Forum despre OTP Bank Romania


iuliu Miercuri, 29 Februarie 2012
buna ziua. cam cat se castiga ca ofiter bancar la OTP Bank - Bucuresti? multumesc.
lili Vineri, 7 Decembrie 2012
buna, are ceneva idee care sunt salariile in centrala otp pe o pozitie de mis business analyst?
va multumesc,
genia Luni, 31 Decembrie 2012
si eu am aceeasi intrebare :)
lulu Miercuri, 9 Ianuarie 2013
se pare ca jobul e liber dupa numai un an....inseamna ca ceva nu e bine acolo.
IONUTZ Joi, 10 Ianuarie 2013
da, se pare ca e ceva in neregula acolo. probabil salariul de care intreaba drele de mai sus ;)
geta Sambata, 16 Februarie 2013

Da, sunt multe lucruri in neregula in toata banca nu numai la MIS. La MIS in ultimul an s-a lucrat foarte mult peste program, adica si pana la 9 seara. Salariile depind de experienta dar acum cauta juniori care sa accepte salarii mai mici.

ion Miercuri, 27 Februarie 2013
dar la otp factoring? cum este?
unu' din audit Miercuri, 6 Martie 2013
Ooo, geta...."foarte mult peste program, adica si pana la 9 seara?". O adevarata tragedie. Nu ai vrea si un bonus, ceva, ca ai stat/au stat cei de acolo atata timp in unele zile la serviciu ? :))
Laura Luni, 11 Martie 2013
Consultant Vanzari Directe - OTP Bank Romania SA , ceva informatii despre acest post
irina Joi, 9 Mai 2013
despre otp factoring stie cineva ceva?
elena Sambata, 11 Mai 2013
Consultant Vanzari Directe - OTP Bank Romania SA imi puteti da informatii despre acest post?? M-au chemat la un interviu si nu stiu daca merita! Nu vreau sa mi se spuna ca este un job pentru care eu trebuie sa bat din poarta in poarta pentru a oferi credite sau produse financiare oamenilor. Nu imi plac acest tip de locuri de munca. Daca doream acum probabil eram angajata la BCR Banca pentru Locuite, Raiffaisen Banca pentru Locuite, Procredit bank sau in asigurari de viata sau la nu stiu ce agentie de intermedieri credite. Cine ma lamureste si pe mine i-as ramane recunoscator. Multumesc
sefu Sambata, 11 Mai 2013
nu vrei dar din pacate cam asta tre sa fie...consultant vanzari directe.
un biet comis voiajor platit "in functie de realizari"
hmmm Luni, 13 Mai 2013
Elena, nu mai cauta raspunsuri pe google, mergi acolo si descurcate, altfel nu ai de unde sa stii.. astea sunt doar pareri care de multe ori sunt gresite..poate pentru tine va fii un start bun.. sa nu te astepti sa fie usor..succes :)
irina Marti, 14 Mai 2013
dar ce se intampla la otp factoring, fost angajat? merci
activitatea cum este?
Lenuta Joi, 19 Septembrie 2013

Va pot spune eu cum a fost la un interviu pt OTP Factoring cu mentiunea ca NU am aplicat la ei, mi-au luat CV-ul de pe un site de profil. Pozitia era de midle management. Am zis sa ma duc, daca tot au insistat sa vad cum se desfasoara interviul.. Dupa ce am ajuns la ei m-a luat in primire o domnisoara mi-a pus 2-3 intrebari dupa care mi-a dat un test: 2 foi din care trebuia sa aleg niste caracterstici care cred ca ma reprezinta si apoi altele cu are cred ca ma pot carateriza cei din jurul meu. Dupa 10 minute au luat testul, l-au verificat si s-au intors 3!!! in frunte cu un nene care cica era managerul HR. M-au interogat bine profesional (intrebari basic ca la orice interviu) dupa care a inceput partea psihologica (de ma simteam ca scapata de la ospiciu) dupa care mi s-a explicat cat de mare pret pun ei pe aceasta parte::) M-am abtinut cu greu sa nu ma buseasca rasul. Punctul culminant a fost la sfarsit cand "specialistul HR" s-a oferit sa imi faca "profilul psihologic"...mi-a spus cum ma vede din punct de vedere uman si profesional...trec peste faptul ca nimic nu avea legatura cu realitatea si va spun ca la al doilea interviu n-am mai calcat. Mi-a ajuns primul, daca vreti experiente inedite mergeti:))

roxy Luni, 21 Octombrie 2013
buna......vroiam sa intreb daca stie cineva cat este salariul la otp bank ca si operator call center si cum e mediul de lucru daca chiar stai 8 ore/zi sau mai mult.
angajat OTP Factoring Vineri, 15 Noiembrie 2013

Va spun eu cum este la OTP Factoring: daca iti faci bine treaba si arati loialitate fata de directorul general si ii comunici constant ce se intampla in firma, esti tratat foarte bine. Iar salariile sunt peste media pietei. Eu de exemplu, intr-un an de zile, am primit si o marire de salariu si am si fost promovata. Directorul, chiar daca este ungur, este foarte dragut si sufletist. Normal ca vrea sa stie tot ce se intampla in firma si tot ce discuta angajatii intre ei, dar asta nu inseamna ca este paranoic cum s-a mai zis despre el, ci doar precaut. Iar de concediat, nu vi se pare firesc sa-i concedieze pe toti cei care nu fac fata, sau care il vorbesc de rau? De asta pleaca in medie 1 om pe luna (din cei aprox 25). Eu sunt foarte multumita de locul asta de munca si nu intentionez sa-l schimb, mai ales ca ma face sa ma simt apreciata la adevarata mea valoare.

filip Luni, 20 Ianuarie 2014
Am lucrat la OTP Bank intre 2007 si 2008, la o sucursala in Bucuresti, cu activitate variata, si pe credite si depozite si vanzari si administrare produse si clienti, PF si PJ, IMM, etc..
Mult de munca ... insa un mediu colegial, onest, fara lovituri sub centura, sprijin curat, fara temeri, din partea departmentelor Centralei/Head Office. Target-ul lunar era destul de flexibil - se punea accent pe calitatea portofoliului de clienti. La capitolul cantitate - nu era asa de dificil sa iti faci norma, daca gaseai cativa clienti buni, solvabili, care sa iti umple target-ul prin credite si depozite - nu era genul de banca care sa gafaie dupa clienti cantitativ. Depinde, fiecare sucursala cum se auto-gospodarea. Eu am fost destul de norocos sa nimeresc intr0un colectiv local onest, intelept, calm si destul de harnic. Nu am avut probleme mai deloc la controlul BNR si nici la controlul Auditului Intern. Au fost mici probleme stiute dinainte, inclusiv de Centrala. Nu am fost penalizati cu nimic. Am primit odata reclamatie de la unii - potentiali - clienti, Centrala mi-a cerut explicatii, insa nu m-a pedepsit si nici nu mi-au dat avertisment, nu era ceva grav care sa afecteze activitatea sau imaginea bancii. ... Dupa 2008, au inteles de esecul creditelor in CHF, accentu la cazut mult pe Calitatea clientilor si nu pe cantitate. Ma bucur sa vad ca au continuat sa supravietuiasca si chiar sa inregistreze profit. In centrala bancii pe Buzesti/Pta. Victoriei sunt profesionisti ... destul de intelegatori, uniti, umani in colectiv. ... Cel putin asa am cunoscut eu OTP-ul. Am plecat din motive strict personale, eram interesat de alte domenii de activitate conexe si eram si la un masterat care ma solicita mai mult. A fost o experienta utila de viata, dar nu era un loc pentru mine pe termen lung. M-au tratat OK si m-am despartit amical de dansii, fara suparari sau neplaceri ulterioare. Am venit din proprie initiativa, colegial, de cateva ori sa ajut fostii colegi, sa ii mai asist cu explicatii despre operatiunile curente pe care le avusesem eu in derulare, chiar si dupa ce mi-au inchis contractul de munca.
ion Marti, 25 Martie 2014
Pentru un cons clienti ( teller) cu experienta cam care este media?
rares Vineri, 4 Iulie 2014

Buna,
Eu pot sa adaug doar in detrimentul lucrurilor pozitive care s-au spus aici despre OTP.
Tocmai am fost chemat la ei pentru un interviu (dupa ce am completat testele lor de personalitate+inteligenta, pe care le-am trecut), pana aici toate bune si frumoase. Cand am ajuns in sediul lor central lucrurile s-au schimbat total, astfel am dat sau nici nu stiu daca sa-l numesc interviu, cred ca mai bine interogatoriu as putea spune (dupa atitudine), in care nu am fost lasat sa spun mai nimic, iar discutia a fost de fapt un dialog (chiar daca eram in incapere eram cu inca doua persoane HR+Coordonator de echipa, acestea nu au avut voie sa sufle nimic).Dupa prezentarea experentei mele care avea totusi legatura cu postul pentru care se cerea personal mi s-a oferit brusc un post in front office fara a avea legatura cu cele discutate anteriorApoi brusc am fost anuntat ca interviul a luat sfarsit fara sa inteleg de fapt ce s-a intamplat, si fara vreo motivatie exacta de ce am fost respins, doar ca "nu va incadrati".De aici trag concluzia ca postul era deja ocupat si ca eu de fapt am fost folosit pentru a justifica prezenta unor candidati.Mi s-a parut lipsit de profesionalism, respect si mai ales de bun simt.
Dupa parerea mea si dupa experenta mea avuta, nu recomand OTP-ul ca si un angajator serios, date fiind cele mentionate mai sus.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?