Forum despre Oracle Romania


unknown Luni, 23 Iunie 2014
@kid
volumul de munca in acel departament este destul de mare. Salariul este poate peste medie (peste 3000 ron net) dar presupun ca pe limba germana se plateste si mai bine.
@ioana Luni, 23 Iunie 2014
Depinde foarte mult ce experienta ai inainte, si deci pe gradul de senioritate te vei incadra. chiar si asa, exista diferente mari intre salariul oamenilor cu nivel similar, deci cand ceri suma dorita tine cont de faptul ca ai sanse mici ca acest salariu sa creasca. In Oracle salariul nu prea creste, deci foarte putin - 3-4 % pe an poate nici atat.
Iarasi depinde in ce echipa vei fi - unele TL/manageri sunt OK, altii... ai grija.
Pe ce mergi? Database? aplicatii? Hardware?
Limba nu e relevanta trebuie sa fie acolo si atat.
Programul e insa flexibil.
ioana Marti, 24 Iunie 2014
Multumesc pentru info. Ma mai gandesc daca aplic. :)
erica Marti, 24 Iunie 2014
@ioana, tu poti sa aplici, ca se mai gandesc si ei daca te iau :)
ioana Marti, 24 Iunie 2014
@erica, ai dreptate: pot si sa ma arunc de pe bloc, ca se mai gandeste el Al de Sus daca sa ma ia.
aplicant Marti, 24 Iunie 2014

Vad pe siteurile de joburi zeci de posturi zilnic scoase de Oracle si aplic de luni de zile la unele care se potrivesc manusa cu Cv meu insa niciodata nu sunt sunat macar pt un interviu. Care e faza sunt scoase asa de ochii lumii cand de fapt sunt date intern?

Mihai Marti, 24 Iunie 2014
Da, multe job-uri sunt scoase asa, de ochii lumii sau sunt servite pentru altii. Am lucrat in Oracle, am incercat sa schimb departamentul insa fara succes. Singurele interviuri la care eram chemat erau cu manageri straini, care nu stiau mersul firesc al lucrurilor in romania. Am plecat de acolo si este mult mai ok. A reinceput sa vad ce este normalitatea. Ce-i drept cu experienta de la Oracle am reusit sa negociez mai bine salariul la noua companie.
@Mihai Marti, 24 Iunie 2014
Nu cred ca sunt scoase de ochii lumii, insa Oracle primeste mii de CV-uri pentru un post, nu exagerez. Nu le pot citi pe toate!
Posturile care apar pe ejobs sunt cele care nu s-au ocupat intern, n-au pt cine sa fie pastrate.
andreizu Joi, 26 Iunie 2014
Salut,
Pentru logistics controller are cineva detalii?
Multumesc
Eva Vineri, 27 Iunie 2014
Buna, ce imi puteti spune despre postul customer data Quality analyst, limba rusa. Va multumesc.
abc Luni, 30 Iunie 2014
cat castiga un SUPPORT SERVICE RENEWALS - EVENING SHIFT ?
Maria Luni, 30 Iunie 2014
A mai fost cineva la interviu de grup la Oracle? Daca da, am dori niste detalii.
ion Vineri, 4 Iulie 2014
imi puteti spune va rog care sunt salariile pe soft testing, 7-8 ani experienta?
tralala Miercuri, 9 Iulie 2014
Hello,
Stie cineva daca in Oracle exista proiecte pe .NET?
Multumesc anticipat
fle Joi, 10 Iulie 2014
Ce sa aleg intre Oracle sales support 2nd level cu engleza si IBM tech support lvl 1 cu portugheza? Astept si argumente. Multumesc!
Ay Vineri, 11 Iulie 2014
Daca in descrierea job-ului spune ca "The role is project-based; contract duration: 6 months." oare dupa cele 6 luni exista posibilitatea de prelungire a contractului? Sau de trecere de la Adecco la Oracle?
lili Marti, 15 Iulie 2014
Hello,
Puteti sa imi spuneti si mie in ce consta jobul Sales Representative pe limba Franceza si care sunt salariile pe acest post?
Mersi.
Realist Joi, 17 Iulie 2014
O sa va fac o lista cu nivelul salarial aprox pt fiecare department in parte din Oracle. Asta pentru ca am o experienta de 6 ani in aceasta companie. Am decis sa plec si obiectiv voi enumera motivele dupa ce voi afisa aceasta lista salariala .Salarii NETE.

- Business Analyst doar cu engleza, 2500 ron , cei care lucreaza pe alte limbi straine ajung la 3000- 3500 depinde de cat de exotica e limba
- Data quality desk 1500 ron
-Presales in jur de 3000-3500
-Support tehnic engleza cam 2700, support tehnic alte limbi cam 3000
-ACS 3000
-Renewals si contracte 2700- 3000
-Programatorii, inginerii au salariile cele mai mari pot porni de la 4000 ron , daca se lucreaza de noapte sau pe dif limbi primesc sporuri pot ajunge la 6000
-Consultantii, Sales Repii lucreaza pe o baza salariu fix plus commission ( au cele mai mari salarii)

Orele suplimentare se platesc dublu, se ofera bonuri de masa.

O domnisoara mai sus era nedumerita daca sa accepte Oracle sau IBM, ii recomand IBM. De ce?
1. Salariile nu vor creste nici macar cu 1 %, am fost determinata sa plec din cauza acestui lucru, in 2008 era un salariu excellent, in 2014 e un salariu mediu.
2. Inveti foarte multe apropos de procese, modalitati de lucru insa traininguri adevarate nu ti se vor oferi. Daca vei vrea sa incepi sa inveti programare sau sa participi pur si simplu la un curs de excel avansat ( am avut colegi ) iti trebuie un business justification gras.
3. Am avut pe o perioada de 6 ani diferiti manageri, pot spune ca depinde de noroc, sunt multi care merg cu promovarea doar pentru angajatii favoriti, sunt si oameni de bun simt, depinde cum va e norocul. Eu am preferat sa am manager strain pentru ca evaluau pe drept competentele.

4. Pentru tineri aceasta oportunitate e f buna pentru acumularea de experienta insa nu mai mult, de avansat avansezi greu chiar daca sefu te sustine . Aici va recomand o companie nationala in care ai ocazia sa arati ce stii.
5. Daca vii cu idei vor trebui supuse destul de mult la vot , analizate , rasanalizate, superanalizate de catre colegi, manageri si din alte departamente. Atunci ti se vor lua in calcul rezultatele.
6. Atmosfera e ok, din 2011 insa in functie de department s au restrictionat calatoriile in scop de afaceri/ TB/ mese la sf de an fiscal.

7.Nu va asteptati la mare lucru din partea HR ului, am lucrat 6 ani in Oracle, pot spune ca unele din tipele de la HR imi sunt amice insa : si ar vinde si mama si ar calca peste cadavre sa aiba rezultatele in timp util si fara prea mult stress . Va vor suna pentru feedback doar daca va fi cazul si va vor spune cele mai dulci cuvinte chiar daca nu va aflati pe lista de "Yes", ele trebuie sa si faca numarul de candidati.

Sper ca v am fost de folos.
oriceon Joi, 17 Iulie 2014
Cum e la oracle summer school?
madalinag Luni, 21 Iulie 2014
@oriceon tu ai primit raspuns ptr oracle summer school?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?