Forum despre Oracle Romania


John Snow Duminica, 22 Septembrie 2013
Eu m-am angajat la ei in Mai, intr-unul din departamentele tehnice si pot sa spun ca pana acum sunt foarte multumit. Salariul este peste 1k Euro (cu reducerea de impozit insa), am manager in US cu care ma inteleg foarte bine (la jobul anterior am avut manager roman si se vede o diferenta de la cer la pamant, cel roman era interesat numai de cat de mult puteam sa muncesc si nu dadea 2 bani pe problemele mele), colegi prin toata lumea cu care iarasi am o relatie de munca foarte buna (chiar si cu cei din India, in mod surprinzator, poate ca am avut eu noroc aici). Singurul dezavantaj este programul, la mine este 10-19 care de multe ori ajunge sa fie 10-19:30 sau 10 - 20 cand mai ai cate un conf call cu cei din US.
mandea Duminica, 22 Septembrie 2013
Pentru John Snow:

Si cat ai asteptat ca sa te angajezi la ei? de curiozitate :)
Multa bafta in continuare!
John Snow Duminica, 22 Septembrie 2013
Pt Mandea: cam 4 luni in total. Stiu ca e putin, stiu unii colegi care au asteptat oferta chiar si 1 an de zile.
mandea Luni, 23 Septembrie 2013
Aha ....thanks 4 the info :)
What? Luni, 23 Septembrie 2013
1 an de zile? Cine asteapta atat?
mandea Luni, 23 Septembrie 2013
Cei care asteapta 1 an de zile crede-ma ca nu asteapta pt un salariu de 20-30 milioane :).
alina Luni, 23 Septembrie 2013
am fost implicata si eu intr-un proces de recrutare in ian-feb...am oferit recomandari, am facut medicina muncii...iar in martie mi-au spus ca au blocat angajarile, ca s-a facut o analiza de buget si alte povesti din astea. credeti ca mai exista posibilitatea sa ma contacteze din nou pt postul respectiv??
Adi Luni, 23 Septembrie 2013
@alina: nu cred. Cred ca acesta a fost un raspuns negativ in loc sa-ti spuna nu in fata!
oracolist Luni, 23 Septembrie 2013
@alina: este intr-adevar freez pe toate pozitiile din cauza cost-controlului care se prelungeste
orcl Luni, 23 Septembrie 2013
@Mandea: daca esti in stare sa iei un salariu de peste 2k euro, atunci sigur interesul este de partea angajatorului sa te atraga, sa te faca sa semnezi cu el si sa te faca sa ramai. Nu sunt de acord cu ce ai spus acolo!

Daca Oracle are nevoie de un om capabil sa produca astfel incat sa fie el insusi remunerat cu peste 2k euro, atunci crede-ma ca il ia ieri..nu asteapta 1 an.
mandea Marti, 24 Septembrie 2013
Angajarile nu depind de cei din Romania :), nu de aici se trag sforile de aceea se asteapta atata. Nici mie nu imi convine dar asta nu inseamna ca nu imi caut si in alta parte. Cine are noroc sa intre...intra si cine nu...nu.
Nu inteleg! Marti, 24 Septembrie 2013
@mandea: Adica daca cei din afara, ii spune "sefului" de aici ca mai au nevoie de angajati, pe anumite domenii, ce treaba mai are cu aprobarea? Ca cel care ma cunoaste pe mine ca si candidat, este doar "seful" de aici.
Sau ii zice: am gasit pe cineva. Ok, ne lasi si pe noi 1000 ani lumina, ca sa ne gandim, poate nu mai avem nevoie. LOOOOL
alina Marti, 24 Septembrie 2013
multumesc pentru pareri!
@Adi: nu cred ca a fost un rapuns negativ din moment ce eu aplicasem pentru o pozitie...pe aceea m-au refuzat, dar fiindca managerul din SUA m-a placut m-a propus pentru un post in alta echipa, coordonata tot de el (era vb de alt program). Oricum au un sistem foarte complicat de recrutare.
mandea Marti, 24 Septembrie 2013
Nu sunt din Oracle ca sa iti pot explica cum sta treaba exact. Dar asta e politica lor....cand angajeaza....trebuie sa astepti si aprobarea "sefului mare". Si nu cred ca cei din afara cer "sefului" de aici sa angajeze ci invers.
Ana Marti, 24 Septembrie 2013
Hello, pentru pozitia de dispatch coordinator pe French aveti idee care ar fi salariul?
DoarUnNume Vineri, 27 Septembrie 2013
Hello,aveti idee pe Service Deal Specialist cum sta treaba?La 3 zile de la interviul telefonic deja m-au programat pt primul interviu face to face..si din ce-am citit pe aici,nu merge asa de repede..
maguay Vineri, 27 Septembrie 2013
lasai in pace nu se merita la ei,testele alea nu au nici o importanta si nice interviurile cei care lucreaza acolo au intrat cum stiu ei nu ceilalti ..pa
mandea Vineri, 27 Septembrie 2013
@maguay:

Tu nici nu stii sa scrii cum trebuie si vi si dai sfaturi aici? C'mon.....
Ela Duminica, 29 Septembrie 2013
mie mi a facut o impresie f placuta echipa de recrutare..desi nu am fost aleasa pt ca nivelul celei de a doua limbi nu era ceea ce cautau,m au sunat si m au anuntat ca merg mai departe cu alt candidat..si ca ma tin in baza de date etc
gotka Duminica, 29 Septembrie 2013
uau! asa fac toti credema !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?