Forum despre Optima Solutions Services SRL


Paris Joi, 27 Noiembrie 2014

Firma nu plateste la negru, salariu 1000 lei+ bonuri si comisioane.

jack Joi, 27 Noiembrie 2014

au marit penalizarea pentru plecat inainte de 3 luni la 1000 RON. interesant este ca, din ce am inteles de la ei, contractul il faci pe 3 luni perioada determinata si DACA, dupa cele 3 luni, nu ii determini pe ei sa creada ca nu esti om bun, bazat pe rezultate, nu-ti mai prelungesc contractul si esti pasibil de penalizare de 1000 RON care, probabil inseamna ca nu-ti mai dau ultimul salariu. ceea ce e si mai interesant este ca, din ce am inteles, acel act aditional cu clauza de aur sus mentionata, nu e legal, dar ei se bazeaza ca tu trebuie sa obtii in instanta hotararea definitiva si astfel sa-i forteze instanta sa-ti plateasca suma de 1000 RON si n-o sa-si bata nimeni capul cu luni de procese si chiar daca mai pierd din cand in cand, tot castiga a romanul nu-si bate capul.

StopBirocratiei Luni, 24 Octombrie 2016
Da...am fost de curand la interviu si pot sa confirm ca acea clauza de 1000 ron penalizari exista.

Salariul este ffffff mic . Nu se poate numi salariu in primul rand.

Chiar daca ai experienta .......salariul e acelasi ptr toata lumea....ceea ce nu pare normal.

Exista alte modalitati de a te lansa in cariera. Optima asta ar fi ultima solutie. Se castiga mai bine la o spalatorie auto decat aici.

Eventual recomand optima ( da am scris cu "o" mic ptr ca nu merita ) ptr cei care nu pot mai mul in viaa...si cam atat !

As vrea sa adaug un aspect pozitiv in legatura cu indivizii astia dar imi pare rau....inca nu am gasit unul.

Zau !!!!

Spor la toata lumea si incercati sa nu va vindeti ieftin. Nu acceptati orice mizerie de oferta. Negociati salariul. Altfel nu o sa se schimbe nimic in tara asta.

Timpul vostru valoreaza !!!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?