Forum despre Oracle Romania


scorpio04 Luni, 3 Iunie 2013
Salutare,

Cineva amabil si-n cunostinta de cauza, imi poate spune si mie cam pe unde se-nvarte un salariu net pentru un Inventory Control Analyst?

Multumesc anticipat!
angajatu tare in gura Luni, 3 Iunie 2013
pentru Inventory Control Analyst e fara salariu, vor probabil un voluntar pt ca tot angajezea din martie si au reluat anuntul de cc 3 ori. e clar ca "nu e bani" pt jobul asta.
Candidat Luni, 3 Iunie 2013
Experienta cu Oracle:
- profil LinkedIn vizualizat de 3 HR
- cautat job deschis potrivit cu profilul meu
- identificat job si aplicat
- telefon primit in sub 1 ora
- interviu programat cu promisiune (solemna) de primire a coordonatelor spatiale si a datelor de contact pentru HR
- asteptat, asteptat si iar asteptat e-mail (degeaba!)
- primit telefon in ziua cu interviul si, cu un ton artagos, o stimata HR ma intreaba de ce nu sunt la locatie
- comunic faptul ca nu am primit coordonatele
- scuze seci din partea HR si promisiunea (din nou solemna) ca va veni un e-mail cu datele pentru o intrevedere la o saptamana distanta
- asteptat, asteptat si iar asteptat e-mail (degeaba!)

Experienta de candidat? Penibila.
Revenire pe viitor? Nu.
Pareri de rau? Fata de Oracle as a whole, da. Fata de Oracle RO, no.
Argumentare? Banii nu pot cumpara stima.
Motivatie pentru poveste? Episodul contactarii s-a repetat de curand si relatand cele de aici am primit un haios reply: ”La Oracle suntem foarte orientati catre exprienta de candidat si, cu siguranta, a fost o eroare tehnica la mijloc deoarece noi ne respectam toti candidatii.” Lame!
eu Luni, 1 Iulie 2013
o intrebare: referintele care se cer la final sunt de la toate joburile anterioare sau doar de la ultimul?
alu Luni, 1 Iulie 2013
pentru bibi si mandea : ati primit raspuns?
mandea Luni, 1 Iulie 2013
Pentru alu su bibi:

Am sunat si mi s-a spus ca nu se fac aprobari pana in luna septembrie....asa ca....
designer Luni, 1 Iulie 2013
dap,same here...am fost acceptat pe o pozitie de suport tehnic si am primit un tel in care eram instiintat ca nu se fac aprobari pana in septembrie,dar nici atunci nu se stie sigur.Ce sa mai zici?!
alu Luni, 1 Iulie 2013
si eu am fost sunata pe data de 20 iunie in urma unul mail dat de mine ...si mi s-a zis ca nu au niciun raspuns ..si ca nu stiu cand il vor primi. ar urma sa fiu angajata, eu cu inca o persoana (de sex feminin) ...postul este pe suport tehnic pe programul JDEdwars . se regaseste cineva colega cu mine? :)
mandea Joi, 4 Iulie 2013
Nu se mai fac angajari in Oracle....pe perioada necunoscuta deocamdata :-) daca aveti alte oferte go for it fara sa va mai ganditi.
asd Joi, 4 Iulie 2013
mandea, tu pentru ce pozitie ii asteptai ?
mandea Vineri, 5 Iulie 2013
Suport IT
rraita Vineri, 5 Iulie 2013
ehhh...dupa indelungi asteptari revin si eu (desi eram incantata de Oracle acum vreo 6 luni, acum mi se par de o nesimtire crasa)
pe scurt: in ianuarie ma duc la ei la interviuri, prin februarie finalizez interviurile si prin martie ma anunta ca sunt acceptata; fericire mare pt ca imi doream demult sa ajung la ei.
dupa ce astept vreo luna aprobarile (timp in care ma duceau cu zaharelul), imi spun ca trebuie sa astept pana in iunie deoarece nu s-au finalizat bugetele si e sfarsit de an fiscal;
imi zic: ok, astept, ca doar imi doresc sa ajung sa lucrez acolo!
trecu o zi,trecura 3 si iata ca ajungem in luna iunie; vazand ca nu zic nimic, le-am trimis 1 mail, si inca unul si inca unul si tot asa
este luna iulie si ei nici macar nu s-au deranjat sa raspunda la mail, nu mai zic sa imi spuna ca e aprobat sau altceva
dupa experienta asta mi-am schimbat CLAR pararea despre Oracle si despre "respectul" lor fata de candidati
turist de ocazie Vineri, 5 Iulie 2013
niciodata nu-i prea tarziu
Adria Vineri, 5 Iulie 2013
@rraita te-au trimis si la analize? Ai trecut si de etapa cu recomandarile? Ne poti spune pentru ce post ai aplicat?
asd Vineri, 5 Iulie 2013
Daca va cheama la interviu nu ma iacceptat isa va duceti la medicina muncii pana nu va dau oferta scrisa. Ar putea sa nu puna oamenii pe drumuri chiar degeaba. Cat despre echipa lor de HR .... restul commentariilor spune totul.
bibi Luni, 8 Iulie 2013
pentru alu si mandea
da, am primit acelasi raspuns ca si voi ...nu se fac aprobari pana in septembrie ...nici atunci nu este ceva sigur ...imi pare rau ca m-am iradiat degeaba la plamani ... sincer !!! trebuia sa fi avut o oferta scrisa ceva ...acume tardiv ...
alu Marti, 9 Iulie 2013
bibi nu trebuie sa ii para rau pentru ca analizele este bine ca le-ai facut pentru tine. eu acum sunt in alte interviuri insa am o mare dezamagire cu Oracle, si mai rau sper sa nu am ghinionul sa ma duc in alta parte si sa ma sune :(
bibi Marti, 9 Iulie 2013
alu:
eu imi fac analize uzuale in mod regulat, insa nu ma iradiez inutil ... cam asta ar fi ideea
multa bafta la interviuri !!! si eu caut ... sincer, ma indoiesc ca mai vin aprobari ...nu stiu , insa poate toate se intampla cu un motiv :) , nu:) ?!
@rraita Marti, 9 Iulie 2013
Poate data viitoare te mai gandesti inainte sa incepi postari cu exprimari precum "vorbiti numai tampenii unii dintre voi.." (te-am citat pe tine cuvant cu cuvant) Te dadeai rotunda ca si cum tu erai exceptia careia totul i-a mers ca pe roate si ceilalti niste tampiti care...... vorbesc numai tampenii, nu?!? Acum te-ai fript si tu si vii cu coada intre picioare. Tipic!
Ai dreptul sa-ti schimbi parerea, nu asta e discutia. Insa puteai sa vorbesti civilizat de la bun inceput. Prin urmare nu-mi pare rau pentru tine. O sa le para altora de pe forum - avocatilor poporului......
mandea Marti, 9 Iulie 2013
pentru bibi si alu:

Asta e, viata merge inainte ...parerea mea e ca toate se intampla cu un motiv :). Respectul fata de Oracle nu cred ca o sa il pierd vreodata deoarece....lucrez cu produsele lor in fiecare zi si consider ca sunt mult peste Microsoft.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?