Forum despre Oracle Romania


orcl Joi, 13 Martie 2014
@oameni: daca veniti la Oracle doar pentru salarii, mai bine nu mai veniti..nu o sa va integrati, va incurcati si pe voi, si pe companie!

As a side note, intrebati-va recruiterii de salarii, nu mai intrebati aici, ca nici un angajat nu o sa va raspunda! Latrati la pomul la care nu trebe' - ca sa citez un proverv ameriskunknest!

In rest, xoxo2everyone!
unu Joi, 13 Martie 2014
@orcl - esti frustrat rau de tot..... sa inteleg ca ai colegi care au trecut de teste , au venit si pe salarii mai mari fata de tine si acuma nu mai muncesc :)) ce ma amuza ....
lol Joi, 13 Martie 2014
Nu ma innebuni. Ar trebui sa vina pentru mediul de lucru plin de bacterii, soarele care rasare dimineata dinspre est si exercitiile de yoga din fiecare dimineata.
erica Joi, 13 Martie 2014
@orcl
ce altceva ofera oracle in afara de salarii?
@orcl Joi, 13 Martie 2014
Comentul tau critic e degeaba.asa ca o sa scriu si eu in acelasi ton.Pentru ce sa venim la munca ? Daca pentru bani nu? Tu poate te duci pentru secretara sexi sau tipul muschiulus de la paza dar noi avem o atractie pentru bani.daca tot postezi ceva pe acest site roman din Romania scrie in limba noastra frumoasa ca se duce uitarii dar cred ca te-ai uitat la prea multe seriale cu fete barfitoare si mici mincinoase iti dai tu seama daca faci traducerea:) Un lucru bun ai zis si tu , sa nu te superi acum.Da poti intreba persoana de la resurse umane dar nu strica sa ai o informatie buna sa fi pregatit in negocierea conditiilor salariale.In rest,succes si multi pupici tuturor.
Dee Marti, 18 Martie 2014
Buna. Am luat interviurile pt un post in Oracle, am trimis mai departe la HR referintele pt feedback, am aplicat pe site, acum astept aprobarile. Totul s-a intamplat in decursul a o luna, destul de repede pt Oracle, as spune. Aveti idee, daca am ajuns pana aici, se poate intampla sa ma trezesc cu un raspuns negativ? Mentionez ca mi-au spus sa nu imi dau demisia pana cand nu este aprobata oferta oficial la ei pe site. Multumesc
dds Vineri, 21 Martie 2014
@adriana: Fereste-te de License Managemet. Am niste prieteni acolo si e haos. Management slab, tranzitii catre India, fara traininguri, fara teambuildinguri, aceleasi salarii de ani de zile. Salariile sunt in functie de incadrare, cum zicea cineva mai sus (IC1, IC2, IC3, M1, M2, M3)
Mihai17 Vineri, 21 Martie 2014
@Dee:
In ce constau acele referinte pe care le-ai "trimis mai departe la HR" ?
Olv Duminica, 23 Martie 2014
@dds: De la ce salarii se porneste la IC1 , respectiv M1 ? ai idee? merci.
Dee Duminica, 23 Martie 2014
@ Mihai17 - Mi s-au cerut adresele de mail a 2 persoane care pot da feedback despre mine. Asta in ultima etapa, dupa toate interviurile. Ar urma ca dupa ce se primesc aprobarile sa accept oferta la ei pe site si sa incep.
Raluca Luni, 24 Martie 2014
@Olv

IC1: 2500-2700 ron
IC2: 3400+

nu stiu la M
mini me Luni, 24 Martie 2014
Buna! Am primit acceptul lor / oferta pentru o pozitie(prin telefon), iar astazi am semnat un acord cu agentia de recrutare. Sincer, ma cam sperie faptul ca nu m-au sunat sa semnez oferta intai. Exista posibilitatea sa se mai intample ceva nefavorabil in stadiul asta?
fb Luni, 24 Martie 2014
Buna! am si eu o intrebare legata de testul scris de limba. stie cineva in ce consta? Dar despre testul de limba telefonic?(cel care se presupune ca dureaza 10 min) Mersi mult!
Ay Luni, 24 Martie 2014
@Gabriela
ai primit vreun raspuns? si eu am aplicat pentru acelasi post.
Mihai17 Luni, 24 Martie 2014
@Dee:
Multumesc pentru raspuns! Atunci banuiesc c-ar merge ca cineva sa le dea mail-urile unor fosti colegi de munca, sa zica aia de bine :D.
glus Marti, 25 Martie 2014
Salut, pe buyer stie cineva cum sunt incadrarile, buyer 3, buyer 4 etc? Multumesc
monika Marti, 25 Martie 2014
Buna seara oameni buni,
ce stiti despre pozitia :
Business Analyst ”“ EMEA Credit and Collections (PL/SQL Developer?
Multumesc mult
Dee Miercuri, 26 Martie 2014
@ Mihai17 - Dina pacate nu-i asa, persoanele care iti dau feedback trebuie sa fie SW/Manager direct/ TL. In cel mai bun caz, poti cere feedback de la un fost manager/TL de la actualul loc de munca (in cazul in care ai avut mai multi in cadrul aceleiasi companii) . E un pic aiurea ca ei te sfatuiesc sa nu demisionezi si sa nu anunti pe nimeni pana nu au toate aprobarile, dar in acelasi timp cer feedback direct de la persoanele pe care le-ai anunta ca o sa demisionezi :d . Vrei nu vrei, tot dai "zvon in tara" ca s-ar putea sa pleci.
monika Joi, 27 Martie 2014
@Dee, nici mie nu mi separe ok acest lucru,
in primul rand ar trebui pastrata confidentialitatea candidaturii.
Voi ceilalti care v-ati angajat, cum ati procedat cu feedbackul asta?
Le-ati zis sefilor : "vezi ca o sa te sune cei de la oracle, ca eu vreau sa plec,
vezi ce feedback imi dai :))". serios e penibila treaba.
Si daca le zici ca nu vrei sa le dai nume deoarece vrei sa nu se stie ca pleci
ce or sa faca ? Nu or sa te mai angajeze ?
Olv Joi, 27 Martie 2014
@Raluca: Multumesc!

Ce fel de job-uri sunt de obicei la Oracle? in afara de cele strict tehnice, de specialitate si cele de management care cer experienta semnificativa, mai sunt si alte feluri de joburi?
Daca am terminat o fac. cu profil economic si stiu limbi straine, pot gasi joburi pe partea aceasta ?
Cate departamente sunt si care anume?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?