Forum despre Oracle Romania


Alexandra Vineri, 17 Ianuarie 2014
Are cineva idee in ce consta procesul de recrutare si care este nivelul salarial pentru pozitia de EMEA Payroll Specialist (spaniola)?
Multumesc anticipat!
Alina Sambata, 18 Ianuarie 2014
@ Corina Imi poti impartasi cateva detalii despre cum a decurs assesmentul pt pozitia de Installation Coordinator? Cati participanti au fost? Eu voi participa saptamana viitoare, vineri si m-ar ajuta cateva detalii. Nu am mai fost niciodata la ceva de genul. Iti multumesc.
Rbk Luni, 20 Ianuarie 2014
Sunt in cautare de un part time, vb de limba suedeza( nativa) cu experienta 1 an in accounts payble, sudenta. Cum e pe suedeze? Un sfat va rog. Multumesc
Rebeca Luni, 20 Ianuarie 2014
Imi poate spune cineva cum e pe suedeza? Sunt in cautare de un job, part time,vorbesc suedeza( nativa), studenta, experienta in account payble (1an). multumesc
IacA Luni, 20 Ianuarie 2014
cam cat este salariul pentru partner enablement project manager , Oracle?
misha90 Luni, 20 Ianuarie 2014
Buna,
as dori mai multe detalii despre pozitia de PL/SQL developer. Cam ce se da la testul tehic si pe ce proiecte se lucreaza ?
Florin Luni, 20 Ianuarie 2014
Este cineva care lucreaza pe pozitia de netw/telecom system analist din Global service dedk??
Corina Luni, 20 Ianuarie 2014
Nu am mers la interviu, d-ce am experienta in campanii de marketing..iar pozitia mi s-a parut cam tehnica (experienta pe care nu o am).Din cate am inteles pe langa prezentarea de 3-4 min..trebuie sa te pregatesti si pe categoriile de hardware..sa stii cateva chestii, vor fi exercitii in grup. Multa bafta!
@michal Marti, 21 Ianuarie 2014
pe aceeasi pozitie dar pe alte limba am trecut prin acelasi proces ca si tine. pana la medicina muncii a fost totul rapid. De la interviul telefonic, la manageri, la fel feedback pozitiv. Dupa medicina muncii am fost rugat sa astept putin. Timp in care am ales sa nu imi dau demisia. Asta era in octombrie. Iar acum au revenit cu oferta prin web pe care am acceptat-o. astept cu nerabdare urmatorul pas. In total pot confirma ca dureaza 2-3 luni pana angajeaza, insa eu una cred ca merita. :) Bianca
@Bianca Marti, 21 Ianuarie 2014
MS dec poate ne vedem la firma:) pe mine mau sunat ieri si mi au zis ca sunt la ultima aprobare si e posibil sa vine azi miine cel mai tarziu pana sfarsitu saptamani. Pe irecruitment inca nam primit nimic numai active application apare acolo.
Pe ce limba est daca nu e secret? sincer orcum ma mira ca sa misca destul de bine sau au nevoie urgent de limba care cunosc sau am facut un feedback foarte bun:) cred ca limba este :))
@michal Marti, 21 Ianuarie 2014
Nu e vorba nici de urgenta cu care au nevoie de limba respectiva, nici de feedbackul tau, din pacate. Tine de organizarea interna a departamentului respectiv. Aprobarile sunt de regula in numar de 5-6 (adica se asteapta ca 5-6 persoane sa dea un approve in sistem); pot fi la birou sau in vacanta sau in training; pot fi pe alt fus orar etc si uite asa se ajunge la 3-6-12 saptamani. Daca departamentul respectiv e bine organizat, aprobarea poate veni in 3-5 zile. Sunt f rare cazurile, de aceea si toate aceste discutii aici legate de birocratie. Insa exista.
Alina Marti, 21 Ianuarie 2014
@ Corina multumesc frumos pentru informatii
Salut Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Am avut si eu interviu telefonic pentru Installation Coordinator si acum astept raspunsul. A zis ca o sa imi zica pana vineri. Mi-a zis un prieten ca am cerut cam mult 4000 RON minim. Voi ce ziceti? Credeti ca e mult?
Alina Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Eu am cerut 3000 RON si urmeaza sa merg la Assesment pt pozitia asta, pe 24 acum, am primit feedback pozitiv dupa 4 zile. Daca te suna si iti dau feedback pozitiv inseamna ca suma ceruta de tine se incadreaza in buget :). Un 3000 iei sigur, dar 4000 cred ca e un pic cam mult. Pozitia nu e de Senior, e mai mult Middle, cel putin asa cred eu. Let me know what they say.
Florina Joi, 23 Ianuarie 2014
Buna. Lucreaza cineva in echipa de Network/Telecom System Analyst din Global Service Desk?
Cum e treaba pe acolo?
una Vineri, 24 Ianuarie 2014
3000 ron ? atat ? Sincer ma asteptam la mai mult, de la aceasta companie .
comodu Vineri, 24 Ianuarie 2014
pe-afara e stralucitor brandu, inauntru...
una Duminica, 26 Ianuarie 2014
@comodu' da e vopsit rau gadul :)
Dar oameni buni cereti mai mult, ca au de unde dat/
Florina Duminica, 26 Ianuarie 2014
Buna tuturor,

Din cate vad, mai toti spun ca dureaza mai mult pana se asteapta aprobarile.
Intr-adevar, au fost sarbatorile si asta a mai ingreunat procesul cu Oracle.
Voi spuneti de maxim 2-3 luni pentru tot procesul sau din moment ce referintele sunt ok si pana se obtin toate aprobarile corporate?
Am primit undeva in decembrie un feedback pozitiv si oferta prin telefon, oferta cu care am fost de acord.
Eu am trimis referinte acum 1-2 saptamani si inca nu s-a intamplat nimic. Am fost informata ca dupa ce referintele sunt ok si se obtine si aprobarea din partea companiei o sa primesc o oferta in irecruitment.oracle.com si dupa ce o accept o sa fiu solicitata sa semnez o oferta scrisa.
Am observat ca unii au fost deja la medicina muncii fara sa li se comunice de oferta scrisa.

Poate oferi cineva niste lamuriri...eu nu mai inteleg nimic...din cate observ procedurile sunt diferite in functie de pozitiile pe care se aplica..
@florina Duminica, 26 Ianuarie 2014
buna dupa intalnire cu manager am primit dupa 3 zile lucratoare feedback pozitiv cu oferta care am aceptat mi au zis ca duraza cateva zile sa primesc aceptu pe irecruitment am dat referinte au intrebat pe ei prin mail despre mine a doua zi, am fost la medicina munci mau sunat de la oracle ca sa nu mi fac griji ca totu e ok sa astepata ultima din 6 aprobari de pe irecruitment si cam a tat acum astept linistit si sper ca incep pe 1 februarie:)
pozitia Services Renewal Representative - Slovak/Czech
PS sincer pana acum nu regret nimic ca mam hotarat sa merg cu oracle dec interviu super ok oameni de la HR ciar ma sun si mi zic ca sa stau linistit cu aprobarile pe irecruitment ca o sa vin dec daca totu merge asa ok si la echipa unde ajung o sa fie super:)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?