Forum despre Orange Romania


ado Joi, 21 Februarie 2013
Exista doua Customer Care. 411 care inseamna externalizare completa CGS, lucrezi in sediul lor norma intreaga pentru 8 milioane + bonuri si 456 (Customer Care Business) unde lucrezi in sediu Orange, sefi orange, cu contract CGS pentru 12 milioane + bonuri.
An Miercuri, 27 Februarie 2013
Care este atmosfera de lucru pe call center - orange ?
Cum sunt team leaderii, sefii, programul, apeluri non stop ? Atmosfera generala?
Care sunt beneficiile unui angajat orange direct prin orange la Iride Park ?

Daca este cineva dispus sa ma informeze si pe mine, multumesc anticipat :)
Amo Marti, 5 Martie 2013

@AN - Atmosfera este OK ( daca nu pui la socotela sedinte dese , target-uri putin cam greu de atins , etc. ). TL-ii sunt ok ( majoritatea) , programul depinde de departamentul unde vei lucra. Daca in momentul de fata prinzi post ca si angajat orange esti tare. Toate contractele de angajare sunt externalizate ( CGS ). Daca lucrezi in Iride pe contract cgs putem spune ca esti "OK" ( nu, nu esti super OK ci doar ok ). Salariul undeva la 1300 ( pune si impozit bonuri masa = 1270 aproximativ ). Vrei sa ai pe CV un loc un "JOB" cu rezonanta ? E ok Orange. Spor !

An Marti, 5 Martie 2013
@Amo - Mersi pt detalii, e super ok ceea ce ai scris mai sus.
Am fost la interviu+testare pt call center - direct orange - Iride - program 9-18 - l-v. si eram curios ce salariu + beneficii se ofera direct pe orange.
Oricum mi-am facut o idee in mare, am vazut ca acolo lucreaza aprox 100 de pers pe call centerul ala impartit pe mai multe dept. Nu prea e cine stie ce atmosfera, dar asta e call centerul...apeluri intruna.
Amo Miercuri, 6 Martie 2013
Direct pe orange ai cateva beneficii ( telefoane la preturi bune , cartela cu minute , asigurare medicala ). Ca si angajat externalizat beneficii = salariu + bonuri + bonusuri (depinde de dept). Daca te suna incearca. Nu ai nimic de pierdut , poti invata niste lucruri noi dintr-o "industrie" care se dezvolta extraordinar de repede ( tehnologii noi - 4g - , terminale noi - smnsg , iphone , etc , abonamente cu minute la care acum 5 ani nici nu puteai visa, etc). Sfatul meu sincer este sa incerci si poate cu putin noroc poti ajunge departe :).
An Miercuri, 6 Martie 2013
Ms pt sfaturi ;) astept oferta lor finala. Toate cele bune,
anny-anny Luni, 11 Martie 2013
Va rog mult, dak se poate sa imi oferiti si mie o adresa de e-mail...unde as putea sa trimit cv-ul meu,,,,nu conteaza neaparat departamentul...as prefera pt postul de Problem ...
al Luni, 18 Martie 2013
Buna am si eu o intrebare, daca stie cineva cam ce beneficii (salar fix/bounusiri/asigurari/etc) sunt pentru un Sales Representative pe Corporate in Orange.
gigi Marti, 19 Martie 2013
Ma adresez celor care vor sa se angajeze la aceasta companie:- azi a fost postat pe bestjobs postul Junior Technical Service Manager (bestjobs). In primul rand nu este clar nici ...
just me Miercuri, 20 Martie 2013
Buna!Mi-as dori sa ma angajez la Orange, in Iasi.Stie cineva care e cea mai eficienta cale de a mi se lua in evidenta cv-ul?Multumesc!
direct de la metrou Marti, 26 Martie 2013
la orange pipera sunt si joburi in leasing la CGS..
intrebare Marti, 26 Martie 2013
Angajatii Orange cu contract pe CGS au vreun dezavantaj vs cei cu contract pe Orange? Ma refer la pozitiile din NOC. Multumesc
coane fanica Marti, 26 Martie 2013
dah, pe aici pe colo..prin partile esentiale
hepea nebunu Marti, 26 Martie 2013
ce inseamna joburi in leasing la cgs si cum difera ele fata de cele externalizate la cgs (ex. customer care .. 8-12 mil/luna + bonusuri) . tot ce mai intereseaza sunt date strict ...
vik Miercuri, 27 Martie 2013
Salutare!Ce salariu se ofera pt sales Orange Store?Si ce program de lucru? Mersi!
coane fanica Joi, 28 Martie 2013
orange store sunt in franciza, deci cred ca fiecare patron stabileste cat vrea sa dea ...
agentul vip Luni, 1 Aprilie 2013
Salut un agent vazari orange in giurgiu ce salariu are ??
a b c Luni, 8 Aprilie 2013
sub 10 milioane pe luna full time ...
anny-anny Vineri, 12 Aprilie 2013
ma ajuta si pe mine cineva cu o adresa de e-mail unde sa pot trimite un cv...pt orange din pipera.Va multumesc anticipat!
Adela Joi, 18 Aprilie 2013
Am lucrat la Orange in retentia. Sincer va zic, cea mai tare experienta:) Colegii foarte tari, era o provocare in fiecare zi retentia...da..aveai 1300 + bonuri..deci. 1500 ron ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?