Forum despre Orange Romania


io Joi, 2 Octombrie 2014
salut, stie cineva ce salriu are un business development excutive pe corporate accounts? multumesc
Oana Luni, 6 Octombrie 2014
Buna,

stie cineva care este salariul pentru Online Customer Service Representative- engleza si care este programul de lucru?
cosmin Luni, 6 Octombrie 2014
salut, imi poate spune cineva care este salariul pentru shop manager orange si care sunt atributiile?
Andreea Luni, 27 Octombrie 2014
Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii referitoare la postul de Customer Care Representative in cadrul Orange?
Eu Duminica, 16 Noiembrie 2014
@Iulia "Am fost la interviu pentru practica Orange First Step. Aceasta practica tine 1 luna si nu este platita.
Interviul a fost foarte usor: este unul de grup, ti se pun tot felul de intrebari: care a fost cursul tau preferat, profesorul tau preferat, 2 animalee care iti plac, 2 caracteristici care ti se potrivesc, de ce ai ales acest program, cum ii cheama pe managerii din departamentul unde aplici tu. Apoi a urmat o dezbarete pro si contra legata de un subiect dat de HR.
Spre deosebire de ce am citit aici, cum e munca in call-center, mi-am dat seama ca la birouri lucrurile stau altfel. Se simte spiritul dinamic, vesel, relaxat. Nu am fost acceptata dar mi-a placut experienta. A fost primul interviu la Orange si mi-a placut cum am fost tratata. Cei care ati fost acceptati: felicitari!"
Esti naiva si imi pare rau ca sunt foooarte multi ca tine!:-) Probabil nu ai lucrat intr-o corporatie pana acum..Suntem scalvi pe plantatie :-) Sa vezi cum ne organizeaza atunci cand vin mai marii sefi de la grup (francezii)..Te simti din nou copil la paradele de pe Iulia Manoliu :D Totul este de fatada. draga mea:-) Oameni fericiti vei gasi doar in departamentele de IT, Tehnic ,Financiar sau HR :-) Doar acolo vei gasi oameni care chiar au motive pentru care sa zambeasca,sa fie veseli si dinamici pentru ca sunt motivati financiar si nu numai.Dar daca nu ai vreo pila sus pusa nici sa nu indraznesti sa visezi la asa ceva :-) Bineinteles, pila ta trebuie sa fie mai mare decat a altuia :-)
consultat vanzari Marti, 2 Decembrie 2014
Salutare , stie cineva ce presupune testul dr gramatica si eseul la interviu fii pentru angajare in orange shop ? Multumesc anticipat
InternOrange Vineri, 5 Decembrie 2014
@Iulia da, draguti oamenii din orange, dar cu zambetul pe buze te exploateaza la maximum contra 0 beneficii. de ce acceptam (eu, tu, altii ca noi), nu stiu. singurul motiv rezonabil ar fi echivalarea practicii universitare. Dupa experienta din shop si din biouri, am ajuns la concluzia ca, spre deosebire de alte firme care, macar de fatada, incearca sa te si invete cate ceva, la Orange esti folosit, nu ai niciun beneficiu si,daca ai ghinion, se vor gasi si angajati mai putin prietenosi care te vor lua peste picior pt ca esti doar un intern, iar ei sunt cineva. Am fost martora unei scene in care anumiti angajati faceau glume proaste pe seama unei asistente, spunandu-i ca "e doar o secretara". Dupa luna in care esti pus sa faci tot ce nu le place lor, adesea total altceva fata de ce ti se promite la inerviu sau in prima zi pana semnezi contractul, te trezesti la final cu o "diploma" scoasa la imprimanta in care scrie ca ti se acorda pt implicare si entuziasm. fara stampila, fara nimic. iti poti face acasa zeci. pe adeverinta iti trec strict nr de ore, nimic despre tine ca persoana, nimic care sa semene a recomandare.
A, si ca o dovada de interes acordat programului FIRST STEP si de profesionalism, exista sansa sa ti se spuna ca nu te accepta, apoi sa te sune si sa te cheme totusi, dar sa te repatizeze total altundeva fata de ce ai cerut tu la interviu pentru ca s-a trezit managerul X peste noapte ca au deadline-uri si nu le pot respecta fara ajutor si au nevoie de forta de munca rapid, ieftin (gratis), vor oameni cu o mare toleranta pentru activitati anoste, plictisitoare...pe scurt: Inutile pentru student.
Ca angajat back-office, lucrurile stau altfel. beneficiile sunt ok, atmosfera de lucru e relaxata (in departamentul in care am fost era o pauza continua pana pe la 3-4 PM).
Ca angajat in shop: e groaznic programul din galeriile comerciale unde se lucreaza de luni pana duminica 8/10/12 ore pe zi, iar in weekend 12 ore 2we/luna pentru un salariu mic...15 mil + bonusuri (in jur de 20 mil)
Adrian Miercuri, 17 Decembrie 2014
Aveti idee care sunt salariile pentru pozitia de Accountant ?
lol Miercuri, 7 Ianuarie 2015
nu cred ca se trezeste nici un manager peste noapte sa se gandeasca ca are deadline-uri si are nevoie de voi - forta de munca gratuita si rapida - care nu stiti nimic altceva in afara de facebook si malluri.
undelucrezeu Duminica, 18 Ianuarie 2015
Doresc daca se poate sa aflu cam cu cat se platesc aproximativ pozitiile:

Network Supervision Engineer
Radio Planning Tool and Support Expert
Device Field Testing Engineer

Multumesc
CalinPopescu Joi, 9 Aprilie 2015
Salut! As vrea sa stiu,daca se poate,in ce consta al doilea interviu la Orange Romania?Pozitia pentru care am aplicat este Sales Representative.Primul interviu a fost mai mult o ''discutie lejera''.Din cate am inteles urmatorul interviu este cu regionalul si cineva din HR.Orice informatie este binevenita.Multumesc.
Alicia Marti, 12 Mai 2015
ce salarii au cei care lucreaza in magazinele Orange (cei care vand telefoane, abonamente, accesorii...) brut si net, la ora actuala (luna Mai 2015)? se mai acorda bonusuri/comisioane din vanzari?
care este targetul lunar?
angajarile se fac pe merit sau prin PCR (pile, cunostinte, relatii)?
cum sunt managerii si colegii?
ce fel de intrebari se pun la interviu?
angajatii au vreun beneficiu? adica, poti cumpara un telefon la pret redus?
florinxx2001 Luni, 15 Iunie 2015
Buna,


Sunt programat la un interviu pentru Business Sales Representative. Aveti idee ce salarii sunt si ce presupune munca?

Multumesc
ryka Sambata, 22 August 2015
Buna
Stie cineva ce presupune Prepay Sales Representative si cat se castiga?Multumesc.
Ela88 Luni, 11 Ianuarie 2016
Buna. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu mai multe detalii legat Direct Business Sales? De la cat porneste salariu si care sunt bonusurile? In momentul de fata ajung la 2800 pe luna in sistemul bancar si as vrea sa vad daca se merita sa schimb locul de munca. Multumsc tare mult.
ixtreme Vineri, 7 Octombrie 2016
Am lucrat si eu recent la Orange ca Sales Representative in 2016 . Totul decurge in felul urmator : Ai 2 interviuri ; unul cu 1 sau 2 manageri de shop , si unul cu HR-ul + Regionalul de Vanzari . Daca esti acceptat intri intr-o perioada de proba de 3 luni . Prima data in functie de cum sunt programate , poti face un training la Bucuresti la sediul Skanska , sau nu , asta depinde de ei .
Salariu este de 1600 lei in mana + comision + beneficii medicale , abonamente la telefon etc etc . Targetele sunt ceva de genul 40 Voci , 30 Internet , 20 TV etc etc / persoana . Programul de lucru este de 8h jumatate / zi , in functie de shop .
In Shop vei lucra cu baza de date Orange si inca cateva programe de incasat , schimbat stocuri de marfa , etc etc . ( Programele sunt foarte complexe , de aceea si training-urile de inceput de la Skanska ) ; Oamenii ( colegii ) sunt perversi oricat de draguti ar parea la inceput , va sfatuiesc sa tineti pentru voi orice secret , pareri , opinii aveti .
Este un job foarte complex , de la invatat programele cu care lucrezi , invatat oferte , combinatii de oferte , interactiunea cu clientul , toate intr-un timp foarte scurt .
Trebuie sa te adaptezi , sa ofertezi fiecare client care intra pe usa , sa vinzi accesorii , telefoane , etc etc . La sfarsit de luna daca nu se face targetul pe shop , comisionul se reduce undeva la 20-30% din valoarea lui , deci depinzi foarte mult de colegii cu care lucrezi .
Personal , nu recomand Orange , este un stres incredibil in fiecare zi de munca . ( clienti nemultumiti care vin si tipa si fac scandal , greseli care se fac des in programele de munca , esti raspunzator de banii din magazin mereu , etc etc )
CrissCristi Marti, 14 Martie 2017
Salutare,

Am fost la un interviu pentru postul de Agent retentie din cadrul departamentului Customer Suport.

Salariul este de 1270 lei. Plus bonuri de masa.

Posibilitate bonus: cica nelimitata, un agent mediu castiga 1300 lei extra.

Program de la 9 - 18, cu 1 ora pauza.

Locatie este in cladirea Orange de pe Barbu Vacarescu, la 5 min de metrou Aurel Vlaicu.

Se sta 6 ore pe inbound si 2 ore se face outbound.

Trebuie sa ai pe luna o medie de 17 situatii rezolvate pe zi.

Initial esti angajat pe Lugera. Cu posibilitatea de a fi trecut pe Orange in timp. Cei de pe Orange au salarii mai mari si beneficii in plus.

Marele avantaj este ca dupa 6 luni poti accesa orice job din companie.

Sincer, ma asteptam la mai mult de la marele Orange Romania.

Mult succes celor interesati!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?