Forum despre Oracle Romania


Vionick Luni, 12 Ianuarie 2015
Salut,

Am fost contactat telefonic pentru postul de PeopleSoft Senior Technical Support Engineer. Imi poate oferi cineva mai multe detalii despre el ? Voi sustine in curand interviul telefonic si inca nu stiu ce salariu sa cer. Avand in vedere ca este o pozitie tehnica, ma gandeam undeva la 4000-4500 net. Este exagerat ?

Multumesc!
IOANA2 Marti, 13 Ianuarie 2015
Buna,

Am fost contactata azi pentru interviu Senior Technical Support Engineer - EBS Manufacturing .
Stiti ceva de acest post ? Se lucreaza 24/7 ? engleza la ce nivel este ? salariul ?
Multumesc.
saphira Marti, 20 Ianuarie 2015
Buna, are cineva idee in ce consta testul scris de limba? Am avut o testare prin telefon de Engleza si Suedeza si m-au chemat si pt testare scrisa... E vorba de un post de Collections Analyst. Multumesc anticipat! :)
Junior Marti, 27 Ianuarie 2015
salut, pentru postul de PeopleSoft Senior Technical Support Engineer ce fel de test este? am inteles ca este un interviu telefonic cu o mica conversatie in engleza, ceva de genul acesta, apoi un test tehnic, stiti careva, ati trecut deja prin procesul de recrutare, in ce consta acest test?
ABvg Marti, 24 Februarie 2015
Salut!

Ce presupune angajarea contractor la Oracle si are rost sa merg mai departe?
La interviul prin telefon mi s-a spus ca este vorba de un post contractor, dupa care, dupa 6 luni, se trece la Oracle (Ceea ce ma indoiesc).

Postul este de Accounts receivable cu lb rusa. Banuiesc ca si salariul este mai mic, decat la angajarea direct prin Oracle, de aceea ma intreb daca are rost (pentru cineva care nu e la primul job, bineinteles).
Firma care face angajarile nu este cumva Adecco?

Multumesc
Isa Miercuri, 4 Martie 2015
Am avut in decursul ultimei luni mai multe interviuri pt un post pe collections, C1 italiana si engleza, experienta in domeniu, am dat interviu inclusiv cu managerul regional, si de 2 sapt pauza, le-am dat un mail si mi s-a spus ca procesul de recrutare mai dureaza, cat , nu mi s-a comunicat. Altor colegi li s-a facut oferta telefonica in max 3 zile de la ultimul interviu, ce sanse credeti ca mai am sa obtin acest post ?
ABvg Marti, 17 Martie 2015
O intrebare - Daca in cursul interviului, managerul a spus (inainte de oferta) ca salariul, orientativ, este de x ron (+- 10-15%), inteleg ca se va face o oferta telefonica? Aceasta poate fi negociata, sa spunem intr-un diapazon de +10-15%, sau este batuta in cuie?
madalins Marti, 7 Aprilie 2015
Salut la toata lumea,

Am fost contactat pentru postul de Senior Technical Engineer pentru echipa de Fusion CRM. Are cineva idee ce inseamna, adica: program, salariu, coditii de lucru etc.

Multumesc anticipat
EugenM Miercuri, 20 Mai 2015
Salut , care este salariul unui Renewal Sales Representative- English only (1 year contractor)
Multumesc.
Claudette Marti, 2 Iunie 2015
Buna, stie careva sa imi spuna in ce consta testul scris de o ora si jumatate pentru limba italiana/engleza?

Merci beaucoup
Maria123 Miercuri, 24 Iunie 2015
Buna! Poate sa imi spuna cineva in ce constau testele de excel/limba engleza (scris) la Oracle pentru o pozitie de BA? Multumesc mult!
MALINA Marti, 30 Iunie 2015
Buna tuturor !
Va rog spuneti-mi in ce consta screeningul CVlui in caul unei angajari la Oracle. Ce verifica, ce informatii trebuie sa le furnizeri, recomandari, diplome, atestate ?

Multumesc anticipat.
Dania Miercuri, 15 Iulie 2015
Hello,
Am citit comentariile voastre , insa observ ca sunt diferente mari de opinii,referitor la salarii.Ma poate ajuta cineva cu o informatie ? Ma intereseaza pentru postul de deal specialist-cu limba franceza -care ar fi salariul ? Cifrele vad ca se situeaza intre 2900 si 5000.Am si eu programat un interviu si ,in cazul in care trec de el, as vrea sa stiu cat sa cer, astfel incat sa nu fie nici prea mult, nici prea putin...
Mi-ar fi de folos daca imi poate spune cineva in ce constau testele si daca exista si vreunul de excel..Multumesc anticipat!
Anery Vineri, 4 Septembrie 2015
Buna,

Ce se mai aude la Oracle?
Cum e echipa de deal specialists/contract administrator?
Cum e programul si daca ai unde creste?

Multumesc frumos!
masca Luni, 12 Octombrie 2015
Oracle - deal specialist with german . informatii are cineva ? teste , bani , program , specificatiile postului , echipa ? team manager ?
Benny Joi, 5 Noiembrie 2015
Buna tuturor ,
din experienta personala(negativa), nu va setati nici un fel de asteptari vis a vis de Oracle , am trecut de toate interviurile , am primit oferta informala de salariu , am fost trimis la examenul de medicina muncii si am trimis toate documentele urmand sa fiu chemat sa semnez contractul ( s-au trimis toate recomandarile cerute ) si ......raspunsul a fost negativ, pe motiv ca nu s-a aprobat bugetul de catre upper management. Asa ca sincer nu recomand !!!!!
Julya Joi, 19 Noiembrie 2015
Buna,
as dori detalii despre postul Database Security Technical Consultant.
Ce anume presupune postul respectiva, cam ce salariu se acorda, colegii, sefii etc.
Multumesc anticipat.
vip89 Joi, 31 Decembrie 2015
Salut, as dori sa aflu informatii despre pozitia de invoice analyst in Oracle. Cum este mediu de lucru, cum sunt colegii/sefii, salariu si alte beneficii. Am inteles ca se face angajare prin Adecco, pe perioada determinata cu reinnoire - cum vi se pare acest model de angajare?
skania Marti, 19 Ianuarie 2016
Intrebare intrebatoare, doar pentru cunoscatori.
Pe renewals pe suedeza cat de realist e salariul de 4500 lei? Bonusul trimestrial ce valoare are? am auzit doua variante: pana la maximum 100eur/luna si intre 50-150% din salariu. Astept raspunsurile voastre :*
DorRis Miercuri, 20 Ianuarie 2016
skania: e o suma realista. daca ai trecut de teste si au nevoie o vei primi. ca bonus, sincer nu am auzit de procentele astea pe luna :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?