decurge interviul, ce voi fi intrebata. Multumesc!
adina Luni, 21 Iulie 2014
pe unde isi are sediul firma aceasta? si ce se intampla la interviu?...o sa am un interviu sapt asta

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?