Forum despre Orange Romania


dana Miercuri, 26 Februarie 2014
flory multumesc dar am auzit prea multe nu stiu ce sa mai cred.... testele care le-a postat perosna aia sunt teste care le gasesti la un site de copii adica parca totusi nu imi vine sa cred...
eva Miercuri, 26 Februarie 2014
Despre salariu consilier vanzari provincie , parteneri Orange stie cineva?
flory Joi, 27 Februarie 2014
@dana

e chiar pe bune. mi-a confirmat cineva foarte apropiat care a dat testul.
ana_banana Vineri, 7 Martie 2014
Cam cat castiga un Infrastructure Engineer la orange?
Blue Luni, 10 Martie 2014
Stiu ca Orange are sediu pe Lascar Catargiu (la victoriei) si in pipera. Aveti idee cine lucreaza la Victoriei si cine la Pipera?
un om Marti, 11 Martie 2014
In pipera sunt cei din customer si tehnic (VAS, Business & Corporate sales, CRM Support, SSPO si o parte din cei care se ocupa de retea) iar la victoriei top managementul, marketingul, managerii de sales si cei care fac dezvoltare pe tehnic + HR-ul.
RDK Marti, 11 Martie 2014
In Pipera, din cate stiu eu, este call center-ul
Candidat Miercuri, 12 Martie 2014
Am fost astazi la primul interviu pentru postul de Customer Care Representative & Retention & Loyalty Representative la Timisoara. A fost un interviu de grup, care a durat 2 ore!!! Am fost 8 candidati, care am fost intrebati pe rand despre experienta profesionala, despre titlul lucrarii de licenta/dizertatie si ce am scris in respectiva lucrare, sa dam fiecare cate un exemplu de reclamatie pe care am facut-o vreodata, o experienta"wow" si la final un -joc-.
Ni sa spus ca jobul este pe perioada determinata -6 luni- si ca esti angajat in leasing la firma LUGERA.
Programul de lucru este 8:00-21:00 de luni pana duminica. Insa duminica lucreaza mai putini oameni decat in timpul saptamanii.
Mimmy Joi, 3 Aprilie 2014
Hello all,
Eu sunt angajata orange pe helpline.
Dragilor,
O experienta mai placuta nu se poate avea in aceasta tara.
E ca si cum ai lucra in alta tara :)
Nu vezi fete triste, nemultumite. Plus o muultime de beneficii. E altceva fata de locurile de munca care se ofera in aceasta tara.
Luptati tare daca vreti un job aici. Se merita pe deplin!
mirobolant Duminica, 13 Aprilie 2014
Mimmy, cred ca esti in primele cateva luni de la angajare. Eu am lucrat 2 ani in sediu orange ca mobile data executive si problem solving executive iar inainte de a ajunge aici am lucrat tot pentru orange pe helpline, ca tine. Salariul in toata perioada asta mi-a fost de 1270 ron + bonuri iar cand am cerut ceva mai multe beneficii sau trecere pe orange (fusesem avansat fara nicio marire salariala) mi s-a spus ca daca nu-mi convine pot pleca. Nu ma tine nimeni. Si am plecat.
Aveam colegi in orange care habar nu aveau serviciile pentru care le ofeream suport clientilor iar unii nu erau capabili nici macar sa scrie un raspuns in engleza. Norocul lor era ca au prins vremuri bune cu contracte mai rezonabile. Aveam oameni cu 2-3 ani vechime pe post care ma chemau aproape zilnic sa ii ajut cu hibrizii.
Daca pt tine asta e job de vis, iti recomand sa te duci in India :)
Si legat de stres, ai mintit la greu acolo. Fac pariu ca nu reusesti sa-ti atingi in fiecare luna targetul de AHT, sales si hold + helpline Orange inseamna si CGS, adica 600 ron pe luna pt provincie si amenintari cu demisia sau sarbatori lucrate daca nu stai peste program cand cer ei.
ana Duminica, 13 Aprilie 2014
Cat castiga un Infrastructure Engineer la orange?
daniel Marti, 15 Aprilie 2014
A fost cineva la interviul individual joi-vineri si a fost sunat sa mearga mai departe? Ms.
daniel Marti, 15 Aprilie 2014
pentru postul de customer client
123 Marti, 15 Aprilie 2014
Eu am fost si inca nu am fost sunat. Daca e sa te sune posteaza aici, te rog.
123 Miercuri, 16 Aprilie 2014
Pe mine m-au sunat.
Angajat ORO Joi, 17 Aprilie 2014
Buna!
Sunt angajat extern ORO. Sustin ce s-a spus mai sus cu privire la conditiile nefavorabile ale unui angajat extern. In primul rand, e vorba de perioada determinata a contractului ( aici pot mentiona si faptul ca prima data a fost CGS, apoi Lugera.. ce mai urmeaza ?! ), pe urma putem vorbi despre salariu, ca in cele din urma sa ajungem la target ( in cazul in care exista - pot spune ca sunt departamente de VANZARE care nu iau bonus, desi target exista ), prime ( de Craciun nu am primit nici macar un cozonac, sa nu mai vorbim de Paste, nici prima, nici bonus si nici macar e-mail cu programul de sarbatori ). Sa mai mentionez de proceduri ?! Sunt de parere ca, un astfel de job e oarecum bine-venit la inceput de drum, insa in NICIUN CAZ nu e un job de la care sa iesi la pensie, avand in vedere toate cele spus mai sus.
Sa mai mentionez faptul ca un angajat extern nu are nici macar un numar Orange PrePay ..? Nu li se ofera niciun beneficiu. Totusi, tin sa ma corectez, deoarece in ultimele sedinte avute cu managerul general Orange Romania ( A. P. ), dansa a tinut sa ne precizeze ca, un beneficiu major este acela ca lucram in sediul Orange. Sa fie asta intr-adevar un beneficiu ?
Multa sanatate!
miki Vineri, 16 Mai 2014
Buna, as dori sa stiu si eu care este salariul la orange pe postul de Cash Collection Reprezentative intr-un shop din Brasov, mentionez am mai lucrat in vanzari 1 an de zile si tocmai ce mi-au vazut cv-ul ? astept sa ma sune pt interviu.
Fara 1200 si bonuri de masa nu ma gandesc sa ma duc ...
Astept raspuns urgent .Ms
john Duminica, 18 Mai 2014
Salut. Daca te referi la 1200 ron...ai cam nimerit-o. E app 1300 ron si bonuri + bonus din ceea ce faci (reincarcari, accesorii etc..).
Miki Luni, 19 Mai 2014
Si ce inseamna bonusul.... o medie ceva ,+sau -
Ioana Marti, 27 Mai 2014
Cine stie in ce consta al 2 lea interviu la Orange? Interviul individual?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?