Forum despre Orient SRL


laura Joi, 13 Februarie 2014
A fost cineva la ei la interviu? Cum se comporta cu angajatii?
ana Sambata, 19 Aprilie 2014
Eu am lucrat cu ei si au respectat termenele de plata
ipsilon Miercuri, 29 Octombrie 2014

E foarte suspect faptul ca tot incearca sa angajeze
de aproximativ 2 ani pe doua posturi diferite.

redbeard Luni, 15 Iunie 2015
Eu am lucrat la ei, la sediul din Radauti. Depinde pe ce post esti si pe cine ai deasupra ta, cam la asta se rezuma tipul de viata pe care il duci daca te angajezi acolo. Sefii sunt fixisti, te intelegi foarte greu cu ei, au o mana de oameni in care au incredere si te controleaza pe tine prin ei. Angajatii sunt majoritatea tineri, insa barfa e la putere si daca pupi unde trebuie rezisti. Daca ai o personalitate puternica si o doza cat de mica de etica nu ai ce cauta acolo. Din punct de vedere al salariilor, ele sunt bune, insa trebuie negociate din prima pt ca dupa nu se mai acorda mariri. In acelasi timp, difera foarte mult la persoane pe acelasi post nejustificat. Programul este destul de lung, se sta si peste program daca nu ti-ai terminat treaba, si este foarte multa presiune in ceea ce priveste target-urile de realizat. Posturile de care se spune mai sus daca sunt publicate pe site-ul lor nu sunt valabile, ci doar ce se alfa pe bestjobs. S-au angajat foarte multi in ultimii 2 ani si la fel de multi au si plecat.
Tup2 Joi, 15 Septembrie 2016
Total dezamagit. Foarte dezorganizati, uneltele ( calculatoarele si programele) invechite.Multi renunta dupa cateva zile de la angajare.
akyra Marti, 20 Septembrie 2016
Esti mintit de la inceput de cel de la resurse umane care iti spune ca vei primi bonusuri si salariul real este trecut pe cartea de munca ... apoi descoperi ca ai de a face cu ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?