Forum despre Orlandos Import Export 2001


ADMIN - undelucram.ro Marti, 30 Aprilie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Orlandos Import Export 2001, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Orlandos Import Export 2001.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

mints Marti, 30 Aprilie 2013

am fost la un interviu pt ei si m-au socat cu contractul de munca pe care voiau sa-l semnez. avea clauze ciudate pt mine. de exemplu pentru un curs de doua saptamani platit de ei te obligau sa stai 5 ani in firma iar daca plecai trebuia sa platesti toate cursurile pe care ti le oferisera - inclusiv interne - la pret de provider extern. nu spun ca aveau impresia ca orice este confidential, inclusiv contractul de munca si fisa postului...

tiberiu Vineri, 29 August 2014

Am depus un CV la sediul acestei companii iar domnul inainte de a ma contacta personal a adunat fel si fel de informatii despre activitatea mea de la un anonim in vanzari(ASM Timisoara) Daca aceasta companie procedeaza dupa ureche in angajarea personalului ma bucur ca nu am fost angajatul lor Era normal sa discutam fata in fata in cadrul unui interviu Va doresc mult succes

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?