Forum despre Orange Romania


Luci Duminica, 6 Octombrie 2013
Vio, pur si simplu urmareste bestjobs desi cand o pozitie de SR este libera au prioritate cei din interior sa aplice.
ioana Duminica, 6 Octombrie 2013

majoritatea orange shop sunt date in franciza deci numai ai nicio treaba cu orange in realitate, iar luci salariile alea le ofereau acum 2-3 ani acum trag sa scada cat mai mult

dny Luni, 14 Octombrie 2013
Maine am un interviu pentru agent vanzari orange shop ,sunt curios daca se pune accentul pe experienta, pentru ca nu am experienta in domeniu si chiar am precizat chestia asta .Cam ce salarii se ofera pentru agent vanzari in Bucuresti ?Si daca sunteti amabili , cum se desfasoara interviurile .. sunt "agresivi"?
aaa Vineri, 18 Octombrie 2013
Ioana, vorbesti prostii. Exista orange shop si exista francize care sunt orange store.
Ce spune Luci e inca de actualitate. Fac pariu ca nu lucrezi in orange :D
anonymousr0xah Miercuri, 23 Octombrie 2013
salut, am fost sunat de cei de la orange si urmeaza sa am interviul....mi s-a spus ceva de un test de gramatica si logica ptr postul de mobile data executive. Daca poate spune cineva ce presupun testele in sine si postul, chiar si salariul ...as ramane dator. Mersi.
ana Miercuri, 30 Octombrie 2013
buna, si eu as vrea sa stiu salariul :) mersi
insignia Joi, 31 Octombrie 2013
Sal...stie cineva detalii despre jobul International Operations Executive?Salariu,mediu de lucru,colegi etc...
Alina Luni, 4 Noiembrie 2013
Buna tuturor.Am aplicat pentru jobul de agent commercial de teren - vanzare Orange TV - door to door ,am fost sunata sa ma prezint la un interviu maine . Sunt foarte curioasa in ce va consta interviul si la ce salar sa ma astept tinand cont ca in 90% din timp deplasare inclusiv in mediu rural. Astept parerile voastre .Multumesc
Gaby Marti, 5 Noiembrie 2013
Buna Alina. Ai fost pana la urma la interviu? Detalii e rugam.
Alina Marti, 5 Noiembrie 2013
Buna, am fost ... a fost foarte lejer .In genere am vorbit mai mult despre pachetul pe care ar trebuie sa-l "vand" si despre mine ,cred ca a contat foarte mult modul in care am vorbit ,deoarece m-au sunat azi dinou si precizez ca nu am experienta deloc ..si maine merg sa vad oferta daca imi convine .Programul va fi de 8 ore ..sunt curioasa ce salar vor propune(tinand cont ca salarul e fix+ bonusuri ) :)) Daca aveti vreo idee.. astept pareri :P
Trist Marti, 5 Noiembrie 2013
Hy guys,eu sunt plecat de curand de la Orange pe motive salariale si munca dubla.Am inceput in call center si am mers mai departe in Problem Solving,hai sa va spun si despre ce e vorba: in call center toata lumea incepe cu contract externalizat care in mare parte este de CGS si iti dau salariu de 1200lei+bonuri de masa,in timp ce pe Orange este de 1350 si bonuri de masa (faci acelasi lucru dar iti dau alt salariu :|).Mai este apoi call center-ul unde ai si target pe vanzari,presiunea este foarte mare,stres destul,vinzi optiuni si mai faci si retentie (iar la retentie e greu sa tii un om avand in vedere ca lumea nu prea isi face treaba si sunt cam indiferenti la problemele oamenilor si sunt foarte nemultumiti,suna majoritatea pe reclamatii,dupa 4 ani de munca nu am vazut macar un apel de multumire si daca ii retii iti iei bataie de joc de comision fata de cei care lucreaza direct pe retentie).In conditiile in care un angajat Orange isi ia cam 2000-2500 lei cu comision pe vanzari,un angajat CGS ia undeva la 1500 si face exact aceeasi munca.Daca vrei sa ajungi sa ai contract,mai nou pe Orange nu mai sunt posturi si au facut o firma noua care apartine de ei si daca te trece pe firma aia,iti mai da niste beneficii dar salariul tot ca pe CGS.Este mult stres,multa munca,salariu foarte putin si nu prea e convenabil.In schimb exista echipe,oameni de treaba,prieteni care te ajuta si toate cele.Sunt si lucruri bune,dar cele mai imporatante nu prea te ajuta,asa ca de vreo 2 luni am ales alta cale.Va urez bafta,sa va faceti prieteni daca vreti un viitor si daca incepeti din cea mai de jos functie,helpline mai exact,o sa aveti ceva de tras,insa daca ajungeti mai sus,o sa va fie bine!
Alina Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Trist ... totusi care e parerea ta in legatura cu salarul la postul pentru care am aplicat ? :D
0 Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Alina, asta e un job nou in orange. Asteapta-te in jur de 12 sa-ti dea.
Alina Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Ma asteptam si eu in jur de 12 ...dar ma multumeam si cu 10 :)) ... insa cat au oferit mi se pare putin la un program (luni-vineri :9-18 ,sambata:9-13) dar ..am acceptat ca am nevoie de un job in momentul asta.
0 Joi, 7 Noiembrie 2013
Si cat ti-au oferit pana la urma? 12?
Trist, ai dreptate, salariul in problem solving e cel mai mizerabil din toata firma.
Cred ca e cel mai prost platit problem solving din toate companiile.
Alina Joi, 7 Noiembrie 2013
Cum spunea .. ma multumeam si cu 10 :) ..din pacate sub 10 :)
vali Joi, 7 Noiembrie 2013
Buna
Am aplicat pentru postul de manager orange shop in provincie, cu 3 oameni in subordine, am fost la interviu si urmeaza inca unul unde ar trebuii sa stiu cati bani sa cer.
Aveti idee cat sunt salariile?
Multumesc
Ingineru Vineri, 8 Noiembrie 2013
Salut,
Are cineva idee cam cat este salariul pentru pozitia de "Infrastructure Engineer"? Urmeaza sa am interviu si nu stiu cam care este plaja de salarii. Multumesc!
alin Sambata, 9 Noiembrie 2013
Buna ziua, am si eu unele nelamuriri, am un al treilea interviu la Orange, pe postul de Sales Reprezentative, as vrea sa stiu salariu fix + comision, atmosfera de lucru, target-uri (cat de greu se realizeaza), am mai primit Ok pt un alt post! Si as vrea sa pot face o comparatie! Va multumesc, pentru Cluj-Napoca ii postul respectiv!
Vali Marti, 12 Noiembrie 2013
Salut Alin
Sunt curios care a fost intervalul in care ai fost chemat la cele 3 interviuri.
am fost si eu la interviu si acum astept sa vad daca ma mai suna.
Salut

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?