Forum despre Oracle Romania


bondarusadik Miercuri, 10 Februarie 2016
Buna ziua, am fost si eu contactata pentru "Oracle ISV Inside Sales" , din ce am inteles din job description este o pozitie de telesales pentru tarile nordice. M-ar interesa sa stiu cum este colectivul, expectantele, castigurile, daca target-urile sunt realizabile si daca merita schimbarea.
TheK Miercuri, 10 Februarie 2016
Hei bondarusadik. Cred ca mare parte dintre intrebari au fost deja raspunse p-aici. Diferenta o va face in cazul tau oferta salariala. Daca imi zici cat ai aproximativ, respectiv ce oferta ai (aproximativ), iti spun daca merita sau nu. Unde esti acum?
schmoo Marti, 8 Martie 2016
Buna! Imi poate spune cineva, va rog, in ce consta testul scris de limba engleza? Multumesc!
Against Miercuri, 25 Mai 2016
Buna! Ce salariu se ofera pentru Deal Specialist with German , pentru o persoana fara experienta?
Salariile afisate sunt pt pers cu exp, si nu sunt recente.
Merci mult
Ingrid009 Miercuri, 25 Mai 2016
Hei. Cred ca in situatia asta salariul va fi "mulat" pe limba germana pe care o stii si nu pe faptul ca ai sau nu experienta. Evident conteaza si experienta. Eu zic ca 3500 RON + e ok. Ce nivel de limba ai?
Against Vineri, 27 Mai 2016
Multumesc mult pt raspuns. Nivelul este aprox B2, vorbesc in general fluent ,fara impotmoliri.
Experienta de munca am cativa ani , dar nu pe domeniul acesta -deal specialist.
Cum sunt sefii , volumul de munca in acest dep ? Se trimite raport zilnic cu ceea ce ai facut ,si daca nu ai term ce ti-a fost alocat dai explicatii ?
Merci frumos.
CatalinEugen Vineri, 3 Iunie 2016
Buna,

Pentru o pozitie de consultant BI aveti idee ce salariu se ofera? Cum sunt proiectele si atmosfera de lucru?

Multumesc mult!
Cristiann Marti, 14 Iunie 2016
Salut !
Gasise cineva la un moment dat un link la care puteai sa iti urmaresti procesul de recrutare.
Mai stie cineva linkul respectiv ?
Va multumesc.
alcan Sambata, 25 Iunie 2016
Hello tuturor! Stie cineva cam care e salariul pt Business Analyst? E vreo problema/diferenta negativa la angajarea prin contract Adecco? Multumesc!!!
alcan Sambata, 25 Iunie 2016
Cristiann cred ca te referi la oracle.taleo.com . Succes!
ana_ss Luni, 4 Iulie 2016
Buna, am fost sunata de catre cei de la Oracle, iar dupa o mica discutie telefonica mi-au propus la vin la testul aceste in excel, care am inteled ca este eliminatoriu. Ideea e ca angajatorul va fi direct Oracle Romania, dar contractul este pe perioada determinata de 1 an cu posibilitate de prelungire, ceea ce nu prea imi convine. Asa procedeaza cei de la Oracle, facand contract pe perioada determinata, din experienta voastra?
mst_phot Joi, 21 Iulie 2016
@ana_ss: Ca si angajat Oracle iti pot spune ca sunt 2 modalitati de angajare: Direct Oracle si Indirect Oracle (cu alte cuvinte printr-o firma de recrutare- Adecco).
Diferente sunt intre angajati: cei prin Adecco au contract pe determinata (6 luni sau 1 an) cu posibilitate de prelungire (in functie de necesitatile postului, de manager, etc). Nivelul salarial este altul: contractorii au un nivel salarial mai scazut decat cei angajati direct, plus ca mai exista mici "diferente", dar astea o sa le vezi daca o sa ajungi sa lucrezi aici.

Eu sunt angajata direct prin Oracle si ti-as sugera sa intrebi la interviu cat mai multe lucruri despre ce presupune o pozitie de contractor vis-a-vis de una prin firma "mama".
All in all, everything is good here, iar Oracle iti ofera perspective bune pentru cariera ta profesionala.

Mult succes iti doresc!
denim Joi, 4 August 2016
Buna seara. Am o intrebare: exista pozitii remote la Oracle? Poti lucra in Romania de acasa, pe un post care este vacant pe Oracle Bucharest, daca in descrierea jobului este scris: "Deliver an outstanding customer experience remotely" As putea sa pun intrebarea undeva pe site (pe Oracle) ? Multumesc
Freud Luni, 8 August 2016
Ce studii si experienta sunt necesare pentru angajarea in Oracle pe posturi de inginer ? Din cate am vazut la cerintele de la profil sunt mentionate diferite studii printre care si chimie/fizica. Eu am licenta si master in fizica iar doctoratul este in curs (tot fizica) iar experienta profesionala este de 8 ani in cercetare stiintifica plus 1.5 ani in privat (part-time job in Siveco). Am aplicat pentru multe posturi unde cerintele se potriveau cel mai bine profilului meu insa n-am avut succes pana acum.

Multumiri anticipate.
MCtin Joi, 18 August 2016

Stie careva pe unde se invarte salariul pentru pozitia de Unapplied Cash Analyst?

metalstorm Duminica, 21 August 2016

Aveti idee cat este salariul pentru telesales business development representative pe limba araba , sau la SaaS renewals representative , presales consultant tot pe limba araba ?

anonim20 Marti, 8 Noiembrie 2016
Pe partea de suport - SOA, este cel mai oribil loc de munca care poate exista. Clienti isterici care urla la tine doar pentru ca nu le plac produsele Oracle, manageri care urla la tine daca intarzii 5 minute sau iti permiti sa iesi 5 minute pe hol, atmosfera de lucru tensionata, program super fix, promovari doar pe baza notelor primite de la clienti. Sub orice critica, majoritatea nu rezista un an. Schimbati managementul si poate nu o sa mai plece atatia oameni.
FlorinP Joi, 17 Noiembrie 2016
@ anna_ss: EA Romania face la fel. Ba chiar mai rau (3 luni, 6 luni) si gandeste-te ca sunt pe acelasi palier cu Oracle la nivel de reputatie. De regula firmele foarte mari chiar asa procedeaza. Partea buna la Oracle e ca esti angajatul lor, pe cand la EA esti contractor Smartree.
Macaroanaman Miercuri, 21 Decembrie 2016
Buna seara,
Aveti idee ce salariu se ia ca back-office specialist?
De asemenea, cam care sunt sarcinile pe care le are o persoana care lucreaza pe acest post?
Julya Marti, 14 Martie 2017

Buna ziua,
M-ar interesa departamentul de Oracle Support, cum e atmosfera, cum sunt colegii ,sefii.
Multumesc anticipat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?